راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

امتیازات مبحث 111 طرح صالحین: «جوانان و ازدواج»   را لطفا اهدا بفرمایید

با تشکر

با سلام و و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی امتیازات درخواستی به دوستان اهداء گردید.ا

با تشکر از همه ی شرکت کنندکان

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|

با سلام.ببخشيد اين دوره هم كاربران برتر سه ماه پاييز داريم؟

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام.

خواهشمندم این تاپیک رو در لینک چرخشی قرار دهید.

ممنون و خسته نباشید.

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام. امتیازات هفته وقف کی ارسال می شود؟

ممنون

|
|

با سلام.ببخشيد اين دوره هم كاربران برتر سه ماه پاييز داريم؟

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی معرفی برترین های این سه ماه  همانند سابق در حال جمع بندی است به دلایل مختلف مثل همایش راسخون و عدم ارسال اسامی از سوی بعضی مدیران... قا عدتا با تاخییر اعلام میگردد.

با تشکر

|
|

با سلام.

خواهشمندم این تاپیک رو در لینک چرخشی قرار دهید.

ممنون و خسته نباشید.

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی و مدیر گرامی لطفا صندوق پیام خودتان را در رابطه با این سوال مطالعه بفرمایید.

با تشکر

|
|

با سلام. امتیازات هفته وقف کی ارسال می شود؟

ممنون

با سلام و عرض ادب:

مدیر محترم و همکار گرامی  امتیازات وقف را واحد مسابقات قاعدتا باید تا الان اهداء کرده باشد اگر این اتفاق نیفتاده باشد روزچهار شنبه حتما پیگیری خواهد شد فردا که دوشنبه است همه ی کارمندان راسخون در همایش تمدن ها در صدا و سیمای اصفهان تشریف دارند چون میزبان این همایش می باشند و کسی در موسسه راسخون نیست و روز سه شنبه هم که تعطیل است.

با تشکر از شما و همه ی عزیزان راسخونی

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

با سلام و عرض ادب و احترام:

دوست و همکار گرامی جناب خداپرست از زحمات شایسته  شما عزیز راسخونی تشکر و قدر دانی می نماییم مسئله این است که ما راضی به رفتن هیچ بزرگوار راسخونی بالاخص مدیران عزیز نیستیم و نخواهیم بود ولی به هر دلیلی دوستان نتوانند در تالارهای تحت مدیریت فعالیت نمایند قاعدتا تالار را باید به عزیزی واگذار نماییم که مورد اعتماد ما باشد.فرق هم ندارد شخص معرفی شده توسط مسئولین باشد یا کسی باشد که مدیران آن را معرفی می نماید ما از شما بزرگوار همچون سابق تقاضامندیم در کنار همه ی مشکلات در مدیریت خود باقی بمانید و فعالیت نمایید ولی چنانچه به هیچ عنوان نتوانید ادامه بدهید.همانطور که اشاره شد شرط توافق دوستانه با شما گرامی فقط با  جایگزینی امکان پذیر است (شایان ذکر است این مطلب برما پوشیده نیست که اجازه گرفتن شما مدیران عزیز چیزی جز اخلاق واخلاص و صداقت و منش و بزرگواریتان نیست و نخواهد بود. ما هم خدا را شاکر هستیم که این  اوصاف پسندیده در وجود یکایک شما عزیزان نمایان و آشکار می باشد. مطمئن باشید هدف نهایی راسخون هم چیزی جز این اخلاق کریمانه نیست و  همه ی شما عزیزان راسخونی با عث افتخار این مجموعه فرهنگی می باشید.

من الله توفیق

باسلام به شما دوست عزیز

متأسفانه تا دو ماه دیگر قادر به فعالیت در راسخون نیستم. از شما و همه ی راسخونی های عزیز حلالیت می طلبم :)

خداحافظ

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

باسلام به شما دوست عزیز

متأسفانه تا دو ماه دیگر قادر به فعالیت در راسخون نیستم. از شما و همه ی راسخونی های عزیز حلالیت می طلبم :)

خداحافظ

من بنوبه خود از امیرحسین جان که مدیری لایق و برتر برای مجموعه انجمن های سایت بود تشکر میکنم و امیدوارم بزودی شاهد برگشتش باشیم

ازت تشکر میکنم امیر حسین جان

موفق باشی هرجایی هستی

|
|

من بنوبه خود از امیرحسین جان که مدیری لایق و برتر برای مجموعه انجمن های سایت بود تشکر میکنم و امیدوارم بزودی شاهد برگشتش باشیم

ازت تشکر میکنم امیر حسین جان

موفق باشی هرجایی هستی

خیلی ممنون آقای ایمانی بزرگوار

بنده از همه ی دوستان عزیزی که بنده ی حقیر را تحمل کردند سپاس گزارم

التماس دعا

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|
سلام،آقای خداپرست ان شاءالله هر کجا که هستید سالم و سلامت باشید،تشکر بخاطر زحماتتون در راسخون،منتظر حضور مجدد شما هستیم.
|
|

سلام،آقای خداپرست ان شاءالله هر کجا که هستید سالم و سلامت باشید،تشکر بخاطر زحماتتون در راسخون،منتظر حضور مجدد شما هستیم.

خواهش می کنم... تمام این کارها به عشق راسخون و کاربران بزرگوار و فهمیده ی این سایت بود.

التماس دعا

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

لطفاص پ چک شود.تشکر

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب

خسته نباشین.

یه سری ازبرنامه ها هستن در حال اجراس تو راسخون یه سری هم بودن قبلا اجرا شده مثل اصحاب چشم انتظار و پاراگراف نهم و....

حقیقتا برنامه های جالبی بودن و هستن طی این مدت که من فعالیت داشتم. جدا جای تشکر داره.

درسته حاج آقا ما همیشه معترض و منقد هستیم ولی در عین حال بلدیم تشکر هم کنیم 

تشکر بابت زحمات شما.

saeidfarajpour کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2734
|

سلام وخداقوت

در صورت صلاحدید و امکان در لینک های چرخشی بار گذاری نمایید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/1118325/page1/

و من الله توفیق