پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام وعرض ادب.
طاعاتتون قبول.
در صورت امکان در برترین ها قرار دهید.ممنون. چگونه در خانواده ارتباطي صميمي برقرار كنيم؟
با سلام وقبولی طاعات و عبادات
مدیر و همکار گرامی مطلب مورد نظر شما در برترینها بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام و ضمن قبولی طاعات و عبادات جنابعالی
لطفا در صورت امکان ایران صدر نشین مطلق آسیا و گنبد آهنین " یا "گنبد پنبهای" را در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری کنید.
باسپاس فراوان
دوست و همکار گرامی موارد درخواستی شما به ترتیب در برترین ها و لینک چرخشی بارگذاری گردیدند
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام وقبولی طاعات وعبادات شما
بدینوسیله بدلیل عدم توانایی مدیریت تالارلطیفه وطنزاستعفای خودراتقدیم حضورمی کنم امیدکه جوانهای سرافرازکشورمون گرداننده این سایته بزرگ فرهنگی باشند،باکمال تشکر،ومن الله توفیق
مدیرمحترم ارشدانجمنها
بدینوسیله بدلیل عدم توانایی مدیریت تالارلطیفه وطنزاستعفای خودراتقدیم حضورمی کنم امیدکه جوانهای سرافرازکشورمون گرداننده این سایته بزرگ فرهنگی باشند،باکمال تشکر،ومن الله توفیق
عرض سلام و احترام.
داداش فرزاد کارت با یه مدیر همکار راحتر و سبکتر میشه . لطفا استعفاتو پس بگیر و درخواست مدیر همکار کن
جناب آقای منتظمی بزرگوار لطفا در صورت امکان به جای قبول کردن استعفا جناب آقای اشرفی بهشون یه مدیر همکار بدید تا کارشون راحتر و سبکتر بشود.
حاج آقا
باسلام واحترام مجدد
چنانچه مدیرهمکاربتوانم واسه تالاربگیرم وموافقت نماییدازدرخواسته استعفا ومدیریت زیرتالارکاریکاتورازتالاراصلی گرافیک ونقاشی صرف نظرمی نمایم.باتشکرمجدد
سلام .وقت بخیر.
در صورت امکان در بر ترین ها قرار دهید.ممنون *حرفی با خواهر بد حجابم*همراه با امتیاز
مدیرمحترم ارشدانجمنها
با سلام و قبولی طاعات و عبادات
دوست و همکار گرامی با تشکر و قدر دانی از زحمات شایسته شما به اطلاع می رسانیم در جلسه آنلاین درخواست همکار از طرف مدیران به تصویب رسید .که چنانچه مدیری احساس نمایند به نیروی کمکی احتیاج دارد حتما افراد مورد نظر خود را معرفی نمتایند تا در مورد آنها تصمییم گیری نماییم .همکار گرامی جناب فرشون عزیز ما در خدمت شما بزرگوار هستیم و از تجربه و سابقه همکاری صادقانه شما در کنار عزیز دیگری بهرمند خواهیم شد.
با تشکر
حاج آقا
باسلام وقبولی طاعات
فردیاافرادموردنظربه صندوق پیام شمامعرفی شدندبازهم اگراین افرادقبول نکردندبه خودسایت محول میکنم.باکمال تشکروقدردانی
مدیرمحترم ارشدانجمنها
عرض سلام و احترام.
داداش فرزاد کارت با یه مدیر همکار راحتر و سبکتر میشه . لطفا استعفاتو پس بگیر و درخواست مدیر همکار کن
جناب آقای منتظمی بزرگوار لطفا در صورت امکان به جای قبول کردن استعفا جناب آقای اشرفی بهشون یه مدیر همکار بدید تا کارشون راحتر و سبکتر بشود.
دوست و همکار بزرگوار،سید عزیز انجمن از اینکه در جمع مدیران عزیز صادقانه قلم می زنید تشکر و قدردانی می نماییم
با تشکر
سلام
فرزاد جان قبول دارم که مدیریت تالارت واقعا خیلی سخته ولی بعید میدونم کسی جز خودت بتونه مدیریتش کنه
مسولین باید به مدیرایی مثل شما بهای بیشتری بدن که ....
و اوست که ناظر است
حاجی جون خداقوت
عرض به حضور شما عزیز که می خاستم در صورت امکان از واحد نظارت جدید رونمایی کنید منظورم اینه که یه توضیحی یه بیوگرافی یه عکسی چیزی
عمو نظارتی قبلی ما چی شده کجا رفته دلم براش یه ذره شدههههههههههه
حالا من میخاستم عموهامو دعوت کنم افطاری ... :|
حاج آقا
باسلام واحترام مجدد
چنانچه مدیرهمکاربتوانم واسه تالاربگیرم وموافقت نماییدازدرخواسته استعفا ومدیریت زیرتالارکاریکاتورازتالاراصلی گرافیک ونقاشی صرف نظرمی نمایم.باتشکرمجدد.
با سلام و عرض ادب مجدد
دوست و همکار گرامی با توجه به توضیحات گذشته در خدمت شما بزرگوار هستیم.
با تشکر