راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام

از شما و همه مسولان عزیز راسخون که از امروز میتونیم امتیازات اهدایبرو ببینیم تشکر میکنم

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

از شما و همه مسولان عزیز راسخون که از امروز میتونیم امتیازات اهدایبرو ببینیم تشکر میکنم

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی با توجه به اینکه کاربران عزیز باید از کم و کیف نتیجه زحمات خود آگاه می شدند این مورد از امکاناتی بود که باید در اختیار عزیزان گذاشته می شد که با پیگیری کاربران و مسئولین محقق گردید.

با تشکر

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

با سلام و احترام ،

ممنون میشم تایپیک آموزش فرزندان و رده سنی مجاز آن را در لینک چرخشی قرار دهید .

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

حاج آقا به نظرتون قسمت (برترین ها ) یه کم نا عادلانه نشده ؟؟!!!///فقط 5 تا از پست ها مربوط به یه تالار هست !!!!

من اعتراضی ندارم حاج آقا چون دستم بسته اس.کلی گفتم !

ولی ....ولی .....ای کاش پستهایی که تو لینک چرخشی و یا برترین ها بارگزاری میشد تقسیم میشد بین همه ی تالارها!

من گاهی میبینم بعضی از تالارها در مظلومیت کامل به سر میبرن میام لینک میدم تا شاید اون تالار هم سهمی داشته باشه تو قسمت برترین ها مثل تالار دفاع مقدس و یا....

0014661802 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما ،من میخواستم آدرس وبلاگم را برای بازدید بیشتر در سایت شما قرار بدهم امکانش هست؟

|
|

با سلام و احترام ،

ممنون میشم تایپیک آموزش فرزندان و رده سنی مجاز آن را در لینک چرخشی قرار دهید .

با سلام و عرض ادب/

همراه راسخونی مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

حاج آقا به نظرتون قسمت (برترین ها ) یه کم نا عادلانه نشده ؟؟!!!///فقط 5 تا از پست ها مربوط به یه تالار هست !!!!

من اعتراضی ندارم حاج آقا چون دستم بسته اس.کلی گفتم !

ولی ....ولی .....ای کاش پستهایی که تو لینک چرخشی و یا برترین ها بارگزاری میشد تقسیم میشد بین همه ی تالارها!

من گاهی میبینم بعضی از تالارها در مظلومیت کامل به سر میبرن میام لینک میدم تا شاید اون تالار هم سهمی داشته باشه تو قسمت برترین ها مثل تالار دفاع مقدس و یا....

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی از دقت نظر شما تشکرو قدردانی می نماییم قاعدتا پست های ارسالی حداکثر سه روز( غیر از طرح ها و مسابقات) بارگذاری میگردند.اگر بعضی مواقع می بینید چند پست از یک تالار در برترین ها وجود دارد به این دلیل است که پستی از همراهان راسخونی (تالارهای دیگر)جهت بارگذاری و درخواستی  وجود نداشته .در این صورت نوبت می رسد به پست هایی که مربوط به یک تالار بوده و در صف بارگذاری قرار دارند (این پست ها گاهی مربوط به چند روز قبل هستند  که یا توسط مسئولین انتخاب گردید ه اند یا توسط مدیران یا کاربران  درخواست داده شده اند که به دلیل مختلف  بارگذاری نشده اند )

یاتشکر

|
|

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما ،من میخواستم آدرس وبلاگم را برای بازدید بیشتر در سایت شما قرار بدهم امکانش هست؟

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی لطفا به این لینک مراجعه بفرمایید.(http://rasekhoon.net/forum/show/84/page1/) شما می توانید فقط آدر س وبلاگتان  را در این تالار قرار دهید.

با تشکر

morteza237 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1979
|

سلام من به نوبه خود پیشاپیش 8ساله شدن راسخون را که یکی از بهترین و محبوبترین سایت های مورد بازدید واستفاده بنده است را خدمت مدیرعامل و تمامی دست اندرکاران این سایت جامع تبریک عرض می نمایم و آرزوی توفیق تک تک شما را از خداوند متعال مسئلت دارم.

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

با سلام و احترام ؛

ممنون میشم تایپیک ( این سوره را به فرزندانتان آموزش دهید   )   در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری شود  .

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام و خسته نباشيد خدمت مديران ارشد راسخون.

ببخشيد اگر امكانش هست يه زير تالار در تالار زبان انگليسي ايجاد كنيد با نام مسابقات زبان انگليسي.

زيرا وقتي مطلبي در قسمت تفريح تالار زبان قرار مي دهيم براي كاربران به علت وجود قسمت مسابقات قابل رويت نمي باشد.

با تشكر فراوان

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

آیت‌الله واعظ طبسی دارفانی را وداع گفت

لینک برترین ها لطفا!

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام

لطفا مبحث 118 را از برترين ها حذف بفرماييد.

با تشكر

|
|

با سلام و احترام ؛

ممنون میشم تایپیک ( این سوره را به فرزندانتان آموزش دهید   )   در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری شود  .

با سلام و عرض ادب

همراه و همکار راسخونی مورد درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

با سلام و خسته نباشيد خدمت مديران ارشد راسخون.

ببخشيد اگر امكانش هست يه زير تالار در تالار زبان انگليسي ايجاد كنيد با نام مسابقات زبان انگليسي.

زيرا وقتي مطلبي در قسمت تفريح تالار زبان قرار مي دهيم براي كاربران به علت وجود قسمت مسابقات قابل رويت نمي باشد.

با تشكر فراوان

با سلام و عرض ادب :

همراه و همکار راسخونی با تشکر از لطف شما نمورد درخواستی شما ایجاد گردید  بزودی بروز رسانی میگردد.

با تشکر