راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام حاج آقا حالتون خوبه ؟ خدا قوت . لطفا پیام منو مطالعه کنید . باتشکر

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما مطالعه شد وجواب به صندوق پیامتان ارسال خواهد شد.

من الله توفیق

سلام حاج آقا خدا قوت . از دیروز تا الان پیامی از جانب شما دریافت نکردم .

با عرض سلام و خسته نباشید

مدیر وهمکار گرامی دوباره مطلب درخواستی را ارسال نمودم

با تشکر

|
|

سلام حاج آقا 

لطفا وخواهشا لینک زیر را در لینک های چرخشی وبرترین ها بارگذاری تا کاربران هرچه سریعتر به این کمپین حمایتی بپیوندند وامضاهایشان را تغییر دهند ویکی از لوگوهای واقع در تاپیک زیر را بگذارند

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1048027/page1/

با سلام وعرض ادب :

مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.در ضمن از ساعت 5 تا ده فردا نیز در لینک چرخشی بارگذاری خواهد شد.

من الله توفیق

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|
|
|

باسلام و عرض خسته نباشید

میخواستم اگه بشه لینک زیر در بخش برترینها قرار گیرد .

چگونه بچه داری کنیم( آموزنده و طنز)

با تشکر

با سلام وعرض ادب:

مدیر وهمکارگرامی با سپاس از زحمات شایسته شما بزرگوار], پست مذکور به علت ویرایش بعضی ازعکس ها در حال حاضر به تایید واحد بارگذاری نرسید .

با سپاس

|
|

با سلام وعرض ادب :

مدیر وهمکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

سلام حاج آقا.خسته نباشید

شرمنده ، لطف بفرمایید امضای بنده رو تایید کنید.

|
|

سلام حاج آقا.خسته نباشید

شرمنده ، لطف بفرمایید امضای بنده رو تایید کنید.

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی مورد درخواستی شما تائید گردید.

با تشکر

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام و خسته نباشید

اقای منتظمی من در ص پ از شما پیامی دریافت نکردم با اینکه چندین بار چک کردم برای دریافت جواب در روزهای گذشته

مشکلی که گفتم امروز هم در تالار اخبار و فناوری  تکرار شده است و بنده از وضع موجود ناراضی ام چون تا قبل از این این موارد اصلا در این تالار مشاهده نشده بود حداقل کسانی که این کارها رو میکنند  پست هاییرو  ویژه کنن که ارزش خبری یا ترفندی برای کاربر داشته باشند نه اینکه اخبار روز و سایر مطالب هروز ویزه بشن و بنده عادی کنم

لطفا بخاطر  اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد و در حیطه مدیریتی مدیران  تالارها این ماجراها تکرار نشه بررسی فرمایید.

لینک زیر هم برای استفاده دوستان تبلیغ بشه ممنون

وقتی گوشیمون هنگ کرد باید چیکار کنیم!!

باتشکر

manager_fromblog کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 132
|

با درودی بی پاین خدمت حاج آقا منتظمی 

لطفا مورد زیر را هرجا صلاح می دانید بارگذاری شود ولی پیشنهاد ما حداقل گذاشتن این لینک در 24ساعت در لینک های چرخشی هست .سپاس

فرجام وبلاگ

|
|

سلام و خسته نباشید

اقای منتظمی من در ص پ از شما پیامی دریافت نکردم با اینکه چندین بار چک کردم برای دریافت جواب در روزهای گذشته

مشکلی که گفتم امروز هم در تالار اخبار و فناوری  تکرار شده است و بنده از وضع موجود ناراضی ام چون تا قبل از این این موارد اصلا در این تالار مشاهده نشده بود حداقل کسانی که این کارها رو میکنند  پست هاییرو  ویژه کنن که ارزش خبری یا ترفندی برای کاربر داشته باشند نه اینکه اخبار روز و سایر مطالب هروز ویزه بشن و بنده عادی کنم

لطفا بخاطر  اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد و در حیطه مدیریتی مدیران  تالارها این ماجراها تکرار نشه بررسی فرمایید.

لینک زیر هم برای استفاده دوستان تبلیغ بشه ممنون

وقتی گوشیمون هنگ کرد باید چیکار کنیم!!

باتشکر

با سلام وعرض ادب و احترام :

دوست وهمکارگرامی نارضایتی شما و همه ی مدیران را به واحد فنی ارجاع داده ام این مشکل اساسی در حال بررسی می باشد.تا جایی که وظیفه ماست کوتاهی نکرده و همچنان در خدمت اوامر به حق مدیران و کاربران عزیز می باشیم مورد دوم درخواست شما هم درلینک چرخشی بارگذاری گردید.

من الله توفیق

|
|

با درودی بی پاین خدمت حاج آقا منتظمی 

لطفا مورد زیر را هرجا صلاح می دانید بارگذاری شود ولی پیشنهاد ما حداقل گذاشتن این لینک در 24ساعت در لینک های چرخشی هست .سپاس

فرجام وبلاگ

با سلام وعرض ادب:

دوست وهمکار گرامی جناب رضایی مطلب مورد نظر شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

من الله توفیق

|
|

اطلاعیه:

به اطلاع همه ی مدیران عزیز می رسانیم چنانچه تاپیکی در قسمت تالارتحت مدیریت شما به صورت ویژ مشاهده شد (غیر از تاپیکی که خودتان ویژه می کنید).در صندوق پل ارتباطی گزارش دهید وتا اطلاع ثانوی پست ها را جابجا نکنید.

با سپاس

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب 

لطفا صندوق پیام چک شود .

همچنین در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

ایده‌ هایی ناب برای حیاط‌ های کوچک و آبنبات های چوبی 

با تشکر فراوان از زحماتتان

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

عذرخواهم پستهایی قبل ازمشاهده اینجانب درتالارلطیفه وطنزحذف می شوندکه روح بنده هم ازهویتشون بی اطلاعم میشه یه پیگیری ای بفرماییدعلت حذف چیست موضوع مشخص بشودکه ایرادازفنی سایته یاعمونظارت زحمت می کشندزبان بنده ازپاسخگویی به کاربران دوستدارتالارطنزقاصرمانده واعتراضاتی دراین زمینه شده ازجمله کاربرlovermohamadچندیست که پستهایی می گذارندکه احساس میکنم اجنه هادخیل هستندوپست موردنظرقبل ازمشاهده بنده ازتالارپریده.لطفاجهت عدم نارضایتی کاربران این موضوع روحتماپیگیری نمایید،پست مذکورتصاویرخنده داری بوده که کاربرمحترم اینطوراستدلال میکنندکه برحسبه اینکه پستهاشون درتالارطنزغیب می شونداجبارادرتالارهایی نظیردیدنیهازیرتالارتصاویردیدنیهاقرارداده اندانصافامیشده که ویرایش بشه چراحذف شده؟ .باتشکرفراوان

|
|

با عرض سلام و ادب 

لطفا صندوق پیام چک شود .

همچنین در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

ایده‌ هایی ناب برای حیاط‌ های کوچک و آبنبات های چوبی 

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام وعرض ادب:

مدیر و همکار گرامی با تقدیر و تشکر مورد درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.

من الله توفیق