راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و عرض ادب به حاجی جون مدیر ارشدی که تو راسخون رتبش یکه یعنی کل راسخون یه طرف حاجی هم یه طرف 

حاجی جون این واحد نظارت نمی خواهد من عمو صداش کنم.

از اول اومدن ساز مخالف میزنه . نظارتش خیلی قویه در حد لالیگا. به همه چی گیر میده

دلیلاشم ماشالا برا خودشون موجه برا ما گنگ!!! هر چی هم گفتیم باز کار خودشون و حذف پست ادامه دارد. آخه چرا با روحیه جوون مردم بازی میکنن حاجییی جون . گفتن بخون پستا رو میخونم و میزنم . باز فکر کنم به خاطر فعالیت زیاد اشتباهی پاک میکنه. آخه من چه کنم که دلم بدجوری پرههه. بچه اون دستمال کاغذی رو بیار بییینممم 

یه راهی پیش روم بزار  بقیه ترانه رو به خاطر ترس از حذف شدن پست نمیخونم دیگه 

یادش بخیررررررررر

با سلام وعرض ادب:

دوست عزیز و همکار گرامی از اینکه در ارسال پست ها دقت می نمایید و مطالعه می فرمایید تشکر و قدر دانی می نماییم .دوست عزیزدر حال حاضر شما در تاپیکی  فعالیت دارید که بخاطر کوتاه بودن پست ها و تعداد زیاد و ارسال های زیاد گاهی بعضی مطالب حتی در هنگام مطالعه از دقت نظر شما و دوستان ارسال کننده خارج بوده و قاعدتا باید حذف گردند.جهت تنوع  تقاضامندیم کما فی السابق در تالارهای دیگر هم فعالیت داشته باشید.تا هم زحمات شایسته شما دیده شود و هم اینکه احتیاج به دقت بالایی در نظارت پست های ارسالی شما وجود نداشته باشد. .یاد آوری می نماییم تنها تالاری که دقت نظربیشتر ی می طلبد و وقت زیادی را جهت نظارت لازم دارد. همین تالار است .

با تشکر

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض ادب به حاجی جون مدیر ارشدی که تو راسخون رتبش یکه یعنی کل راسخون یه طرف حاجی هم یه طرف 

حاجی جون این واحد نظارت نمی خواهد من عمو صداش کنم.

از اول اومدن ساز مخالف میزنه . نظارتش خیلی قویه در حد لالیگا. به همه چی گیر میده

دلیلاشم ماشالا برا خودشون موجه برا ما گنگ!!! هر چی هم گفتیم باز کار خودشون و حذف پست ادامه دارد. آخه چرا با روحیه جوون مردم بازی میکنن حاجییی جون . گفتن بخون پستا رو میخونم و میزنم . باز فکر کنم به خاطر فعالیت زیاد اشتباهی پاک میکنه. آخه من چه کنم که دلم بدجوری پرههه. بچه اون دستمال کاغذی رو بیار بییینممم 

یه راهی پیش روم بزار  بقیه ترانه رو به خاطر ترس از حذف شدن پست نمیخونم دیگه 

یادش بخیررررررررر

با سلام وعرض ادب:

دوست عزیز و همکار گرامی از اینکه در ارسال پست ها دقت می نمایید و مطالعه می فرمایید تشکر و قدر دانی می نماییم .دوست عزیزدر حال حاضر شما در تاپیکی  فعالیت دارید که بخاطر کوتاه بودن پست ها و تعداد زیاد و ارسال های زیاد گاهی بعضی مطالب حتی در هنگام مطالعه از دقت نظر شما و دوستان ارسال کننده خارج بوده و قاعدتا باید حذف گردند.جهت تنوع  تقاضامندیم کما فی السابق در تالارهای دیگر هم فعالیت داشته باشید.تا هم زحمات شایسته شما دیده شود و هم اینکه احتیاج به دقت بالایی در نظارت پست های ارسالی شما وجود نداشته باشد. .یاد آوری می نماییم تنها تالاری که دقت نظربیشتر ی می طلبد و وقت زیادی را جهت نظارت لازم دارد. همین تالار است .

با تشکر

سلام

آخه میدونید حاجی جون

من تو تالارای دیگه هم فعالم نمیدونم چرا فقط فعالیتمو تو تالار لطیفه میبینن دوستان

بعدشم والا تو تالارای دیگه هم دیدم که حذف میکنن

یعنی ببینم چی کار میکنیدااا این روحیه شادابی رو ازم بگیرید . من پست خنده دار نزنم روزم شب نمیشه

در غیر این صورت باید به فکر ایجاد سایت باشم .........

|
|

باسلام

درصورت صلاحدید:

قبرستان بقیع پیش از تخریب اینگونه بوده است + تصاویر 

باسپاس

کاربر همیشه همراه sadeghfafi

با سلام وعرض ادب:

دوست و همکار گرامی عنوان و امضاء شما احتیاج به ویرایش دارد لطفا جهت مشاهده بهتر ویرایش نمائید .

با تشکر

باعرض ادب و احترام

دقیقا بفرمایید چ ویرایشی نیاز داره

متن یا عکس؟

با سلام وعرض ادب:

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی اصلاح گردید ومطلب مورد نظر شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

با سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو دربرترین ها قرار دهید / یاشا

ویندوز 10 دارای یک ابزار مخفی است

با سلام وعرض ادب:

دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.

با تشکر

amin5530 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1258
|

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه

یه مشکلی تازه پیش اومده واسه من تو انجمن وقتی روی لینکی که داده شده در یک پست (برای مثاال انتقادات در پست نتیجه نهایی مسابقه عکاسی) که نیو تب میشه .در نیو تب دوباره از من نام کاربری رمز عبور میخواد و وقتی میزنم میره رو محیط کاربری . ممنون میشم بررسی کنید

با تشکر

یا علی

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام حاج آقا، بیزحمت امتیازات مبحث 100 طرح صالحین را اهدا نمایید. خیلی ممنون

|
|

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه

یه مشکلی تازه پیش اومده واسه من تو انجمن وقتی روی لینکی که داده شده در یک پست (برای مثاال انتقادات در پست نتیجه نهایی مسابقه عکاسی) که نیو تب میشه .در نیو تب دوباره از من نام کاربری رمز عبور میخواد و وقتی میزنم میره رو محیط کاربری . ممنون میشم بررسی کنید

با تشکر

با سلام وعرض ادب

دوست و همکارگرامی ظاهرا این مشکل خیلی ازکاربران بزرگوار راسخونی می باشد .مورد درخواستی شمار ابه واحد فنی ارجاع دادیم .

با تشکر

|
|

سلام حاج آقا، بیزحمت امتیازات مبحث 100 طرح صالحین را اهدا نمایید. خیلی ممنون

با سلام وعرض ادب واحترام

دوست و همکار راسخونی امتیارات در خواستی به دوستان اهداء گردید.

با تشکر

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام حاجی جان.

حاجی لطفا در برترین ها قرار بگیره به مدت 3 روز:

وبلاگ "یار امام زمان(عج)" زیر ذره بین نقد و بررسی شما 

اگر امکان دارد تا روز یک شنبه هفته ی بعد با مرخصیم به مدت 6 روز نیز موافقت بشود.

لطفا صندوق پیامتونم چک بفرمایید.

|
|

سلام حاجی جان.

حاجی لطفا در برترین ها قرار بگیره به مدت 3 روز:

وبلاگ "یار امام زمان(عج)" زیر ذره بین نقد و بررسی شما 

اگر امکان دارد تا روز یک شنبه هفته ی بعد با مرخصیم به مدت 6 روز نیز موافقت بشود.

لطفا صندوق پیامتونم چک بفرمایید.

با سلام و عزض ادب:

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی در برترین ها بارگذاری گردید.و امتیازات درخواستی شما به دوستان اهداء گردید و جواب به صندوق پیامتان ارسال گردید. درضمن شما خودتان صاحب اختیار هستید فقط وبلاگ ها در هر شرایطی یادتان نرود در پناه حق علی یارتان

با تشکر

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1269
|

با سلام و احترام خدمت شما دوست و برادر گرامی

می خواستم از آنجا که کم و بیش مطالب آموزشی در خصوص برنامه نویسی اندروید در سایت بارگذاری کرده ام و مطمئناً تمایل و علاقه زیادی نسبت به این مبحث مشاهده می شود ، از شما درخواست نمایم که در تالار برنامه نویسی (تالار تحت مدیریت اینجانب) زیر تالاری با عنوان اندروید نیز افزوده شود و دسترسی مدیریت آن نیز برایم فراهم گردد تا مطالب آموزشی و تخصصی در خصوص این زبان برنامه نویسی در این تالار به کاربران مشتاق و علاقه مند به این حوزه از مباحث کامپیوتر و فناوری اطلاعات ارائه گردد و از پخش شدن موضوع در زیر تالارهای دیگر که کم و بیش مرتبط با اندروید هستند ، اجتناب شود .

بی صبرانه منتظر اقدام و همکاری صمیمانه شما هستم.

موفق و پیروز باشید

|
|

می خواستم از آنجا که کم و بیش مطالب آموزشی در خصوص برنامه نویسی اندروید در سایت بارگذاری کرده ام و مطمئناً تمایل و علاقه زیادی نسبت به این مبحث مشاهده می شود ، از شما درخواست نمایم که در تالار برنامه نویسی (تالار تحت مدیریت اینجانب) زیر تالاری با عنوان اندروید نیز افزوده شود و دسترسی مدیریت آن نیز برایم فراهم گردد تا مطالب آموزشی و تخصصی در خصوص این زبان برنامه نویسی در این تالار به کاربران مشتاق و علاقه مند به این حوزه از مباحث کامپیوتر و فناوری اطلاعات ارائه گردد و از پخش شدن موضوع در زیر تالارهای دیگر که کم و بیش مرتبط با اندروید هستند ، اجتناب شود .

بی صبرانه منتظر اقدام و همکاری صمیمانه شما هستم.

موفق و پیروز باشید

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در تالار برنامه نویسی ایجاد گردید.

باتشکر

hosseinb68 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1269
|

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در تالار برنامه نویسی ایجاد گردید.

باتشکر

با سلام مجدد

بررسی کردم اما چنین زیر تالاری رو مشاهده نکردم ، در صورت امکان لینک دسترسی به آن را اعلام بفرمایید

با تشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

با سلام مجدد

بررسی کردم اما چنین زیر تالاری رو مشاهده نکردم ، در صورت امکان لینک دسترسی به آن را اعلام بفرمایید

با تشکر

سلام و عرض ادب و احترام. 

احتمالا دقیق بررسی نکردید. 

http://rasekhoon.net/forum/show/1426/page1/

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

باسلام وعرض ارادت

هرکدوم که خودتون صلاح دونستید:

فهرست کامل تیم‌های لیگ برتر در فصل 94-95

و