راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

سلام و عرض ادب و احترام.

شايد آن روز که سهراب نوشت:

"تا شقايق هست زندگي بايد کرد"

خبري از دل پر درد گل ياس نداشت

بايد اينگونه نوشت:

هر گلي هم باشد، چه شقايق چه گل پيچک و ياس

زندگي بي مهدي

زندگي با غم‏هاست

میلاد سرور اهل جنة، امام زمان(عج) بر شما و تمامی مسئولین و مدیران راسخونی مبارک و شادباش باد.

لطفاً ""هجرت آفتاب "" را در لینک چرخشی بارگذاری کنید. باسپاس

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|
siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض ادب

هفته امتیازات کاربران فعال در هفته 31 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"  به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید 

یا علی

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و عرض ادب و احترام.

شايد آن روز که سهراب نوشت:

"تا شقايق هست زندگي بايد کرد"

خبري از دل پر درد گل ياس نداشت

بايد اينگونه نوشت:

هر گلي هم باشد، چه شقايق چه گل پيچک و ياس

زندگي بي مهدي

زندگي با غم‏هاست

میلاد سرور اهل جنة، امام زمان(عج) بر شما و تمامی مسئولین و مدیران راسخونی مبارک و شادباش باد.

لطفاً ""هجرت آفتاب "" را در لینک چرخشی بارگذاری کنید. باسپاس

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی با تشکر از زحمات ارزنده شما،مطلب مورد نظر شما در لینک چزخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|

با سلام وعرض ادب :

دوست و همکار گرامی مطلب مورد نظر شما در لینک چرخشی بار گذاری گردید.

با تشکر

|
|

با سلام و عرض ادب

هفته امتیازات کاربران فعال در هفته 31 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"  به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید 

یا علی

با سلام وعرض ادب

دوست و همکار گرامی امتیارات درخواستی شما اهداء گردید.

با تشکر

lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
باسلام خدمت مدیریت محترم انجمنها
من در این چند روز چندین پست مربوط به حضرت امام خمینی(ره)را اشتباها در تالار شخصیتها گذاشتم
خواهش میکنم زحمت جابه جایی انها در تالار مختص حضرت امام بکشید
باتشکر
parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

حکایت تماشایی گل‌ های مغروق 

با تشکر فراوان از زحماتتان

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب 

لطفا صندوق پیام چک شود.

با تشکر فراوان

|
|

باسلام خدمت مدیریت محترم انجمنها
من در این چند روز چندین پست مربوط به حضرت امام خمینی(ره)را اشتباها در تالار شخصیتها گذاشتم
خواهش میکنم زحمت جابه جایی انها در تالار مختص حضرت امام بکشید
باتشکر

با سلام وعرض ادب:
کاربر عزیز با تقدیر و تشکر از اطلاع رسانی شما ،موارد درخواستی شما را واحد نظارت انتقال خواهد داد.
با سپاس

|
|

با عرض سلام و ادب

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

حکایت تماشایی گل‌ های مغروق 

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام وعرض ادب :

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

ببخشید حاج آقا چندتا سوال داشتم:

اول اینکه:معیار خاصی رو شما در نظر میگیرین تا مطلبی رو در لینک چرخشی یا بر ترین ها قرار بدین؟؟

دوم اینکه:مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیرن با مطالبی که در برترین ها قرار میگیرن هر کدوم معیار خاصی برای خودشون دارن؟مثلن لینک چرخشی شرایطی داره؟برترین ها شرایطی دیگه؟

بعد حاج آقا شما فرمودین مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیرن همش مخصوص انجمن نیس بقیه ی بخش ها هم مطالب خودشون رو انتخاب میکنن و در لینک چرخشی قرار میدن؟حالا نمیشه:

این تعدادی رو که مال انجمن راسخون هست رو بین تالار ها تقسیم کرد؟

خیلی از تالارها هستن بدون مدیر؛ولی من نگاه کردم خیلی مطالبشون جالب هست.

من برترین ها رو نگاه کردم 3 تا مطلب گذاشته بودین از یه کاربر و تقریبا رو یه موضوع!نمیشد این مطالب رو به مرور میزاشتین تا بقیه ی تالار ها هم سهمی داشته باشن.؟؟؟

لینک چرخشی رو من نگاه کردم فقط مطلب از 2-3 تا تالار خاص بیشتر درش بار گذاری نمیشه.تالارهایی مثل:سیاست ؛دین پژوهی؛خانواده و.....واقعا جا موندن!!!!

اگه اینجور باشه که مطالب تالارهایی که مدیر ندارن رو انتخاب کنین و در برترین ها قرار بدین همین امر باعث نمیشه دوستان کم کم رغبت پیدا کنن وبه اون تالار ها هم سر بزنن.

حاج آقا من مطلبی رو گذاشته بودم شما بزارین توقسمت بر ترین ها(حالا لینک چرخشی نه)خوندم پل ار تباطی زدین مطلب رو گذاشتین ولی من مطلب رو حتی یه روزم تو برترین ها ندیدم!!!

در حالیکه همون مطلب نسبت به خیلی مطالب الان در جامعه ی ما مهمتر هستش.وباید بیشتر بهش توجه شه.

ممنون ازشما

ومن الله توفیق

التماس دعا

|
|

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

با سلام و عرض ادب وا حترام:

اول اینکه:معیار خاصی رو شما در نظر میگیرین تا مطلبی رو در لینک چرخشی یا بر ترین ها قرار بدین؟؟

مطالب با توجه به مناسبت ها و به روزبودن مطلب و  نیاز مخاطب واحترام به مدیران و دوستان ارسال کننده انتخاب می شود .

دوم اینکه:مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیرین با مطالبی که در برترین ها قرار میگیرین ازهر کدوم معیار خاصی برای خودشون دارن؟

مطالبی که در لینک چرخشی قرار می گیرند محتوای آن  هم می تواند تخصصی باشد و هم می تواند عمومی باشد و هم در صورت نیاز می تواند مشارکتی باشد. زیرا غیر از کاربران انجمن، سایر کاربران سایت هم این مطالب را مشاهده می نمایند . اما در برترین ها  به جهت مشارکت بیشتر کاربران انجمن، تاپیک های مشارکتی بیشتر مورد نظر است .شایان ذکر است با توجه به ایام های خاص و مناسبت ها به هیچ عنوان نمی شود معیار ثابتی را برای لینک چرخشی و برترین ها در نظر گرفت.

بعد حاج آقا شما فرمودین مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیرن همش مخصوص انجمن نیس بقیه ی بخش ها هم مطالب خودشون رو انتخاب میکنن و در لینک چرخشی قرار میدن؟حالا نمیشه:این تعدادی رو که مال انجمن راسخون هست رو بین تالار ها تقسیم کرد؟ خیلی از تالارها هستن بدون مدیر؛ولی من نگاه کردم خیلی مطالبشون جالب هست.

مطالب چینش شده جهت بارگذاری بر حسب نیاز است که هر بخش از سایت می تواند لینک مورد نظر خود را به روابط عمومی پیشنهاد دهد. بله تا جایی که امکان داشته باشد این معیار باید رعایت شود و مطالب مورد نیاز هر تالار باید تبلیغ شود و لینک ها تقسیم شود و با توجه به احترامی که برای مدیران و ارسال کنندگان پست ها قائل هستیم تا جایی که امکان داشته باشد به محض ارسال این مورد رعایت می شود. إن شاالله در این مورد نیز تمرکز خواهیم کرد تا پراکندگی لینک ها از تالارهای مختلف، بیشتر شود.

این مطلب شما را کاملا قبول داریم و از مدیران و دیگر کاربران عزیز هم خواستیم که هر مطلب یا هر موضوعی در هر تالاری چه مدیر داشته باشد چه نداشته باشد به ما معرفی نمایند درغیراین صورت ما خودمان حتماً به آن توجه خواهیم کرد.

من برترین ها رو نگاه کردم 3 تا مطلب گذاشته بودین از یه کاربر و تقریبا رو یه موضوع!نمیشد این مطالب رو به مرور میزاشتین تا بقیه ی تالار ها هم سهمی داشته باشن.؟؟؟

وقتی مطلبی از سوی دیگر مدیران ارسال نشده باشد قاعدتا پیشنهادهای در صف بارگذاری را مجبوریم بارگذاری نماییم ولو اینکه از یک کاربر باشد. اما اگر مطالب ارسالی  از مدیران و کاربران متعدد وجود داشته باشد.به هیچ عنوان چند مطلب از یک کاربر بارگذاری نخواهد شد. البته در این مورد هم با شما موافقیم که مطالب دارای یک موضوع ترجیحاً بهتر است در یک زمان تبیلغ نشود. در این مورد نیز توجه بیشتری خواهد شد.

حاج آقا من مطلبی رو گذاشته بودم شما بزارین توقسمت بر ترین ها(حالا لینک چرخشی نه)خوندم پل ار تباطی زدین مطلب رو گذاشتین ولی من مطلب رو حتی یه روزم تو برترین ها ندیدم!!!در حالیکه همون مطلب نسبت به خیلی مطالب الان در جامعه ی ما مهمتر هستش.وباید بیشتر بهش توجه شه.

مطالبی که در برترین ها قرار می می دهیم، به محض ثبت، نمایش داده می شوند. اما در لینک های چرخشی ممکن است تأخیر چندساعته داشته باشد و سریعاً بروزرسانی و نمایش داده نشود. اگر مطمئن شدید که علیرغم پاسخ ما، مطلب نمایش داده نمی شود، حتماً اطلاع دهید شاید دلیل فنی دیگری دارد، تا مورد بررسی شود.

در پایان از دیدگاه های ارزشمند و بجای شما قدردانی می کنم.

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام و خسته نباشید خدمت  جناب  منتظمی  و‌کیانی 

ما بعد از مدتها  دور بودن از راسخون به  دلیل  مشغله  تصمیم  به  برگشت  رو داریم  الان ۳  شبی  هست که در اتاق چت  مشغولین اما متاسفانه  اتاق چت بسیار سوت و کور شده  و استقبالی از شیفت  شب نمیشه  تقاضا  دارم  تبلیغی  انجام  بشه  تا دوستانی که قبلا  در شب فعال بودن مطلع بشن  تا ان شا الله  دوره هم  جمع بشیم  

سپاسگذارم 

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

بهترین رژیم‌های غذایی برای داوطلبان کنکور در هفته پایانی

در صورت امکان در لینک چرخشی قرار گیرد لطفا!