پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
به نام خدا
حضورگرامی جناب آقای نجاران
با سلام و احترام به استحضار میرساند ،اظهار نظرهای کاربران محترم در رابطه با نظرسنجی تالار ایران شناسی و گردشگری با عنوان ایران سرزمین مهر که با همکاری پرتال فرهنگی راسخون و اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بمدت یک ماه برگزار گردید ، استخراج و در قالب فایل word به ایمیل جنابعالی ارسال گردید. امیدوارم علیرغم مشکلات کاری در اولین فرصت ممکن نتایج به آن اداره محترم جهت استفاده و اعلام بهترین نظرات و متعاقب آن اهداء جوائز برترینها ، ارسال گردد.
ضمنا" امتیاز کاربران شرکت کننده در نظرسنجی مذکور و سایر نظرسنجی هایی که اخیرا در تالار همسفران برگزار گردید بزودی اعلام میگردد.
سلام .ضمن تشکر از شما ، درصورت امکان این تایپیک هارا در لینک چرخشی قراردهید : کودکان خود را با بیمه آشنا کنیم و سرنوشت كارتونهايي كه ديديم چي شد؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از مشارکت مسئولانه شما تشکر می نمایم. مطلب جالبی بود و در صورت تائید مورد بارگذاری واقع خواهد شد.
موفق باشید
با سلام خدمت مسئولین زحمت کش راسخون :
خسته نباشید دوستان . ببخشید بنده هر روز تقریبا همه ی مقاله های جدید و اخبار بار گزاری شده روی سایت راسخون را مطالعه می کنم و در حدود 90 درصد آن ها هم نظر میگذارم که شاید در شبانه روز گاهی بالای 60 تا هم بشود .
اماهمواره مشاهده می کنم که خیللی از آن ها بعد از گذشت 4 تا 5 روز ، هنوز نظرات تائدی نشده و بالاخره به کل تائید نمی شوند !!!
قبلا هم این اعتراض را داشته ام و فرموده بودید که با مسئولش در میان گذاشته اید.اما هنوز که هنوزه رویه تغییر نکرده . نظری که مشکلی ندارد چرا تائید نمی شود ؟! چون که کاربر خاطی در آن روز خیلی نظر داده ؟!؟!؟!
واقعا دلیل را نمی دانم. از این به بعد هر نظری میزارم کپی میگیرم همراه با عنوان خبر و لینک آن و بعد از 3 روز اگر تائید نشد میام همینجا و عنوان میکنم.
از شما هم خواهش میکنم پیگیری کنید .اگر نمیدانستید که خب هیچ . اما الان دیگر میدانید و بنده از شما توقع پیگیری دارم.
سپاس از همگی .
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از مشارکت و حضور فعال و مسئولانه جنابعالی ممنون و سپاسگزاریم، این حضور و مشارکت را ارج می نهیم و از آن خرسندیم.
آنچه اینجانب در این زمینه انجام داده و خواهم داد، انعکاس موضوع به مسئولین ذیربط می باشد.
لازم بذکر است انبوه نظرات ارسالی کاربران، حجم بالای مشغلات کاری و کمبود نیروی انسانی بعضاً مطالعه و تائید برخی نظرات را به تاخیر می اندازد، همچنین ممکن است نظری مطالعه شود ولی بدلایلی تصمیم به تائید گرفته نشود اما این بدان معنی نیست که از آن بهره برداری نشده است.
موفق باشید
سلام
دیروز طی در خواستی از شما خواستم به تایپیک چرا نیوشا ضیغمی ، با چادر ، دروغ گوترین و خالی بندترین دختر دانشگاه می شود؟(تاپیک ویژه ویژه) رسیدگی شود چون مدیریت محترم تالار حتما فرصت رسیدگی به آن را نداشته اند ولی هنوز اقدام نشده است .
باسلام
اخیرا"بعضی ازکاربران درپاسخ به لطیفه ویاطنزپست قرارداده شده نظرات خودرابجای زدن پست لطیفه ویاطنزقرارمی دهندمی خواستم کسب نکلیف نمایم ازنظرسایت وازنظراین تالارمشکلی ندارد؟یااینکه بایدحذف شود؟
همانندلینکهای ذیل:
به نام خدا
حضورگرامی جناب آقای نجاران
با سلام و احترام به استحضار میرساند ،اظهار نظرهای کاربران محترم در رابطه با نظرسنجی تالار ایران شناسی و گردشگری با عنوان ایران سرزمین مهر که با همکاری پرتال فرهنگی راسخون و اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بمدت یک ماه برگزار گردید ، استخراج و در قالب فایل word به ایمیل جنابعالی ارسال گردید. امیدوارم علیرغم مشکلات کاری در اولین فرصت ممکن نتایج به آن اداره محترم جهت استفاده و اعلام بهترین نظرات و متعاقب آن اهداء جوائز برترینها ، ارسال گردد.
ضمنا" امتیاز کاربران شرکت کننده در نظرسنجی مذکور و سایر نظرسنجی هایی که اخیرا در تالار همسفران برگزار گردید بزودی اعلام میگردد.
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
از زحمات ارزنده و فعالیت مستمر، پیگیر، عالمانه و مسئولانه جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را می نمایم. امیدوارم پاداشی معنوی و والا از جانب خداوند حکیم دانا دریافت دارید.
ایمیل ارسالی دریافت گردید و بزودی مورد مطالعه قرار خواهد گرفت. بمجرد آماده سازی نتایج نظرسنجی و متن تفاهم نامه، مذاکراتی با شما انجام خواهیم داد.
موفق باشید
باسلام
اخیرا"بعضی ازکاربران درپاسخ به لطیفه ویاطنزپست قرارداده شده نظرات خودرابجای زدن پست لطیفه ویاطنزقرارمی دهندمی خواستم کسب نکلیف نمایم ازنظرسایت وازنظراین تالارمشکلی ندارد؟یااینکه بایدحذف شود؟
همانندلینکهای ذیل:
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مشارکت کاربران بصورت ارسال نظرات شخصی پیرامون مطالب ارسالی اگر صرفا برای کسب امتیاز نباشد و نظرات خیلی کوتاه و چند کلمه ای مثل "خوب بود، بد نبود. عجب زیباست. موافقم و ..." نبوده و مرتبط و در راستای موضوع باشد بلامانع است. البته مراقب باشید کاربری این کار را به روال روزانه و همیشگی خود تبدیل ننماید.در کل تعامل، پاسخگویی و اظهار نظرات شخصی مورد پسند و مطلوب است فقط راقب آفات آن باشید.
نظرات ارسال یدر تاپیک ها بنظر اینجانب موردی ندارد.
با تشکر از زحمات ارزنده شما دوست گرامی
باسلام
جناب نجاران
لطفا" لینک زیررادرصورت امکان جزء تبلیغات چرخشی قراردهید.باتشکر
باسلام
جناب نجاران
لطفا" لینک زیررادرصورت امکان جزء تبلیغات چرخشی قراردهید.باتشکر
طنز؛ شباهت ازدواج کردن و سربازی رفتن!
من مدتی است که برای ثبت نام استفاده از ارسال پیامک رایگان اقدام کرده ام و در صفحه پیامکی ام ثبت شده است ولی نمی توانم پیامک ارسال کنم لطفا پیگیری شود
من مدتی است که برای ثبت نام استفاده از ارسال پیامک رایگان اقدام کرده ام و در صفحه پیامکی ام ثبت شده است ولی نمی توانم پیامک ارسال کنم لطفا پیگیری شود
کاربرو دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
فرمایش شما صحیح است. چند روزی است سیستم پیامک راسخون از سوی ارائه دهنده سرویس با مشکلات فنی مواجه شده است. لیکن در صدد رفع مشکل هستیم و بزودی این سرویس دراختیار کاربران عزیز قرار داده خواهد شد.
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
لطفا سامانه پيامك رايگان را زودتر مشكلش را حل كنيد.
با تشكر
سلام و خسته نباشيد
فقط مي خواستم بگويم كه به دختران باحجاب درسايت راسخون بها بدهيد و مطالب بيشتري را درلينك چرخشي قرار دهيد.
با سلام و عرض ادب و آرزوی داشتن هفته ای خوب برای مسئول انجمن ها:
تاپیک خوبی در نشانی زیر ایجاد گردیده که می تواند مشارکت ایرانی ها مخصوصا راسخونی ها را در عرصه ی بین المملی بالاتر ببرد:
انتخاب تیم فوتبال منتخب سال 2012 جهان در سایت uefa توسط کاربران راسخون
از شما استدعا می کنم در صورت صلاحدید در اولین فرصت در لینک چرخشی قرار گیرد .زیرا این رای گیری تا قبل از پایان سال میلادی جاری به اتمام خواهد رسید .
سپاس
با سلام
من در این آدرس هنر /گرافیک _نقاشی / کاریکاتور (( 2 (o_o) کاریــــــــــکاتور (o_o) ))
یک پست گذاشتم که به علت حجم بالا کادر صفحه بهم خورده ممنون میشم اگه آخرین پست این صفحه رو حذف کنید