پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و احترام خدمت حاج آقای منتظمی،
درخواستی ازتون داشتم مبنی بر لغو مدیریت بنده از تمامی تالارهای تحت نظر. متأسفانه، به دلیل یک سری مشغله ها امکان رسیدگی به تالارها برایم میسّر نیست.
فقط یه خواهش: برای تالار صالحین، یک نفری انتخاب کنید که وسواس و دقت لازم(از همه نظر) داشته باشه، حدأقل در تمامی جوانب از من بهترتر باشه! این مورد رو هم به خودتون واگذار میکنم، چون اگر اسم کسی رو ببرم، ممکنه کسی باشه که دلخور بشه. پس بنده رو معاف کنید در این خصوص.
إن شاء الله در فرصت مجدّدی که برام بوجود بیاد، با آرامش و فراغ بال بیشتر در کنارتون خواهم بود.
در این مدّت هم اگر حرفی حدیثی چیزی گفتیم و مناسب نبود، به بزرگی خودتون ببخشید.
از بقیه همکارانتون(مِن جمله، آقای نجاران، آقای کیانی و ...) و همچنین دوستان عزیزی که باهاشون آشنا شدم، از همگی طلب عفو و حلالیت دارم.
موفق و مؤیّد و پیروز و سربلند باشید.
با سلام وعرض ادب
دوست و همکار گرامی جناب آقاي امید دیمی صميمانه ترين تقدير خود را از عملکرد شما در انجمن های راسخون اعلام داشته و ضمن تبريک اعیاد رجبیه و شعبانیه به شما و خانواده محترم طبق صحبت هایی که با هم داشتیم در حال حاظر به مدیریت خود ادامه دهید.
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام وصلوات برمحمدوآل محمد
تبریک بابت عیدروزگذشته.
ارجمند گرانمایه
جناب اشرفی عزیز مدیر محترم
باسلام و عرض ادب:
به شکوه و عظمت پیامبر رحمت و به یمن کرامت آن رحمتُ للعالمین قلبها به تسخیر در آمده و شعله های سرکش در ید قدرت او قرار میگیرند . پیامبری که تا اعماق تاریخ بر امتها و نشانه های بشریت نور روشنائی و فضیلت را گسترانیده و هم اوست که اشرف مخلوقات و سرور کائنات است .
عید مبعث سالروز برگزیده شدن خوبترین خلقت خدا ،تبسم سبز ایمان ، رسول گل و نور و عشق حضرت محمد مصطفی (ص) را به شما و خانواده محترم تبریک عرض مینمایم. در پنـاه ایـزد منـا ن
با سلام و عرض ادب
لطفا"صندوق پیام چک شود.
باتشکر فراوان
با سلام عرض ادب:
دوست وهمکار گرامی مورد درخواستی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با سپاس
با سلام حاج آقا گل خودم
حاجی جان برای مدت بیست وچهارساعت لینک های چرخشی را پذیرای موضوع زیر برای وبلاگ نویسان راسخونی کنید
سپاس
با سلام و عرض ادب؛
لطفاً مبحث زیر را در لینکهای چرخشی قرار داده:
مبحث 100 طرح صالحین: «سربازی؛ چالشها و راهکارها»
و امتیازات سوژه هفته را نیز اهدا نمایید.
امتیازات سوژه هفته / مهمانان: (kordabadi) ،(shayesteh2000) ،(amirali123)
با تشکر فراوان از بذل توجّه شما بزرگوار
حاج آقا
باسلام وخداقوت
لطفا"ص پ چک شود.باتشکرفراوان
با سلام حاج آقا گل خودم
حاجی جان برای مدت بیست وچهارساعت لینک های چرخشی را پذیرای موضوع زیر برای وبلاگ نویسان راسخونی کنید
سپاس
چراباید امروز نیز وبلاگ بنویسیم؟
با سلام وعرض ادب»
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
من الله توفیق
باسلام لطفا لينك تاپيك جاهليت مدرن در لينك چرخشي را تصحيح نماييد
باتشكر.
با سلام و عرض ادب؛
لطفاً مبحث زیر را در لینکهای چرخشی قرار داده:
مبحث 100 طرح صالحین: «سربازی؛ چالشها و راهکارها»
و امتیازات سوژه هفته را نیز اهدا نمایید.
امتیازات سوژه هفته / مهمانان: (kordabadi) ،(shayesteh2000) ،(amirali123)
با تشکر فراوان از بذل توجّه شما بزرگوار
با سلام عرض ادب و احترام.
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.امتیازات در خواستی را و احد مسابقات جناب رضوانی باید تقدیم عزیزان نمایید. که در حال حاضر در نمایشگاه راسخون هستند.ازشما و همه ی عزیزانی که پست های امتیازی دارند تقاضامندیم اسامی دوستان را فقط در این تاپیک (http://rasekhoon.net/forum/thread/928554/page1/)قرار دهند چون فقط امتیاراتی که در این قسمت و با هماهنگی روابط عمومی ارسال می گردد به کاربران عزیز تقدیم می گردد.با تشکر
لطفا صندق پيامتون رو چك كنيد.
سلام حاج آقا. لطفا در صورت صلاحدید "ناسا، موفقیت آزمایش پیشرانه فضایی سریعتر از نور را تکذیب کرد" را در لینک چرخشی بارگزاری کنید. باسپاس
سلام حاج آقا
در رابطه با گزارش وجلسه صوتی مدیران مزاحمتان شدم
اگر جلسه اجرایی صوتی نباشد خیلی بهتر است چون،صوتی بودن وقت گیراست واقعا
تلخندی هست حاج آقا از دستنوشته ی خودم برای بلاگفا :هرجور صلاح می دانید اگر امکانش هست تو لینکهای چرخشی ،اگر هم امکانش فراهم نیست در برترین های انجام به مدت 3بارگذاری گردد
حاج آقا
باسلام وخداقوت
لطفا"ص پ چک شود.باتشکرفراوان
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید
من الله توفیق
باسلام لطفا لينك تاپيك جاهليت مدرن در لينك چرخشي را تصحيح نماييد
باتشكر.
با سلام و عرض ادب :
با سپاس از اطلاع رسانی شما بزرگواراصلاح گردید.
من الله توفیق