پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
حاج آقا درسته من زیاد نمیتونم بیام سایت ولی ازهمه جا خبردارم.
حاج آقا شما قبلن فرمودین پستها و مطالب ارسالی تو برترین ها حدودا 3 روز میمونه!!!
ولی تا حالا من چند مورد رو دیدم البته از تالار خانواده فقط یه روز بیشتر تو برترین ها نیستن !
به طور مثال همین مطلب ((چرا من آرامش میخواهم؟))فقط روز شنبه تو برترین ها بود روزیکشنبه برداشته شد.
حاج آقا لاقل 2 روز بزارین بمونه .
حیف اینجا پل ارتباطی هست اگه جایی دیگه بود الان همه رو شارژ میکردم برا کودتا
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
حاج آقا شما قبلن فرمودین پستها و مطالب ارسالی تو برترین ها حدودا 3 روز میمونه!!!
ولی تا حالا من چند مورد رو دیدم البته از تالار خانواده فقط یه روز بیشتر تو برترین ها نیستن !
به طور مثال همین مطلب ((چرا من آرامش میخواهم؟))فقط روز شنبه تو برترین ها بود روزیکشنبه برداشته شد.
با عرض سلام و ادب
آجی به نظر من چون درخواست های دوستان برای گذاشتن مطلب در لینک چرخشی و برترین ها زیاد شده و حاج آقا هم نمیخواد روی کسی را زمین بیندازد مجبور می شود بعضی از پست ها را زودتر از لیست بردارد.
البته فکر کنم با تهدید شما (
سلاموعرض ادب:
دوست و همکار گرامی امتیازات درخواستی اهداء گردیده است اگر موردی را سراغ دارید که از قلم افتاده بفرمایید تابررسی گردد.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
با عرض سلام و ادب
آجی به نظر من چون درخواست های دوستان برای گذاشتن مطلب در لینک چرخشی و برترین ها زیاد شده و حاج آقا هم نمیخواد روی کسی را زمین بیندازد مجبور می شود بعضی از پست ها را زودتر از لیست بردارد.
البته فکر کنم با تهدید شما (
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی با تشکر از زحمات شایسته شما.
خواهر بزرگوار همانطور که دوست عزیزمان اشاره فرمودند در بعضی از روزها ی کاری جدا مطالب زیاداست و با توجه به درخواست دوستان این امر ما را در معذوریت قرار میدهد .علت دوم اینکه گاهی اوقات کل مطالب باید عوض شود و این تغییر به عهده ما نیست و از طرف مسئولین است سوم اینکه گاهی در حین بارگذاری مطلبی ، مطالب قبلی سهوا از دور خارج می شوند بدون اینکه حذفی صورت بگیرید.مطلب شما هم برداشته نشده است الان موجود است باید بروزرسانی شود .مثل مسابقه خانواده که از صفحه برترینها کنار میرفت بدون اینکه حذف یا برداشته شود که ما دوباره آن را بروز رسانی میکردیم .چهارم اینکه در حال حاضر بنا بر این است که کمتر از دو یا سه روز نباشد ولی قبلا هم اعلام کردیم در شرایط خاص این قانون ثابت نیست پنجم اینکه از همکاران و کاربران عزیز هم درخواست کردیم در صورت نیاز به بارگذاری مطالب یا درصورتی که سهوا اشتباهی صورت میگیرد مثل همیشه یا دآوری نمایند از شما خواهر ایمانی هم بخاطر یادآوری تشکر و قدر دانی می نماییم .
من الله توفیق
با سلام
در صورت صلاح دید تایپیک زیر رو در چرخشی بارگزاری کنید / یاشا
سلام و عرض ادب.
لطفا از واحد فنی سوال کنید امکان اینکه تعداد لینک های برتر (برترین ها) رو افزایش بدن هست یا نه!
برنامه نویسیش چقدر زمان میبره؟
بی زحمت اگه زمان برنامه نویسیش کمتر از یک سال میشه بگین تعداد برترین ها رو افزایش بدن. (حداقل بیست لینک)
پیشاپیش هم ازشون تشکر کنید.
باتشکر
با سلام
ترفندها و نکات مفید جستجو در گوگل
با سلام وعرض ادب و احترام
دوست وهمکار گرامی مطلب درخواستی شما در حال حاضر ارور میدهد علت در حال بررسی است.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
لطفا از واحد فنی سوال کنید امکان اینکه تعداد لینک های برتر (برترین ها) رو افزایش بدن هست یا نه!
بی زحمت اگه زمان برنامه نویسیش کمتر از یک سال میشه بگین تعداد برترین ها رو افزایش بدن. (حداقل بیست لینک)
باتشکر
مدیر و همکار گرامی با تشکر از زحمات و پیشنهادات ارزنده شما مطلب درخواستی شما که بارها به ان اشاره فرموده اید را برای چندمین بار به واحد فنی ارجاع داده ایم که میفرمایند درحال حاضر با این نوع چینشی که الان درصفخه اصلی انجمن وجود دارد امکان پذیر نیست اما دنبال تغییرات دیگری هستند که تا اقدام نشود بیان ان لازم نیست.
با تشکر
با سلام
ترفندها و نکات مفید جستجو در گوگل
دوست وهمکار گرامی مطلب درخواستی شما در حال حاضر ارور میدهد علت در حال بررسی است.
با تشکر
سلام
حاجی جون این مطلب خوبی بود دیروز دیدم تو تالارم یکی از دوستان زده منم لینکشو گذاشتم. البته قبلش پست رو از لحظ لینک دار بودن و ... بررسی نموده و خلاصه آماده کردم ولی شاید جناب نظارت خان که همیشه حوصله فوق العاده داشته و مو به مو پست رو میخونن دستش خورده دکمه حذف و داستان همیشگی
و یا اینکه مدیری جز من تو تالار وجود داره که اگه این طوریه بگین تا منم در جریان باشم
و در آخر اگه هم حذفی صورت گرفته باشه بنا به گفته های قبلی خودتون باید امکان برگشت وجود داشته باشه ( البته ما که تا حالا ندیدیم و همیشه گفتین اشکال فنی و اشکال فنی)
میگم خدایی نکرده یه موقع عمو فنی ناراحت نشن همه کاسه کوزه ها رو سر ایشون خراب میشه این وسط؟!!!
کاش شما به جا دو تا دست 4 دست داشتید که هم میتونستین مثل قدیما نظارت باشید و هم روابط............... این از اون کاش های محال بود
در ضمن حاجی جون الان وضعیت تو راسخون قاراشمیشه . هیچی معلوم نیس چی به چیه
مثلا معلوم نیس تایید امضا مسول محترمش کیه_ میگفتن بعضیا با دل خوشی های بقیه مخالفن و حرام اعلام میکنن من باور نمیکردم
حالا میبینم نه واقعا درسته هر از گاهی دلمونو به این امضا هامون خوش میکردیم که اونم هزار ماشالا انگاری حرام اعلام شده و تاییدش به درازا میکشه
من زیاد حرف زدم شرمنده _ سلام به جناب قریشی برسونید
سلام و عرض ادب.
باتشکر
مدیر و همکار گرامی با تشکر از زحمات و پیشنهادات ارزنده شما مطلب درخواستی شما که بارها به ان اشاره فرموده اید را برای چندمین بار به واحد فنی ارجاع داده ایم که میفرمایند درحال حاضر با این نوع چینشی که الان درصفخه اصلی انجمن وجود دارد امکان پذیر نیست اما دنبال تغییرات دیگری هستند که تا اقدام نشود بیان ان لازم نیست.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
طبق معمول باید با وعده هایی که قراره نه شنبه آخر هرگز به وقوع بپیونده دلمون رو خوش کنیم.
خدا میدونه عمر راسخونی ما به اون نه شنبه میرسه یا نه!
فعلا که امیدی نیست.
باز هم از واحد فنی تشکر کنید که دو ساله (شایدم بیشتر) همه رو امیدوار نگه داشتند!
باتشکر فراوان
مثلا معلوم نیس تایید امضا مسول محترمش کیه_ میگفتن بعضیا با دل خوشی های بقیه مخالفن و حرام اعلام میکنن من باور نمیکردم
حالا میبینم نه واقعا درسته هر از گاهی دلمونو به این امضا هامون خوش میکردیم که اونم هزار ماشالا انگاری حرام اعلام شده و تاییدش به درازا میکشه
سلام.یعنی آقای طاهرزاده این تایید شدن و نشدن امضای شمام شده یه معضل....
دیگه باید تو تاریخ راسخون نوشت.چون قدمت این مشکل شمام داره زیاد میشه.
سلام.یعنی آقای طاهرزاده این تایید شدن و نشدن امضای شمام شده یه معضل....
دیگه باید تو تاریخ راسخون نوشت.چون قدمت این مشکل شمام داره زیاد میشه.
نه که من بچه آرومیم بخاطر همون باید هی عوض کنم مثل شما نیستم که ...
یه چند تا دل خوشی داریم تو راسخون میفرمایید اونا رو هم بیخیال بشیم ؟!!؟ آره؟ چطور دلتون میاد آخه؟؟؟!؟!؟؟!
بعدشم من تاجایی که یادم میاد این اولین بارمه که درخواست ویدیو چک کردم اوا نه ببخشید درخواست تایید امضا کردم... هواس نمیزارن که واسه آدم :))