راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

گفتم حاج آقا تا فراموش نکردم بیام و یه تشکر ویژه داشته باشم بابت ویژه برنامه ی دهه ی فجرتون. واقعا کاره جالبی هست.مخصوصا قسمت همگام با انقلابش خیلی برام جالب بودش.

ان شاءالله هم خودم و هم بقیه ی دوستان بتونیم ازش استفاده ی مفید رو ببریم.

تشکر از زحمات شما.

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همکار راسخونی هدف کلی این ویژه برنامه این است که همراهان راسخونی و کاربران عزیز به هر قسمتی که علاقه دارند فعالیت نمایند . تلاش و کوشش عزیزان در روابط عمومی و انجمن راسخون.رضایت مدیران و کاربران عزیز است که قاعدتا همیاری و همکاری و پیشنهاد و انتقاد و استقبال دوستان سندی است حهت همت بیشتر و برنامه ریزی بهتر در راستای اهداف موسسه فرهنگی و نشر مبانی دینی و انقلابی که مطمئنا یک رکن اصلی آن کاربران و مدیران راسخونی می باشند

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

یوم الله۱۲بهمن روزورودامام راحلمان رابه شماومسولین سایت وکلیه کاربران تبریک می گویم،یادشون گرامی باد

mhzahraee کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2617
|

سلام

خدا قوّت

طرح مسابقات انجمنها بمناسبت دههء فجر انقلاب اسلامی، طرح خوبی است. هم اجرایش با کیفیت خوب، امکان پذیر است و هم تأثیر آگاهی بخش برای مخاطبان دارد. البته همهء بخشهای آن در یک سطح و کیفیت نیستند که با توجّه به مدیریّت غیرمتمرکز روی تالارهای گوناگون، تا حدّی طبیعی است.

در نوشتهء زیر با توجّه به اهمیت نقل قولهای تاریخی بویژه از بزرگان انقلاب و بنیانگذار و رهبر کبیر آن حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) بهتر است بخشی که عین نامهء امام(رحمة الله علیه) است بنوعی (با تغییر رنگ یا فونت یا آن گونه که مرسوم است با گیومه) از باقی متن جدا و متمایز شود.

نامه بدون بسم الله

با سپاس و آرزوی موفّقیت

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض خسته نباشید

در صورت صلاح دید در قسمت برترین ها بارگزاری شود / یاشا

با تشکر از توجهتون 

اجرکم عندا...

|
|

یوم الله۱۲بهمن روزورودامام راحلمان رابه شماومسولین سایت وکلیه کاربران تبریک می گویم،یادشون گرامی باد

با سلام و عرض ادب

با تشکر از لطف جنابعالی ما هم  متقابلا  به شما تبریک و تهنیت عرض می نمایم

با تشکر

|
|

با سلام و عرض خسته نباشید

در صورت صلاح دید در قسمت برترین ها بارگزاری شود / یاشا

با تشکر از توجهتون 

اجرکم عندا...

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

سلام

خدا قوّت

طرح مسابقات انجمنها بمناسبت دههء فجر انقلاب اسلامی، طرح خوبی است. هم اجرایش با کیفیت خوب، امکان پذیر است و هم تأثیر آگاهی بخش برای مخاطبان دارد. البته همهء بخشهای آن در یک سطح و کیفیت نیستند که با توجّه به مدیریّت غیرمتمرکز روی تالارهای گوناگون، تا حدّی طبیعی است.

در نوشتهء زیر با توجّه به اهمیت نقل قولهای تاریخی بویژه از بزرگان انقلاب و بنیانگذار و رهبر کبیر آن حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) بهتر است بخشی که عین نامهء امام(رحمة الله علیه) است بنوعی (با تغییر رنگ یا فونت یا آن گونه که مرسوم است با گیومه) از باقی متن جدا و متمایز شود.

نامه بدون بسم الله

با سپاس و آرزوی موفّقیت

با سلام وعرض ادب

کاربر گرامی و همراه راسخونی  از دقت نظر شما  بزرگوار و همراهی شما کمال تشکر و قدردانی را می نمایم

با سپاس

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

حاج اقا

ببخشیدفضولی میشه باتوجه به برنامه های متنوع دهه مبارک فجراگرپست "ملاک انتخاب کاربربرتر"روازاعلانات برداریدفکرمی کنم بهترخواهدبودبازهم صلاح کارراعاقلان خوددانند.باتشکرفراوان

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

باسلام واحترام

حاج اقا

ببخشیدفضولی میشه باتوجه به برنامه های متنوع دهه مبارک فجراگرپست "ملاک انتخاب کاربربرتر"روازاعلانات برداریدفکرمی کنم بهترخواهدبودبازهم صلاح کارراعاقلان خوددانند.باتشکرفراوان

سلام.

مگه هنوز این پست تو برترین هاست؟ تقریبا ده روز گذشته. :)

من با موبایل فقط هفت لینک از برترین ها رو میتونم ببینم. و چند لینک آخر رو نمیبینم.

همین میشه که فرصت به بقیه پست ها نمیرسه!

|
|

باسلام واحترام

حاج اقا

ببخشید فضولی میشه باتوجه به برنامه های متنوع دهه مبارک فجراگرپست "ملاک انتخاب کاربربرتر"روازاعلانات برداریدفکرمی کنم بهترخواهدبودبازهم صلاح کارراعاقلان خوددانند.باتشکرفراوان

با سلام وعرض ادب:

دوست و همکار گرامی با تشکر ازلطف و همراهی شما حق با شماست این پست کمی استثناء خورد که قاعدتا آن را تغییر می دهیم

با تشکر                                                                      

|
|

باسلام واحترام

حاج اقا

سلام.

من با موبایل فقط هفت لینک از برترین ها رو میتونم ببینم. و چند لینک آخر رو نمیبینم.

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی قاعدتا  منتظر حضور بیشتر دوستان بودیم  حق با دوستان راسخونی است حتی خانم برخوار خودشان هم درخواست برداشتن پست های برترین ها را به حقیر دادند.

با تشکر

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

باسلام واحترام

حاج اقا

سلام.

سلام.

ای وااای بر من ! یعنی برترین ها فقط گیر همین یه دونه تاپیک بوده ؟! عجب !

من گفتم یه مدت هست همه درخواستها و تاپیک ها مونده پشت در روابط عمومی پس به خاطر همین بوده !

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

در صورت امکان در برترین ها قرار دهید.تکنیک‌های مقابله با اضطراب و فشار زندگی 

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

باسلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز!

(منو میشناسین!؟ آره؟ نه؟!! چه سوالیه معلومه که آره.)

شوخی کردم. غرض از مزاحمت در این صفحه، عرض ادبی بود خدمت تمامی مسئولین و دوستان عزیز راسخونی.

ان شاءا... یه 6ماه دیگه پرقدرت و باخبرهای درجه یک ، دوباره مزاحم میشم.

لطفا ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید/ ممنونم 

راستی عکس پروفایلم هم باحاله؟ نه؟!

اسمش آقا احسانه!

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت حاج آقا

لطفا در لینک های چرخشی بارگذاری گردد

ابطال تاثیر ۲۵ درصدی معدل سال سوم در کنکور توسط دیوان عدالت اداری