پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام
لینک اشتباه شده!
رترین های حیات وحش "اسمیتسون" + تصاوير
لطفا اصلاح شود!
سلام و عرض ادب.
اگه حاج آقا امکانش هست .تشکرچگونه اتفاقات خوب را جذب کنیم؟
سلام
لینک اشتباه شده!
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی از اطلاع رسانی شما بردار بزرگوار تشکر و قدر دانی می نمایم.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما اصلاح گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام
دو سه روز پیش یه تاپیک به اسم *چیزهایی که مسافران نوروی باید بدانند* رو درست کردم...دیروز دیدم که اون 12پست داخلش گذاشتم تایید نشده که هیچ...بلکه تاپیک رو از صفحه روزگار محوش کردند!!!
به خدا چقدر واسش زحمت کشیدم.مطالب بسیار مفید بودن.. با منبع گذاشته بودم..چقدرهم نشستم مطالب رو ویرایش کردم!!!! چشم هام ضعیف شد!!! از مدیر تالار گردشگری هم پرسیدم اون گفت که اصلا خبر نداره...
اگه حذفش کرده باشین خودتون میدونید....
این عید مارو خراب نکنید
سلام
سال نو مبارک
در صورت صلاحدید لطفا در لینکهای چرخشی با برترینها قرار دهید:
ده اقدام اساسی برای نجات اقتصاد کشور
با سپاس
با سلام
دو سه روز پیش یه تاپیک به اسم *چیزهایی که مسافران نوروی باید بدانند* رو درست کردم...دیروز دیدم که اون 12پست داخلش گذاشتم تایید نشده که هیچ...بلکه تاپیک رو از صفحه روزگار محوش کردند!!!
به خدا چقدر واسش زحمت کشیدم.مطالب بسیار مفید بودن.. با منبع گذاشته بودم..چقدرهم نشستم مطالب رو ویرایش کردم!!!! چشم هام ضعیف شد!!! از مدیر تالار گردشگری هم پرسیدم اون گفت که اصلا خبر نداره...
این عید مارو خراب نکنید
با سلام و عرض ادب »
با تبریک عید نوروز خدمت شما کاربر بزرگوار راسخونی و با با تشکر از زحمات شما ؛ اگرمی توانید لینک پست مذکور را ارسال کنید تا پیگیری شود حذف پست از طرف هرمسئولی قاعدتا باید با توضییح باشد که به چه علتی پست حذف گردیده است .لطفا در روزهای اداری اقدام نمایید.
با سپاس
با سلام
این عید مارو خراب نکنید
سلام
عید شما مبارک باشه. باعث خوشحالیه که کاربرهایی مثل شما برای بالا بردن کیفیت محتواهای انجمنها زحمت می کشند.
برای من هم قبلا مواردی پیش اومده که پستهام تایید نشده یا حذف شده. بنظرم بهتره با صبوری پیگیری کنید ببینید قضیه چی بوده. گاهی اشکال فنی هست گاهی خود کاربر در فرستادن پستها اشتباه می کنه. گاهی سوء برداشت پیش میاد. به هر حال پیگیر باشید ولی ضمنا صبور هم باشید. چون الان تعطیلاته و ممکنه بعضی از افراد مسؤول که باید پاسخگو باشند کمتر حضور داشته باشند.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی . مطلب در خواستی شما در روزهای اداری انجام خواهد شد.
با تشکر
سلام
سال نو مبارک
در صورت صلاحدید لطفا در لینکهای چرخشی با برترینها قرار دهید:
ده اقدام اساسی برای نجات اقتصاد کشور
با سپاس
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی وهمراه راسخونی با تبریک عید نوروز به شما و خانواده گرامی مطلب درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام
این عید مارو خراب نکنید
سلام
عید شما مبارک باشه. باعث خوشحالیه که کاربرهایی مثل شما برای بالا بردن کیفیت محتواهای انجمنها زحمت می کشند.
برای من هم قبلا مواردی پیش اومده که پستهام تایید نشده یا حذف شده. بنظرم بهتره با صبوری پیگیری کنید ببینید قضیه چی بوده. گاهی اشکال فنی هست گاهی خود کاربر در فرستادن پستها اشتباه می کنه. گاهی سوء برداشت پیش میاد. به هر حال پیگیر باشید ولی ضمنا صبور هم باشید. چون الان تعطیلاته و ممکنه بعضی از افراد مسؤول که باید پاسخگو باشند کمتر حضور داشته باشند.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب:
کاربر عزیز راسخونی از همراهی و همکاری و پاسخگویی شما در پست هایی که می توانید راهنمای کاربر باشید مثل این مورد تشکر و قدردانی می نمایم
با سپاس و آرزوی بهترین روز ها برای شما در سال نود و پنج