پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام .وقت بخیر.
در صورت امکان در بر ترین ها قرار دهید.ممنون *حرفی با خواهر بد حجابم*همراه با امتیاز
با سلام وقبولی طاعات و عبادات
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری شد.
با تشکر
حاج آقا
باسلام وقبولی طاعات
فردیاافرادموردنظربه صندوق پیام شمامعرفی شدندبازهم اگراین افرادقبول نکردندبه خودسایت محول میکنم.باکمال تشکروقدردانی
با سلام و قبولی طاعات و عبادات
دوست عزیز از همکاری صمیمانه شما تشکر و قد دانی را می نمایم انشالله بعد از ماه مبارک مورد درخواستی شما با همکاری خودتان معرفی میگردد.
با تشکر
سلام
فرزاد جان قبول دارم که مدیریت تالارت واقعا خیلی سخته ولی بعید میدونم کسی جز خودت بتونه مدیریتش کنه
مسولین باید به مدیرایی مثل شما بهای بیشتری بدن که ....
و اوست که ناظر است
با سلام و و قبولی طاعات و عبادات
دوست و همکار گرامی از بذل محبت و همکاری صادقانه شما با دیگر مدیران تشکر و قدردانی می نماییم .
با تشکر
حاجی جون خداقوت
عرض به حضور شما عزیز که می خاستم در صورت امکان از واحد نظارت جدید رونمایی کنید منظورم اینه که یه توضیحی یه بیوگرافی یه عکسی چیزی
عمو نظارتی قبلی ما چی شده کجا رفته دلم براش یه ذره شدههههههههههه
حالا من میخاستم عموهامو دعوت کنم افطاری ... :|
با سلام وعرض ادب مجدد
دوست عزیز در صورت نیاز بعد از ماه مبارک در صورت نیاز ، مسئولین در این رابطه توضیحات و اطلاعاتی را در اختیار مدیران عزیز و کاربران گرامی قرار خواهند داد.
با تشکر
سلامی دوباره
حاجی جون در صورت امکان 500 امتیاز از امتیازات منو به کابر فرشون (farshon) یا همون داداش فرزاد خودمون انتقال بدید به پاس از زحماتی که همیشه کشیدند برای تالار و همکاری هایی که تا الان با من انجام داده اند
ممنون
با سلام و عرض ادب مجدد
دوست و همکار گرامی این امکان وجود ندارد جناب فرشون هم مثل شما به دیگر کاربران درخواست اهداء امتیاز ازامتیازات خودش را میداد .که قاعدتا این مورددر حال حاضر امکانپذیر نیست.
با تشکر
با سلام وقبولی طاعات و عبادات:
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید
با تشکر
حاج آقا
باسلام وقبولی طاعات
فردیاافرادموردنظربه صندوق پیام شمامعرفی شدندبازهم اگراین افرادقبول نکردندبه خودسایت محول میکنم.باکمال تشکروقدردانی
دوست عزیز از همکاری صمیمانه شما تشکر و قد دانی را می نمایم انشالله بعد از ماه مبارک مورد درخواستی شما با همکاری خودتان معرفی میگردد.
با تشکر
باسلام وقبولی طاعات،والامن تلاشمودارم میکنم اماهنوزموفق به راضی شدنه کاربری واسه همکاری نشدم وتااطلاع ثانوی تاییدپستهاروبه خودسایت محول میکنم منحصرابرترینهارواعلام خواهم کرد وتاییدپستها به حالته تعلیق درخواهندآمد.ومن الله توفیق
باسلام مجددخدمت حاج آقا
لطفاص پ چک شود.باتشکر
حاج آقا
باسلام وقبولی طاعات
با تشکر
باسلام وقبولی طاعات،والامن تلاشمودارم میکنم اماهنوزموفق به راضی شدنه کاربری واسه همکاری نشدم وتااطلاع ثانوی تاییدپستهاروبه خودسایت محول میکنم منحصرابرترینهارواعلام خواهم کرد وتاییدپستها به حالته تعلیق درخواهندآمد.ومن الله توفیق
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی از زحمات شما تشکر و قدر دانی می نماییم انشالله بعد از ماه مبارک همکار جدید معرفی میگردد.
با تشکر
باسلام مجددخدمت حاج آقا
لطفاص پ چک شود.باتشکر
با سلام مجدد
صندوق چک شد مطلبی ارسال نشده است
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام وقبولی طاعات
موارددرخواستی جنابعالی باکاربرمعرفی شده درمیان گذاشته وصحبت شد،منتظرتاییدمسئولین محترم راسخون جهت بررسی ومعرفی وهمکاری کاربرمذکورهستیم.باکمال تشکر
من وهمکارم.
باسلام مجددخدمت حاج آقا
لطفاص پ چک شود.باتشکر
با سلام مجدد
صندوق چک شد مطلبی ارسال نشده است
با تشکر
باسلام
پیرومذاکراته همون دیشب وسحری بوده که به سمع شمارسید.باتشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان