پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام
لطفا در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار دهید:
شهیدی که جوایز خلبانی آمریکا را درو کرد+عکس
با سپاس
با سلام وعرض ادب:
همراه راسخونی مطلب مورد نظر شما با توجه به کوتاه بودن آن قابل بارگذاری نمی باشد.
با تشکر
لینک دوم حدود یک صفحه نوشته و دو عکس دارد که عکسها را دو بار بارگزاری کردم ولی بدلیل نامعلومی بعد از مدتی عکسها دیگر باز نمی شدند.
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ضمن عرض خسته نباشید خیلی شدید،
بابت حذف پستهای مربوط به گونه های مختلف دلفین و پورپویز دیده شده در خلیج فارس و دریای عمان که با صرف وقت و انرژی، یکی یکی مشخصات و تصاویرشان را آماده کرده و در لینک تصاویر جانداران با ذکر رده بندی گذاشته بودم؛ تشکر می کنم. حداقل می توانستید یک تذکر بدهید و بعد حاصل تلاش بنده را یکجا پاک کنید.
موفق باشید
با سلام وعرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما، متوجه امر شما نشدیم چون هیچ تصویری از شما حذف نشده و دلیلی هم برای حذف این قبیل پست ها نداریم .
من الله توفیق
سلام
تک تک دلفینهای مشاهده شده در خلیج فارس و دریای عمان را در پستهای جداگانه معرفی کرده بودم که الان هیچکدام نیستند. حذف کردن مگه شاخ و دم داره؟
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی واحد نظارت مسئول بررسی و تائید و حذف پست هامی باشد.حذف پست های شما به دلیل رعایت نکردن قانون ارسال از جمله لینک دار بودن مطالب و عدم ویرایش پست ها و بهم ریختن صفحات تالاربوده است. برای جلوگیری از شاخ ودم دار بودن حذف ، یکبار قوانین ارسال پست ها را لطفا مطالعه نمائید.
با تشکر از زحمات شما
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب مورد نظر شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب
در صورت صلاح دید امتیازات هفته ی 35 از آموزش ها و ترفندهای ویدیویی رو اهدا فرمایید/ یاشا
امتیازات کاربران فعال در هفته 35 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی +امتیاز ویژه"
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی امتیارات درخواستی اهداء گردید
با تشکر
بابت حذف پستهای مربوط به گونه های مختلف دلفین و پورپویز دیده شده در خلیج فارس و دریای عمان که با صرف وقت و انرژی، یکی یکی مشخصات و تصاویرشان را آماده کرده و در لینک تصاویر جانداران با ذکر رده بندی گذاشته بودم؛ تشکر می کنم. حداقل می توانستید یک تذکر بدهید و بعد حاصل تلاش بنده را یکجا پاک کنید.
موفق باشید
با سلام وعرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما، متوجه امر شما نشدیم چون هیچ تصویری از شما حذف نشده و دلیلی هم برای حذف این قبیل پست ها نداریم .
من الله توفیق
سلام
تک تک دلفینهای مشاهده شده در خلیج فارس و دریای عمان را در پستهای جداگانه معرفی کرده بودم که الان هیچکدام نیستند. حذف کردن مگه شاخ و دم داره؟
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی واحد نظارت مسئول بررسی و تائید و حذف پست هامی باشد.حذف پست های شما به دلیل رعایت نکردن قانون ارسال از جمله لینک دار بودن مطالب و عدم ویرایش پست ها و بهم ریختن صفحات تالاربوده است. برای جلوگیری از شاخ ودم دار بودن حذف ، یکبار قوانین ارسال پست ها را لطفا مطالعه نمائید.
با تشکر از زحمات شما
علیک سلام
پس بیخود ننویسید که حذف نکردیم.
لینکها را تا جایی که یادم بود بشکل مورد نظر خودتان (نوشتن لینک بدون ایجاد پیوند) قرار دادم. عرض بعضی از عکسها را به اشتباه معادل 700 پیکسل بجای 600 پیکسل قرار داده بودم که تا جایی که یادم بود اصلاح کردم. بهم ریختن صفحات تالار هم از آن ادعاهای مبهم است که فقط خودتان معنایش را می فهمید. کافی بود آن چند مورد لینک یا عرض تصویر را که مدعی هستید مخالف قوانین تالار بوده یک بار تذکر می دادید تا همه را اصلاح کنم.
ضمنا لجبازیهای کودکانه در شأن مدیران یک سایت فرهنگی که با افتخار خودش را دومین سایت فرهنگی کشور معرفی می کند نیست.
موفق باشید
موفق باشید
با سلام وعرض ادب:
من الله توفیق
سلام
با سلام و عرض ادب:
با تشکر از زحمات شما
علیک سلام
پس بیخود ننویسید که حذف نکردیم.
لینکها را تا جایی که یادم بود بشکل مورد نظر خودتان (نوشتن لینک بدون ایجاد پیوند) قرار دادم. عرض بعضی از عکسها را به اشتباه معادل 700 پیکسل بجای 600 پیکسل قرار داده بودم که تا جایی که یادم بود اصلاح کردم. بهم ریختن صفحات تالار هم از آن ادعاهای مبهم است که فقط خودتان معنایش را می فهمید. کافی بود آن چند مورد لینک یا عرض تصویر را که مدعی هستید مخالف قوانین تالار بوده یک بار تذکر می دادید تا همه را اصلاح کنم.
ضمنا لجبازیهای کودکانه در شأن مدیران یک سایت فرهنگی که با افتخار خودش را دومین سایت فرهنگی کشور معرفی می کند نیست.
موفق باشید
باسلام وعرض ادب:
همراه راسخونی حذف پست های شما بعد ازتذکرات متعدد واحد نظارت بوده است بدون دلیل پستی حذف نخواهد شد .چنانچه تمایل دارید ادامه فعالیت بدهید لطفا قوانین را رعایت بفرمایید.همکاران تابع قوانین عمل می نمایند و این قوانین تنها برای شما بزرگوار نبوده بلکه همه ی عزیرانی هم که چندین سال است در انجمن فعالیت می نمایند از این موارد مستثناء نبوده اند.احترام متقابل به همکاران و مدیران و کاربران و مسئولین در چهارچوب قوانین جز وظایف اصلی انجمن راسخون بوده و می باشد.
با سپاس
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با سلام وعرض ادب»
همکار گرامی مطلب مورد نظر به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با تشکر
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
بنام خداا
لیست پیش بینی مسابقات فوتبال جام خلیج فارس در دسترس نمی باشد لطفا با توجه به فرصت کم باقیمانده بررسی و اقذام نمائید.
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
همچنین در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
خداحافظی تابستانی، سلام پائیزی