پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب خدمت حاجی خودمون؛
بیزحمت، ص. پ. خودتونو چک کنید(براتون پخ زدم
خیلی ممنون.
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
١۵ جنگل مرموز و شگفت انگیز دنیا
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام وعرض ادب:
دوست وهمکار گرامی مورد درخواستی شما در برترین هالینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام وعرض ادب:
دوست وهمکار گرامی مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج اقا خسته نباشید.
حاج اقا یه سری برنامه ها هستن تو انجمن راسخون؛اجرا میشن تا نیمه ی کار بعد یهویی وسط کار تعطیل میشن!
موردهای اینجوری زیاد داشتیم:مثل صندلی داغ که کاربران زیادی هم ثبت نام کردن اگه نگاه کنین.یا همین سوژه هفته که خیلیا پشت خط انتظار موندن.
مدیر پاسخگو که خیلی از تالارها موندن.همه ی این برنامه ها تا نیمه اومدن و یهویی تعطیل شدن!!
به نظرم حاج آقا اینجوری اصلن جالب نیس.یا برنامه اجرا نشه یا یه فکری براش اندیشیده بشه!
چون طرحهایی اینجوری واقعا حیفن .
حالا اگه کاربران هم زیاد استقبال نمیکنن هم اندیشی بشه برای جذب بیشتر.
ممنون.
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی و همکار راسخونی با تشکر از دقت نظرخوبتون در مورد برنامه های اجراء شده ، چیزی به نام تعطیلی مطلق برنامه ها وجود ندارد همانطور که اطلاع کافی دارید تعطیل شدن این برنامه ها بر حسب شرایط و اجرا و اولویت بعضی برنامه ها و مناسبت های خاص و ویژه می باشد.از طرفی تکراری بودن و طولانی بودن اجراء یک برنامه مستلزم یک فاصله زمانی است تا دوستان کاربر با یک نیرو و انرزی تازه به برنامه نگاه نمایند.ماندگاری و ادامه یک برنامه بستگی به شرکت و مشارکت دوستان دارد.انشالله در صورت امکان برنامه های سابق نیز در لیست برنامه های در حال اجرائ قرار خواهد گرفت.
با تشکر
باسلام و عرض ادب.
لطفا در صورت امکان "تصاویر عزیمت فضاپیمای سایوز به ایستگاه بین المللی فضایی " را در برترین ها یا لینک چرخشی بارگذاری کنید.
باتشکر
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکرا گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
در صورت صلاحدید در برترین بارگزاری گردد
با تشکر
با سلام وعرض ادب
دوست و همکار گرامی مطالب درخواستی شما به ترتیب در برترین ها و لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب خدمت حاجی خودمون؛
بیزحمت، ص. پ. خودتونو چک کنید(براتون پخ زدم
خیلی ممنون.
با سلام وعرض ادب :
دوست و همکار گرامی جواب پیام شما به صندوق پیامتان ارسال گردید
با تشکر از لطف شما
با عرض سلام و خسته نباشید.
نام کاربری من در یکی از برنامه های که در ماه رمضان برگزار شده بود به عنوان دریافت کننده هدیه اعلام شده بود.
میشه کمک کنید کدام مسابقه و یا کدام برنامه بوده ؟
میخوام پیگیر بشم
با سلام .
خیلی گشتم تو گوگل تا پیداش کردم . مرسی و متشکر
نیازی نیست شما بگردید.
موفق باشید
باسلام
درصورت صلاحدید:
قبرستان بقیع پیش از تخریب اینگونه بوده است + تصاویر
باسپاس
کاربر همیشه همراه sadeghfafi
با سلام .
خیلی گشتم تو گوگل تا پیداش کردم . مرسی و متشکر
نیازی نیست شما بگردید.
موفق باشید
با سلام وعرض ادب
دوست و همراه گرامی از اینکه دلیل موضوع پیشنهادی را فهمیدید خوشخال و خرسندیم مممنون از زحمات شایسته شما بزرگوار راسخونی.
با تشکر
باسلام
درصورت صلاحدید:
باسپاس
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی عنوان و امضاء شما احتیاج به ویرایش دارد لطفا جهت مشاهده بهتر ویرایش نمائید .
با تشکر
حاجی جون این واحد نظارت نمی خواهد من عمو صداش کنم.
از اول اومدن ساز مخالف میزنه . نظارتش خیلی قویه در حد لالیگا. به همه چی گیر میده
دلیلاشم ماشالا برا خودشون موجه برا ما گنگ!!! هر چی هم گفتیم باز کار خودشون و حذف پست ادامه دارد. آخه چرا با روحیه جوون مردم بازی میکنن حاجییی جون . گفتن بخون پستا رو میخونم و میزنم . باز فکر کنم به خاطر فعالیت زیاد اشتباهی پاک میکنه. آخه من چه کنم که دلم بدجوری پرههه. بچه اون دستمال کاغذی رو بیار بییینممم
یه راهی پیش روم بزار بقیه ترانه رو به خاطر ترس از حذف شدن پست نمیخونم دیگه
یادش بخیررررررررر
باسلام
درصورت صلاحدید:
باسپاس
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی عنوان و امضاء شما احتیاج به ویرایش دارد لطفا جهت مشاهده بهتر ویرایش نمائید .
با تشکر
باعرض ادب و احترام
دقیقا بفرمایید چ ویرایشی نیاز داره
متن یا عکس؟