پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با عرض سلام و ادب
سال نو مبارک ، انشالله سال خوبی داشته باشید .
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
مروری بر فینالیستهای مسابقهی عکاسی اسمیت سونین
با تشکر فراوان از زحماتتان
سلام
خدا قوّت
لطفاً در صورت صلاحدید در اولین فرصت در لینک چرخشی قرار دهید:
انفجارهای هماهنگ در فرودگاه و ایستگاه قطار شهری بروکسل
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی مطلب درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
خدا قوّت
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
سال نو مبارک ، انشالله سال خوبی داشته باشید .
مروری بر فینالیستهای مسابقهی عکاسی اسمیت سونین
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی مطلب درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
خدا قوّت
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
تبریک مجدّد!
لینک هنوز بارگذاری نشده یا من نمی تونم ببینمش؟!!
موفق باشید
سلام
خدا قوّت
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام
تبریک مجدّد!
لینک هنوز بارگذاری نشده یا من نمی تونم ببینمش؟!!
موفق باشید
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی مطلب درخواستی شما با عنوان (انفجارهای هماهنگ)در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید.
حاج آقا الان متوجه شدن که صفحه ویژه برنامه های هشتمین سالروز تولد راسخون +جایزه و امتیاز ویژه با مرورگر موزیلا لینکها رو نشون نمیده اما با کروم درسته!
لطفا بررسی کنید اشکال از کجاست.
با تشکر.
با عرض سلام و ادب
سلام حاج آقا
باعرض تبریک سال نو به شما وتمامی راسخونی ها
حاج آقا کاربر kqasemiچند روزی هست مطالبی با موضوع خواص خوردنی ها مثل کنجد و... در تالار وبلاگ زیر تالار باشگاه وبلاگ نویسان راسخونی ارسال می کنند ٰبنده انتقال دادم در تالار آشپزی لطفا بهشون تذکر بدید من به صندوق پیامشون اومدم ارسال کنم متن تذکر را ولی نشد .سپاس
با عرض سلام و خسته نباشید.
حاج آقا الان متوجه شدن که صفحه ویژه برنامه های هشتمین سالروز تولد راسخون +جایزه و امتیاز ویژه با مرورگر موزیلا لینکها رو نشون نمیده اما با کروم درسته!
لطفا بررسی کنید اشکال از کجاست.
با تشکر.
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی و با سپاس از دقت نظر و زحمات شایسته شما و همه ی عزیزانی که در انجمن راسخون فعالیت دارند مورد درخواستی شما با هر دو مرورگر امتحان کردیم مشکلی وجود نداشت.
با سپاس
با عرض سلام و ادب
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی و با تشکر از ارسال های خوبتان مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی و با تشکر از فعالیت و مشارکت شما در انجمن راسخون مطلب درخواستی شما دربرترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا
باعرض تبریک سال نو به شما وتمامی راسخونی ها
حاج آقا کاربر kqasemiچند روزی هست مطالبی با موضوع خواص خوردنی ها مثل کنجد و... در تالار وبلاگ زیر تالار باشگاه وبلاگ نویسان راسخونی ارسال می کنند ٰبنده انتقال دادم در تالار آشپزی لطفا بهشون تذکر بدید من به صندوق پیامشون اومدم ارسال کنم متن تذکر را ولی نشد .سپاس
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی و با سپاس از دقت نظر و زحمات و فعالیت و انتقال هایی که در تالار داشته اید . برای کاربر تازه وارد قاعدتا این نوع اشتباهات رخ می دهد . صندوق پیام ایشان فعال گردید وقوانین ارسال پست ها را را برای ایشان ارسال شد. شما مدیر بزرگوار هم لطف نمایید و توضییخات بیشتری در خصوص تالارها و زیر تالارها به ایشان بدهید.
با تشکر