پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
باسلام و عرض ادب
لطفا در صورت امکان" نخستین تصاویر زنده تمامرنگی فوق HD از زمین " در برترین ها یا لینک چرخشی بارگذاری کنید.
باسپاس
با سلام و قبولی طاعات وعبادات
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در برترین ها با رگذاری شد.
با تشکر
سلام. چقدر به موقع هم تاپیک را باز کردید. مثل اینکه ما در ایام قدر هستیما
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
همانطور که اشاره شد وقت قانونیش تموم شده بود ولی بعضی دوستان که میخواستند تصاویرشونو ارسال کنند بهمین خاطر منم از دیشب تا 12 امشب تاپیک رو باز کردم و کلا یکروز به خاطر احترام به کاربران عزیز باز شد و متقارن با این ایامی هم که فرمودین نبود و یکروز فرصت بود.
موفق باشید در پناه الله
سلام سید عزیز
گفته بودی تا ساعت 12 ظهر فردا باز میذاری!
منم رفتم عکسها رو از گوشی انتخاب کردم حالام که اومدم قفل کردی تاپیک ارسال؟!
چه کنم حالا؟!
سلام و خدا قوت
ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت مولای متقیان ، وصی بر حق رسول(ص) ، علی بن ابیطالب(ع)
خواهشمندم امتیازات نظرسنجی ماهنامه راسخون تقدیم گردد.
*(kazemmoradzadeh -- masomezare4 -- shirdel2 )*
http://rasekhoon.net/forum/post/show/1062305/2281987/
و من الله توفیق
با سلام و قبولی طاعات و عباداتمدیر و همکار گرامی امتیازات درخواستی به دوستان اهداء گردید
با تشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
نگاهی به مجموعهای از خلاقیتهای دنیای معماری
با تشکر فراوان از زحماتتان
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی با رگذاری گردید.
با تشکربا تشکر فراوان از زحماتتان
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی با رگذاری گردید.
با تشکر
سلام سید عزیز
گفته بودی تا ساعت 12 ظهر فردا باز میذاری!
منم رفتم عکسها رو از گوشی انتخاب کردم حالام که اومدم قفل کردی تاپیک ارسال؟!
چه کنم حالا؟!
سلام و عرض ادب
تاپیک همچنان قابلیت دریافت تصاویر شمارو دارا میباشد و تا به این لحظه باز میباشد میتوانید تصاویر خودتونو برای شرکت در مسابقه ارسال نمایید اقا احسان بزرگوار
ممنون
همانطور که اشاره شد وقت قانونیش تموم شده بود ولی بعضی دوستان که میخواستند تصاویرشونو ارسال کنند بهمین خاطر منم از دیشب تا 12 امشب تاپیک رو باز کردم و کلا یکروز به خاطر احترام به کاربران عزیز باز شد و متقارن با این ایامی هم که فرمودین نبود و یکروز فرصت بود.
موفق باشید در پناه الله
سلام مجدد. معمولا از 19 تا 24 رمضان دوستان کمتر به سایت مراجعه می کنند. و همچنین بعضی از افراد در تدارک عکس گرفتن از راهپیمایی روزقدس بودند. به هر حال هر چه شما صلاح می دانید. باسپاس
سلام طاعات وعبادات قبول حق... وبلاگها چند روزیه قطع شده وامکان مشاهده وبلاگها وجود نداره خواهش میکنم سریعتر پیگیری نمایید ..با تشکر..
با سلام وآرزوی قبولی طاعات و عبادات
مدیر و همکار گرامی روز پنج شنبه مدیر فنی مشکل را بررسی و رفع کردند .اگر هنوزم مشکل یا سوالی هست در خدمت شما هستیم.
با تشکر
سلام وعرض ادب.
طاعاتتون قبول.
در صورت امکان در برترین ها قرار دهید.ممنون. چگونه در خانواده ارتباطي صميمي برقرار كنيم؟
باسلام و ضمن قبولی طاعات و عبادات جنابعالی
لطفا در صورت امکان ایران صدر نشین مطلق آسیا و گنبد آهنین " یا "گنبد پنبهای" را در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری کنید.
باسپاس فراوان
موفق باشید در پناه الله
سلام مجدد. معمولا از 19 تا 24 رمضان دوستان کمتر به سایت مراجعه می کنند. و همچنین بعضی از افراد در تدارک عکس گرفتن از راهپیمایی روزقدس بودند. به هر حال هر چه شما صلاح می دانید. باسپاس
امیر حسین جان تا الان این تاپیک بازه و دوستان میتونن تا شنبه هم خواستن تصویر بفرستن اینم بخاطر گل روی شما
امیر حسین جان تا الان این تاپیک بازه و دوستان میتونن تا شنبه هم خواستن تصویر بفرستن اینم بخاطر گل روی شما
خیلی ممنون از شما سید رسول عزیز