پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی زمان تاپیک های بارگذاری تاپیک ها نهایتا سه روز است اما این قاعده با توجه به مناسبت ها و طرح ها همیشه ثابت نیست و متغییر است .اکثر بارگذاری ها در برترین ها و لینک های چرخشی در صف بارگذاری قرار میگیرند . لذا همانطور که می فرمایید خبر به دلیل بروز بودن باید بروز بارگذاری شود اما چون تاپیک های دیگری در صف بارگذاری وجود دارد و از طرفی زمان تاپیک های بارگذاری شده هم تمام نشده است قاعدتا زمان بارگذاری خبر طولانی می شود.که گاها از اعتبار بارگذاری هم ساقط می شود.از طرف دیگر با توجه به اینکه بخش اخبار مستقل است و مستقیما اخبار از واحد مستقلی بارگذاری میگردد سیاست کلی برترین های انجمن برای اخبار تعریف نشده است چون دولینک مستقل از لینک های چرخشی هر روز بخش اخبار تعلق دارد . ولی با این وجود با توجه به مناسبت ها و پیش آمدهای گوناگون در لینک های چرخشی انجمن هم نبیز بعضی اخبار را بارگذاری می نمایم.
با تشکر از زحمات شایسته شما در انجمن راسخون:
سلام
خدا قوّت
کاملاً روشن شدم. سپاس
پ. ن.: راه پارتی بازی هم اگر داره بعداً یواشکی بگید استفاده کنیم
سلام مجدّد
با عرض پوزش؛ بنده اینجا http://rasekhoon.net/forum/post/show/1136202/2488354 ارسال داشتم ولی متاسفانه جدول ناجورش حذف نشده بود. الان می خوام اصلاحش کنم ولی دگمهء ویرایش کار نمی کنه یعنی اصلاً نمی تونم روش کلیک کنم. راهی داره که پستم اصلاح بشه؟
با سپاس
با سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی مورد درخواستی شما در برترین ه بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مطلب مورد نظر شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
یک مشکل تکراری پیدا کردم شاید بدست باکفایت دوستان حل بشه:
الان دوباره آخر برجه و ما افتادیم به تکاپو که حسنه جمع کنیم برای قرعه کشی.
در حال حاضر -پنجشنبه 29 بهمن 94 ساعت 2215- که دارم خدمت شما این عریضه را می نویسم بقاعدهء 495 امتیاز پست تایید نشده روی انجمنها دارم که می کنه بعبارتی 2475 حسنه! شما بگو تقریباً 2500 تا!
بیشتر پستها هم چهارشنبه فرستاده شده. آخرین پست تایید شده هم زمان ارسالش چهارشنبه 28 بهمن 1394 10:40 ق.ظ بوده.
حالا غیر از این که ما در طول ماه مثل بچه های خوب فعالیت کنیم و امتیاز گرفتن را نگذاریم برای روزهای آخر، راه دیگه ای هم داره که حسنه هامون بموقع وصول بشه و از قرعه کشی این ماه جا نمونیم؟
مدیران انجمنها هم خیر از جوونیشون ببینند اگه این روزهای آخر ماه بیشتر وقت بگذارند و شب عیدی حسنه های ما را زودتر برسونند.
سپاس فراوان
با سلام
من مدیر دو تالار کودک و آشپزی بودم هر چند در تالار آشپزی فعالیت نداشتم از قبل به شما هم گفته بودم که من در این تالار نمیتوانم فعالیت داشته باشم ولی در تالار کودک فعالیت میکردم هر چند کم ؛ ولی با لطفی که به بنده داشتید بدون اطلاع قبلی مدیریت تالار کودک را هم از من گرفتید و بعد از اون بمن پیام دادید که مدیریت هر دو را از من گرفتید .
امیدوارم مدیر جدید در کارهایش موفق باشد و همچنین شما
و ممنونم از لطفی که به بنده داشتید
با تشکر
با سلام
من مدیر دو تالار کودک و آشپزی بودم هر چند در تالار آشپزی فعالیت نداشتم از قبل به شما هم گفته بودم که من در این تالار نمیتوانم فعالیت داشته باشم ولی در تالار کودک فعالیت میکردم هر چند کم ؛ ولی با لطفی که به بنده داشتید بدون اطلاع قبلی مدیریت تالار کودک را هم از من گرفتید و بعد از اون بمن پیام دادید که مدیریت هر دو را از من گرفتید .
با تشکر
عجب!
من چندین پست تایید نشده اون طرفها دارم. حالا کی می خواد تاییدشون کنه؟!
من متوجه منظورتون نشدم و طرف صحبت من شما نبودید
البته جواب سلام هم واجبه
با سلام
با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام:
مدیر و همراه راسخونی با تشکر و قدردانی از زحمات شما بزرگوار، از آنجا که اطلاع کافی از کم و کیف و چگونگی فعالیت در انجمن راسخون به عنوان یک مدیر با تجربه دارید.انجمن به شخص خاصی تعلق ندارد تا ممنوعیت فعالیت یا مدیریت صادر نماید .اگر مسئولی هم تصمیمی می گیرد تابع محض قوانینی است که این قوانین لازم الاجرا هستند و به هیچ عنوان تصمیم شخصی و فردی در این موارد دخیل نیست و نخواهد بود. درحال حاضر کسی مانع فعالیت شما نشده است شما بزرگوار راسخونی در کنار مدیر جدید می توانید به فعالیت خود ادامه دهید .همانطور که شما بزرگوار اشاره فرمودید اگر عزیزی بتواند فعالیت بیشتری داشته باشد و اعتماد مسئولین را جلب نماید به او مدیریتی داده می شود که همسان همه ی کاربران به فعالیت خود ادامه میدهد با این فرق که مسئولیت و تلاش و زحمت او ا در مقابل کاربران دیگر کمی سنگین تر می شود و الا تفاوتی بین فعالیت مدیران و کاربران عزیز وجود ندارد.از حسن و توجه شما بزرگوار به انجمن راسخون تشکر می نمایم و کما فی السابق منتظر فعالیت مجدد شما به اندازه ای که در توان شما می باشد هستیم.
با تشکر
سلام
یک مشکل تکراری پیدا کردم شاید بدست باکفایت دوستان حل بشه:
الان دوباره آخر برجه و ما افتادیم به تکاپو که حسنه جمع کنیم برای قرعه کشی.
در حال حاضر -پنجشنبه 29 بهمن 94 ساعت 2215- که دارم خدمت شما این عریضه را می نویسم بقاعدهء 495 امتیاز پست تایید نشده روی انجمنها دارم که می کنه بعبارتی 2475 حسنه! شما بگو تقریباً 2500 تا!
بیشتر پستها هم چهارشنبه فرستاده شده. آخرین پست تایید شده هم زمان ارسالش چهارشنبه 28 بهمن 1394 10:40 ق.ظ بوده.
حالا غیر از این که ما در طول ماه مثل بچه های خوب فعالیت کنیم و امتیاز گرفتن را نگذاریم برای روزهای آخر، راه دیگه ای هم داره که حسنه هامون بموقع وصول بشه و از قرعه کشی این ماه جا نمونیم؟
مدیران انجمنها هم خیر از جوونیشون ببینند اگه این روزهای آخر ماه بیشتر وقت بگذارند و شب عیدی حسنه های ما را زودتر برسونند.
سپاس فراوان
با سلام و عرض ادب و احترام:
کاربر عزیز و همراه راسخونی به شما و همه ی انجمنیهایی راسخونی خسته نباشید و خداقوت عرض می نمایم زبان ما از تقدیر و تشکر عزیزان فعال انجمن اعمم از مدیران و کاربران قاصر است اجر همه ی شما با مولایمان حضرت صاحب الامر (عج) ؛ مورد درخواستی شما را به مسئول واحد نظارت ابلاغ خواهم کرد روز چهارشنبه ایشان در موسسه نبودند .به همین منظور پست ها با تاخیر تایید شده اند .
با تشکر
با سلام
با تشکر
عجب!
من چندین پست تایید نشده اون طرفها دارم. حالا کی می خواد تاییدشون کنه؟!
با سلام و عرض ادب :
کاربر گرامی مسئولیت تایید پست های کاربران فقط و فقط توسط واحد نظارت انجمن و در موسسه راسخون انجام می گیرد و هیچ مدیری دخالت در تایید پست های کاربران را ندارد . به عبارت دیگر مدیران انجمن دسترسی به این نوع مدیریت (تایید پست های کاربران ) را ندارند.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
کاربر عزیز و همراه راسخونی مطلب در خواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر