راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب

کاش ارورها و حوادث غیرمترقبه راسخون قبل از اتفاق افتادن یه اطلاع میدادن که اینطور همه شوک زده نشن!

بی زحمت به واحد فنی بگید که در تاپیکی اعلام کنند که چه ارورهای دیگه ای ممکنه غیرمترقبه برامون پیش بیاد که با تجهیزات لازم وارد راسخون بشیم. 

خیلی ها هنوز تو شوک به سر میبرند! 

یعنی کی پست های منو برداشته؟!

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و عرض ادب

کاش ارورها و حوادث غیرمترقبه راسخون قبل از اتفاق افتادن یه اطلاع میدادن که اینطور همه شوک زده نشن!

بی زحمت به واحد فنی بگید که در تاپیکی اعلام کنند که چه ارورهای دیگه ای ممکنه غیرمترقبه برامون پیش بیاد که با تجهیزات لازم وارد راسخون بشیم. 

با سلام وعرض ادب:

مدیر و همکار گرامی با تشکر از زحمات شما و دیگر عزیزان راسخونی مطمئن باشید هرنوع پاسخ همکاران مربوطه را درمورد اتفاق مذکور به اطلاع کاربران خواهیم رساند .مورد درخواستی شما را حتما به واحد مربوطه ارجاع خواهیم داد.

با سپاس

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب

با سلام وعرض ادب:

مدیر و همکار گرامی با تشکر از زحمات شما و دیگر عزیزان راسخونی مطمئن باشید هرنوع پاسخ همکاران مربوطه را درمورد اتفاق مذکور به اطلاع کاربران خواهیم رساند .مورد درخواستی شما را حتما به واحد مربوطه ارجاع خواهیم داد.

با سپاس

ممنون از پیگیری شما. 

زیاد اذیتشون نکنید. فکر کنم مسئولان مربوطه خودشون بیشتر از همه تو شوک به سر میبرند. 

خدا رو شکر که واحد فنی هرازگاهی ما رو بیش از گذشته غافلگیر میکنند. 

این یعنی اینکه با ارورهای معمولی بسازید تا ارورهای سخت براتون پیش نیاد. 

کلا قانع باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

لطفا" ص پ چک شودباتشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
|

ببخشید! سوالی الان برام پیش اومده نیاز به راهنمایی دارم. 

اکثر پست های من شاید هم همه اونها در روز پنج شنبه در اتاق چت ارسال شد. 

طبق اطلاعیه روابط عمومی میتونیم دوباره پست ها رو ارسال کنیم. 

حالا من چطوری جمع روز پنج شنبه رو دوباره جمع کنم؟ 

مگه میشه دوباره عین همون بحث رو ادامه بدیم!

تاپیک برجام هم همینطور! 

شانس آوردم اونجا نظر ندادم والا الان بیشتر تو شوک بودم. 

|
|

باسلام واحترام

لطفا" ص پ چک شودباتشکر

با سلام وعرض ادب و احترام

همکار عزیز راسخونی  پاسخ مطلب مورد نظر شما به صندوق پیامتان ارسال گردید

با تشکر

|
|

ببخشید! سوالی الان برام پیش اومده نیاز به راهنمایی دارم. 

اکثر پست های من شاید هم همه اونها در روز پنج شنبه در اتاق چت ارسال شد. 

طبق اطلاعیه روابط عمومی میتونیم دوباره پست ها رو ارسال کنیم. 

حالا من چطوری جمع روز پنج شنبه رو دوباره جمع کنم؟ 

مگه میشه دوباره عین همون بحث رو ادامه بدیم!

تاپیک برجام هم همینطور! 

شانس آوردم اونجا نظر ندادم والا الان بیشتر تو شوک بودم. 

با سلام و عرض ادب:

این مطلب شما من را به یاد این جمله انداخت /العدم کلعدم والعدم لا یبحث فیها / والا چی بگم من موندم چی جواب شما خواهر بزرگوار و دیگر کاربران عزیز را بدم بهتره فکر کنید پنج شنبه ای وجود نداشته/ البته و هذا لایمکن من السلما و غیره

ممنون و سپاسگزارم

mhzahraee کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2617
|

سلام

برای لینک چرخشی یا برترینها پیشنهاد می شود:

http://rasekhoon.net/forum/thread/1094135/page1

با سپاس

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب

لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

سلام

خسته نباشید خدمت همه

جالب اینه که تشکر ها هم پریده، یعنی حذف شده.

فقط جالب بود برام.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام

خسته نباشید خدمت همه

جالب اینه که تشکر ها هم پریده، یعنی حذف شده.

فقط جالب بود برام.

سلام. کلا روز پنج شنبه رو جزء عمر راسخون حساب نکنید.

به عبارت دیگه به آرشیو راسخون که نگاه کنید متوجه یک طی الارض غیرمترقبه به مدت 21 ساعت خواهید شد. 

یعنی کل سایت از چهارشنبه به جمعه رسیدند. فرقی هم بین قسمتهای سایت نبود. از وبلاگ و اخبار بگیرید تا انجمن و پست و تشکر و حتی امضاها 

mhzahraee کاربر طلایی3
|
|

با سلام

برای لینک برترینها پیشنهاد می شود:

http://rasekhoon.net/forum/thread/1094316/page1

mhzahraee کاربر طلایی3
|
|

با سلام

برای لینک چرخشی پیشنهاد می شود:

مسابقات آزاد تیراندازی غیرحرفه ای

nezarat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 917
|

ماشالا به واحد نظارت

نه دمت گرم نه انصافا دمت گرم خوب داری پیشرفت میکنیی

من فکر میکردم 5 دقیقه خنده رو حذف میکنن ک شاید تیکه کلامی چیزی بوده باشه. الان فهمیدم که نه بابا کلا با من مشکل دارن. نظارت جان مشکلتو بیا پی وی بگو خودم براش راه حل پیدا میکنم زیاد خودتووو به دردسر ننداز

حاجی جون یعنی هر جا هم حذف دیده بودم تا حالا اینجا ندیده بودم که دیدم. به واحد نظارت که واقعا تو کارشون خبره هستند از طرف من خداقوت بگین. 

راسخون در یک جمله = جبهه گیری واحد نظارت

---------------

ی چیز جالب دیگه!!! من تا حالا دیده بودم امضا تایید نشه ولی ندیده بودم امضا تایید نشه و برگرده به امضای تایید شده قبلی

جلل خالق. اصلا این روزااا خیلی چیزا عوض شده

کاربر عزیز و گرامی

با سلام و ادب

بر خود لازم دیدم که پاسخ شما را بدهم اون هم به این دلیل که دیگر کاربران از من خواستند که بعد از این هجمه که از طرف شما به بنده وارد می شود برای آخرین بار توضیحاتی ارائه نمایم.

من فکر میکردم 5 دقیقه خنده رو حذف میکنن ک شاید تیکه کلامی چیزی بوده باشه. الان فهمیدم که نه بابا کلا با من مشکل دارن. نظارت جان مشکلتو بیا پی وی بگو خودم براش راه حل پیدا میکنم زیاد خودتووو به دردسر ننداز

نه بنده و نه هیچ یک از همکاران بنده با شما مشکلی ندارن و نخواهند داشت اما به شخصه با ارسال پست هایی که غیر اخلاقیه، مغایر با شئونات اسلامی هستش مخالف هستم  (که نمونه های بسیاری رو که زحمت کشیده بودید و ارسال می کردید رو واستون در صندوق پیامتون ارسال کردم)، کار بنده هم در اصل همینه، ظاهراً با آقای نجاران هم در این زمینه به مشکل خورده بودید.

انشاءالله که شما هم مشکلتون با شخص بنده باشه و نه با کار بنده، که ظاهرا اینچنین نیست، هرچند که ما تا بحال همدیگر رو ملاقات نکردیم و بنده سعادت نداشتم.

حاجی جون یعنی هر جا هم حذف دیده بودم تا حالا اینجا ندیده بودم که دیدم. به واحد نظارت که واقعا تو کارشون خبره هستند از طرف من خداقوت بگین. 

راسخون در یک جمله = جبهه گیری واحد نظارت

بنده جندین بار جواب شما رو در صندوق پیامتون ارسال کردم ولی نمی دونم چرا اصرار دارین که خارج از صندوق پیام جوابتون رو دریافت کنین و بحث تون رو عمومی نمایید. شما بجای این که در مورد من به قول خودتون جبهه گیری کنید و بنده رو مقصر بدونیند بهتر بود کمی صبر می کردید و دلیلش رو جویا میشدید بجای اینکه بنده رو مطابق معمول مورد لطف قرار بدید. بله درست می فرمایید در سایت هایی نظیر 4جوک که شما زحمت کپی پیست از آنجا را انجام می دادید، کاربران خود را لایق خواندن هر نوع مطلبی می دانند ولی اینجا سایت راسخونه نه سایت دیگه ای.

ی چیز جالب دیگه!!! من تا حالا دیده بودم امضا تایید نشه ولی ندیده بودم امضا تایید نشه و برگرده به امضای تایید شده قبلی

جلل خالق. اصلا این روزااا خیلی چیزا عوض شده

تایید امضا در حیطه وظایف من نیست که بخواهم تایید نمایم یا تایید نکنم. سایت روز پنج شنبه مشکل داشته ظاهرا هم متوجه شدید ولی حتی حاضر به ویرایش این پست خود نبودید چون بنده رو مقصر می دونید.

بله کاربر عزیز این روزها خیلی جیز ها عوض شده، کسی که بارها و بارها تخلفی ازش سر زده، لطیفه هایی رو که اصلا نخوانده و سرشار از توهین و کلمات غیراخلاقیه رو نشر میده، وقتی کسی پست هایی رو که اون نخونده رو میخونه و حذف میکنه چون اینجا یه سایت فرهنگیه و یه تذکر به طرف میده، طرف بجای اینکه شرمنده بشه تازه طلبکار هم میشه

این روزها خیلی جیز ها عوض شده

با تشکر

|
|

سلام

برای لینک چرخشی یا برترینها پیشنهاد می شود:

http://rasekhoon.net/forum/thread/1094135/page1

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی و همراه راسخونی مطلب در خواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر