پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد:
http://rasekhoon.net/forum/thread/1092598/page1
ممنون
ماشالا به واحد نظارت
نه دمت گرم نه انصافا دمت گرم خوب داری پیشرفت میکنیی
من فکر میکردم 5 دقیقه خنده رو حذف میکنن ک شاید تیکه کلامی چیزی بوده باشه. الان فهمیدم که نه بابا کلا با من مشکل دارن. نظارت جان مشکلتو بیا پی وی بگو خودم براش راه حل پیدا میکنم زیاد خودتووو به دردسر ننداز
حاجی جون یعنی هر جا هم حذف دیده بودم تا حالا اینجا ندیده بودم که دیدم. به واحد نظارت که واقعا تو کارشون خبره هستند از طرف من خداقوت بگین.
راسخون در یک جمله = جبهه گیری واحد نظارت
---------------
ی چیز جالب دیگه!!! من تا حالا دیده بودم امضا تایید نشه ولی ندیده بودم امضا تایید نشه و برگرده به امضای تایید شده قبلی
جلل خالق. اصلا این روزااا خیلی چیزا عوض شده
سلام خدمت کاربران و همراهان راسخونی عزیز و بزرگوار
ضمن عذرخواهی، به اطلاع میرساند متاسفانه به علت وقوع غیرمترقبه یک اشکال فنی در سایت، محتوای بارگزاری شده در روز پنجشنبه در دسترس نمی باشد.
از همکاری بی دریغ شما بسیار سپاسگزاریم و در صورت تمایل میتوانید مطالب خود را بارگزاری مجدد نمایید.
پاینده باشید.
روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
ضمن عذرخواهی، به اطلاع میرساند متاسفانه به علت وقوع غیرمترقبه یک اشکال فنی در سایت، محتوای بارگزاری شده در روز پنجشنبه در دسترس نمی باشد.
از همکاری بی دریغ شما بسیار سپاسگزاریم و در صورت تمایل میتوانید مطالب خود را بارگزاری مجدد نمایید.
پاینده باشید.
سلام خدا قوت
یعنی 5شنبه هر چی پست زدیم هیچی ؟؟!!
پاینده باشید.
سلام خدا قوت
یعنی 5شنبه هر چی پست زدیم هیچی ؟؟!!
سلام. دقیقا همین معنی رو میده.
دیشب یهویی آخرین پستهایی که نشون داده میشد رفت رو زمان 21 ساعت قبل. یه بار هم بعدش درست شد.
ولی بعد کل سایت ارور داد.
فکر کنم دوباره سروکله خرزوخان پیدا شده!
آقای قریشی من داره اعصابم داغون میشه!!! کلی من دیروز بابت مسایقه زحمت کشیدم..............خدایا.......................
آقای قریشی من داره اعصابم داغون میشه!!! کلی من دیروز بابت مسایقه زحمت کشیدم..............خدایا.......................
سلام آجی.
ریلکس! ریلکس! ریلکس تر.
قدر ارورهای قبلی رو ندونستیم، یهویی غافلگیر شدیم.
سلام آجی.
ریلکس! ریلکس! ریلکس تر.
سلام آجی .خداشاهده دیروز کلی رو مسابقه وقت گذاشتم .حاج آقا میدونن. آقای کیانی که قبلن فرمودن پستهایی که حذف بشه رو میشه برگردوند
ماشالا به واحد نظارت
نه دمت گرم نه انصافا دمت گرم خوب داری پیشرفت میکنیی
من فکر میکردم 5 دقیقه خنده رو حذف میکنن ک شاید تیکه کلامی چیزی بوده باشه. الان فهمیدم که نه بابا کلا با من مشکل دارن. نظارت جان مشکلتو بیا پی وی بگو خودم براش راه حل پیدا میکنم زیاد خودتووو به دردسر ننداز
حاجی جون یعنی هر جا هم حذف دیده بودم تا حالا اینجا ندیده بودم که دیدم. به واحد نظارت که واقعا تو کارشون خبره هستند از طرف من خداقوت بگین.
راسخون در یک جمله = جبهه گیری واحد نظارت
---------------
ی چیز جالب دیگه!!! من تا حالا دیده بودم امضا تایید نشه ولی ندیده بودم امضا تایید نشه و برگرده به امضای تایید شده قبلی
جلل خالق. اصلا این روزااا خیلی چیزا عوض شده
سلام. مشکل فنی پیش اومده.کل راسخون به یک روز قبل برگشته
سلام
واقعا قابل تقدیره این تلاش و زحمت دوستان سایت راسخون!!!
سلام آجی.
ریلکس! ریلکس! ریلکس تر.
سلام آجی .خداشاهده دیروز کلی رو مسابقه وقت گذاشتم .حاج آقا میدونن. آقای کیانی که قبلن فرمودن پستهایی که حذف بشه رو میشه برگردوند
میدونم. قبلا پیش اومده بود برام!
ولی فکر کنم این دفعه اوضاع بحرانیه که تا الان پستها برنگشته.
هنوز بعضی از بخش های سایت ارور میده.
معلوم نیست خرزوخان دیشب تو راسخون چه دسته گلی به آب داده که اینقدر تبعات داشته
پاینده باشید.
همگی شاهد باشید یه بار هم که من خواستم سعهء صدر بالا داشته باشم و با مهربونی جواب کاربرها رو بدم، اشکال فنی نذاشت! فکر کنم سندروم حذف محتوا بجونمون افتاده. روی بلاگفا یک سال زحمت کشیدم یهو کل محتواهای سال 93 پرید! اینجا هم که اینجوری
سلام. مشکل فنی پیش اومده.کل راسخون به یک روز قبل برگشته
جای شکرش باقیه به 1000 سال پیش برنگشتیم