پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
عذرخواهم پستهایی قبل ازمشاهده اینجانب درتالارلطیفه وطنزحذف می شوندکه روح بنده هم ازهویتشون بی اطلاعم میشه یه پیگیری ای بفرماییدعلت حذف چیست موضوع مشخص بشودکه ایرادازفنی سایته یاعمونظارت زحمت می کشندزبان بنده ازپاسخگویی به کاربران دوستدارتالارطنزقاصرمانده واعتراضاتی دراین زمینه شده ازجمله کاربرlovermohamadچندیست که پستهایی می گذارندکه احساس میکنم اجنه هادخیل هستندوپست موردنظرقبل ازمشاهده بنده ازتالارپریده.لطفاجهت عدم نارضایتی کاربران این موضوع روحتماپیگیری نمایید،پست مذکورتصاویرخنده داری بوده که کاربرمحترم اینطوراستدلال میکنندکه برحسبه اینکه پستهاشون درتالارطنزغیب می شونداجبارادرتالارهایی نظیردیدنیهازیرتالارتصاویردیدنیهاقرارداده اندانصافامیشده که ویرایش بشه چراحذف شده؟ .باتشکرفراوان
با سلام وعرض ادب
مدیر و همکار گرامی جناب اقای اشرفی از زحمات شایسته و تلاش مخلصانه شما کمال تشکر و قد دانی را می نمایم .حذف پست ها از ایراد های فنی نیست اگر حذفی صورت بگیرد از طرف واحد نظارت می باشد که قاعدتا علت حذف را باید خدمت دوستان ارسال کننده بیان نمایند .مورد درخواستی شما پیگیری خواهد شد.
با تشکر
حاج آقامنتظم
باسلام مجدد
لطفا"صندوق پیام چک شود.باتشکر
حاج آقامنتظم
باسلام مجدد
لطفا"صندوق پیام چک شود.باتشکر
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.
با تشکر
با سلام و احترام خدمت حاج آقای منتظمی،
درخواستی ازتون داشتم مبنی بر لغو مدیریت بنده از تمامی تالارهای تحت نظر. متأسفانه، به دلیل یک سری مشغله ها امکان رسیدگی به تالارها برایم میسّر نیست.
فقط یه خواهش: برای تالار صالحین، یک نفری انتخاب کنید که وسواس و دقت لازم(از همه نظر) داشته باشه، حدأقل در تمامی جوانب از من بهترتر باشه! این مورد رو هم به خودتون واگذار میکنم، چون اگر اسم کسی رو ببرم، ممکنه کسی باشه که دلخور بشه. پس بنده رو معاف کنید در این خصوص.
إن شاء الله در فرصت مجدّدی که برام بوجود بیاد، با آرامش و فراغ بال بیشتر در کنارتون خواهم بود.
در این مدّت هم اگر حرفی حدیثی چیزی گفتیم و مناسب نبود، به بزرگی خودتون ببخشید.
از بقیه همکارانتون(مِن جمله، آقای نجاران، آقای کیانی و ...) و همچنین دوستان عزیزی که باهاشون آشنا شدم، از همگی طلب عفو و حلالیت دارم.
موفق و مؤیّد و پیروز و سربلند باشید.
باسلام
يه سوال اين ماه هم مثل ماه قبل بايد كاربران برتر رو در همون تاپيكي كه گفتين ارسال كنيم
لطفا تاپيك مخصوص ارديبهشتماه رو ارسال نماييد
باتشكر فراوان
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و عرض ادب
هفته امتیازات کاربران فعال در هفته بیست و هشتم تاپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه" به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید
یاشا
باسلام و ادای تحیات؛
لطفا صندوق پیامتان را بررسی فرمایید.
ممنون
باسلام
يه سوال اين ماه هم مثل ماه قبل بايد كاربران برتر رو در همون تاپيكي كه گفتين ارسال كنيم
لطفا تاپيك مخصوص ارديبهشتماه رو ارسال نماييد
باتشكر فراوان
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همکار گرامی با تقدیر و تشکر از زحمات شایسته شما ،تالار فعالین اردیبهشت ماه فعال گردید از شما و همه ی مدیران گرامی تقاضامندیم که اسامی فعالین و برترین ها را فقط در این تاپیک (http://rasekhoon.net/forum/thread/1030088/page1/)ارسال نمایید
با تشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
((با سلام وعرض ادب))
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
من الله توفیق
سلام
آیت الله بهجت سال 42 چه چیزی را پیش بینی کردند؟
لینک برترین ها لطفا!
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
من الله توفیق
با سلام و عرض ادب
هفته امتیازات کاربران فعال در هفته بیست و هشتم تاپیک "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه" به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید
یاشا
با سلام وعرض ادب :
مدیر و همکار گرامی امتیازات درخواستی اهداء گردید.
من الله توفیق
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام وصلوات برمحمدوآل محمد
تبریک بابت عیدروزگذشته.
با سلام و عرض ادب
لطفا"صندوق پیام چک شود.
باتشکر فراوان