پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
آقا بگذریم من نمیدونم چرا به جنابعالی اینقدر بر میخوره من روی سخنم با اون آقاست حالا چرا به شما بر میخوره و موضع میگیرید الله اعلم .چون بنده تا موضوعی را مطرح میکنم شاهنامه ای نوشته میشه در پاسخ به بنده ولی بازم اگر به شما اساعه ادب شد بازم اونقدر سعه صدر دارم که در حضور پرشور عزیزان راسخونی با رشادت کامل عذرخواهی نمایم بازم تکرار میکنم اگر به شما یا سایر کاربران بی احترامی شد شما به بزرگی خودت ما را عفو کن اخوی.
یا علی خدا یار و نگهدار شما باشد.
با سلام و عرض ادب:
دوست عریز و مدیر بزرگوار مطمئن باشید به بنده هم برنخورده شیوه حقیر در پاسخگویی به دوستان قاعدتا شاهنامه نویسی است وبه این مورد اختصاص نداشته و نخواهد داشت .درست می فرمایید الله اعلم زیرا قاضی ما وجدان ماست و قاضی وجدان ما خداست.مجددا ازبذل لطف ومحبت شما و همه ی مدیران عزیز به مسئولین تشکر می نمایم . برای شما و خانواده محترم آرزوی م توفیق و سلامتی و تندرستی می نمایم. و کما فی السابق در صورت ممکن شدن شرایط ، منتظر حضور سبزتان در انجمن راسخون هستیم.
با سپاس
فقط جسارتا حاج آقا این صفحه ای که شما گفتید من پیدا نمیکنم( من پستی را که شما قائل هستید حذف کردم را برمی گردانم (خواهشا پست مذکور را دوستان و شما در صفحه (page769/) مشاهده بفرمایید. )
با سلام و عرض ادب:
با توجه به اینکه مرورگرها با هم تفاوت دارند شاید در صفحات جلو یا عقب باشد الان که مراجعه کردم فعال است و قابل مشاهده.(http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2492894/)
با تشکر
با سلام و احترام
ممنون میشوم در صورت امکان تایپیک روش انتقال ارزشها به کودکان http://rasekhoon.net/forum/thread/1138491/page1/ را در لینک چرخشی قرار دهید .
سلام و عرض ادب.
حاج آقا داشتم تو راهرو انجمن میرفتم گفتم یه سلام و خسته نباشید خدمتتون داشته باشم.
حاج آقا مدافعان حرم به جایی نرسید؟ما فراموش نمیکنیم ها !
تشکر.
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر از پیگیرهای شما بزرگوار تالار مذکور در دفاع مقدس ایجاد گردید.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
۱۰ مورد از زیباترین تزئینات معماری دنیا
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام وعرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
خدا قوّت
لینک روز مهندس+ امتیاز ویژه کار نمی کنه!
لطفا بررسی بفرمایید
سپاس
سلام استاد
بررسی کردم الان کار ممیکنه
با سلام
در صورت امکان در برترین ها بارگذاری شود / یاشا
سلام و عرض ادب.
در صورت امکان.تشکر. ویژگیهای خانواده سالم و ناسالم
با سلام
در صورت امکان در برترین ها بارگذاری شود / یاشا
با سلام وعرض ادب:
با تشکر
با سلام وعرض ادب:
با تشکر
با سلام وعرض ادب:
همکار گرامی و همراه راسخونی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا حالتون خوبه ؟ شب بخیر . خدا قوت
من حاج آقا را دوست میدارم من راسخون را دوست میدارم
سلام حاج آقا حالتون خوبه ؟ شب بخیر . خدا قوت
من حاج آقا را دوست میدارم من راسخون را دوست میدارم
سلام وعرص ادب:
سلام به شما عزیز راسخونی تشکر می نمایم از لطف جنابعالی. الحمدلله بد نیستیم امروز موسسه نبودم چون تا صبح شنبه در حال شمارش آراء بودیم .
با سپاس