پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاج آقا.
خسته نباشین.
درصورت امکان در برترین ها قرار دهید.ممنون.راهکارهای ساده افزایش محبت بین زوجین
با سلام وعرض ادب:
مدیر گرامی همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در برترین ها باگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا
کم کم حکم مرخصی بنده روامضابفرماییدورخصت دهید،باتشکرقبلاوبعدا
سلام حاج آقا
کم کم حکم مرخصی بنده روامضابفرماییدورخصت دهید،باتشکرقبلاوبعدا
با سلام و عرض ادب:
همراه و همکار راسخونی لطفا صندوق پیامتان را ملاحضه بفرمایید
با تشکر
با سلام و عرض ادب
لطفا در صورت صلاح دید در برترین ها بارگزاری شود / یاشا
سلام حاج آقا
خسته نباشین.
ببخشید حاج اقا میگم نمیشه حالا لینک چرخشی رو که میفرمایین همه ی مطالب مال انجمن نیس بقیه هم در بارگزاری مطالب دخیل هستن.
ولی برترین ها که مربوط به خوده انجمن میشه رو نمیشه یه جوری برنامه ریزی کرد که از همه ی تالارها مطالب گذاشته بشه.حتی اونایی هم که مدیر ندارن !
مثلن اینجوری بشه که فلان تالار به فرض تو یه هفته میتونه 2 تا مطلب درخواست بده.یا حتی اون تالارهایی که فعالیت بیشتری دارن به عنوان تشویقی سه تا مطلب بزارن در هفته.
اخه حاج اقا من خیلی وقتا خودم میخوام در خواست لینک بدم روم نمیشه خودتون که در جریان هستین.
با سلام و عرض ادب
لطفا در صورت صلاح دید در برترین ها بارگزاری شود / یاشا
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکارگرامی مطلب درخواستی در لینک بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا
خسته نباشین.
ببخشید حاج اقا میگم نمیشه حالا لینک چرخشی رو که میفرمایین همه ی مطالب مال انجمن نیس بقیه هم در بارگزاری مطالب دخیل هستن.
ولی برترین ها که مربوط به خوده انجمن میشه رو نمیشه یه جوری برنامه ریزی کرد که از همه ی تالارها مطالب گذاشته بشه.حتی اونایی هم که مدیر ندارن !
مثلن اینجوری بشه که فلان تالار به فرض تو یه هفته میتونه 2 تا مطلب درخواست بده.یا حتی اون تالارهایی که فعالیت بیشتری دارن به عنوان تشویقی سه تا مطلب بزارن در هفته.
اخه حاج اقا من خیلی وقتا خودم میخوام در خواست لینک بدم روم نمیشه خودتون که در جریان هستین.
با سلام و عرض ادب:
همراه گرامی و همکار راسخونی تا جایی که امکان داشته باشد همین مبنایی که اشاره فرمودید مورد نظرمان است ولی اگر بخواهیم به صورت انسجام و نظم خاص باشد باید مدیران عزیز همکماری نمایند که قاعدتا تا کنون عملی نشده است این طرح خوبی است حتما در تاپیک طرح ها ، اشاره بفرمایید.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
سلام حاج آقا لطفا برای ثبت نام دوستان در کارگاه آموزش ساخت وبلاگ در راسخون بلاگ که همراه جلسه پرسش وپاسخ آنلاین برای رفع ایرادات در ساخت وبلاگ هست را تاپیک فوق را در برترین ها به مدت 7روز بارگذاری گردد تا دیگر دوستان هم اطلاع پیدا کنند وثبت نام کنند
باسلام حاج آقا
لطفا"ص پ جک شود.باتشکر
سلام و احترام
لطفا در صورت امکان پست زیر رو در لینک چرخشی و برترینها قرار دهید.
باتنشکر
*درخواست همکاری در تالار تلفن همراه بعنوان مدیر همکار تالار*
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکرفراوان از زحماتتان
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا لطفا برای ثبت نام دوستان در کارگاه آموزش ساخت وبلاگ در راسخون بلاگ که همراه جلسه پرسش وپاسخ آنلاین برای رفع ایرادات در ساخت وبلاگ هست را تاپیک فوق را در برترین ها به مدت 7روز بارگذاری گردد تا دیگر دوستان هم اطلاع پیدا کنند وثبت نام کنند
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب در خواستی شما در برترین ها بار گذای گردید
با تشکر
باسلام حاج آقا
لطفا"ص پ جک شود.باتشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز منتظر جواب شما در صندوق پیام هستم
با تشکر