پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حضور گرامی شما . مطلبی را در تالار جهان دیدم که به نظر بنده جالبه . و پیشنهاد میکنم بهتر در معرض دید قرار بگیره . جشن طلاق جدیدترین سوغات فرنگی+تصاوی
سلام و خسته نباشيد
منظور بدي نسبت به شما نداشتم كه اينگونه واكنش نشان مي دهيد / من پستهاي تكراري زياد ديده ام ولي هيچ وقت تذكر نداده ام مخصوصا در تالار موفقيت و روانشناسي /مدير تالار خانواده به من تذكر داده اند ولي هيچ وقت به شماها تذكر نداده اند و هيچگاه پست تكراري نزدم/ به جاي اين گلايه ها از روشهاي حل مساله استفاده كنيد و موضوعات نو طراحي كنيد / خيلي موضوعات در ذهن من است / مدير ارشد انجمنها از من خواسته كه مثبت به مسائل نگاه كنم ولي حالا كه مثبت برخورد كردم شما واكنش نشان ميدهيد / در تالار روانشناسي و موفقيت مي توانيد از موضوعات روانشناسي يادگيري و حافظه هم استفاده كنيد/ دنياي مجازي پر از اسيب است و وقتم هم خيلي ارزش دارد خوشحالم كه تذكر داده ايد كه به فكر وقت و زمانم در زندگيم باشم/ زحمتي نيست رحمت است / از مدير ارشد انجمنها كه اين درگيري را بوجود اوردم معذرت مي خواهم كه اينجا را بهم ريختم . با تشكر
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
دوست عزیز، کشمکش و درگیری ای بوجود نیامده است، تقابل و تبادل نظرات جزء لاینفک فعالیت در محیط های تعاملی مثل انجمن ها بوده و ضامن پیشرفت و اصلاح است. اینجانب به دید مثبت به این موضوعات می نگرم و از رخداد آن به هیچ عنوان ناراحت نیستم. بدین ترتیب بهتر است آنچه را در نظرات دیگران مفید می یابیم مورد استفاده قرار دهیم و آنچه را انتقاد غیر اصولی یا هر چیز دیگر می پنداریم تحلیل و ارزیابی نموده و مورد بهره برداری قرار دهیم و به هیچ عنوان از آن ناراحت نشویم.
مشارکت مسئولانه کاربران در امور مدیریتی تالار ها مثل گزارش پست های تکراری و سایر موارد نقض قوانین، امری ستودنی است و روابط عمومی راسخون از چنین کاربرانی صمیمانه تقدیر و تشکر می نماید. البته خلاقیت و ارائه طرح های نوین و کاربردی نیز بسیار مهم و مثمر ثمر و مورد استقبال روابط عمومی است.
با تشکر موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
تشكر از پاسخ شما/
آقای نجاران
باسلام واحترام
میشه ازآقای مدیرغلامعلی سئوال بفرمائید علت بلندشدن ازروی صندلی داغ جناب رضا_راسخون چه بوده؟ چون تادیروز جای ایشون روصندلی محفوظ بوده؟
با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.
وقت همگی بخیر و شادی.
من مطالب شما، دوستان گرانقدر را خواندم.
بنده به شخصه ارادت بسیاری برای جناب mohammad_43 قائلم و از ایشان هم جز همفکری در مورد تالار متبوع و خودم چیزی ندیدم.
اگر هم انتقادی باشد ایشان مستقیماً به خود بنده اشارت می کنند و من هم مستقیماً پاسخ ایشان هم خواهم داد.
و از ایشان هم می خواهم که با پیشنهادات موثرشان بنده را یاری داشته باشند.
از دوستان کوشایم که زبان به تشکر و صد البته تعریف از بنده حقیر داشته اند بسیار ممنون هستم و
همین جا از این دوستان خواهانم که مرا در این راه یاری دهند تا تالار آموزش خانواده به تالار پویا و موثر بدل شود.
آرزومند آرزوهایتان.
بهترین ها و زیباترین ها را برای تک تک شما عزیزان خواهان و خواستارم.
عبدو( abdo_61)
سلام حضور گرامی شما . مطلبی را در تالار جهان دیدم که به نظر بنده جالبه . و پیشنهاد میکنم بهتر در معرض دید قرار بگیره . جشن طلاق جدیدترین سوغات فرنگی+تصاوی
کاربر گرامی ضمن سلام و عر ض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، مطلب درخواستی در تبلیغات لینک چرخشی بارگذاری گردید.
موفق و پیروز باشید
آقای نجاران
باسلام واحترام
میشه ازآقای مدیرغلامعلی سئوال بفرمائید علت بلندشدن ازروی صندلی داغ جناب رضا_راسخون چه بوده؟ چون تادیروز جای ایشون روصندلی محفوظ بوده؟
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در پست های قبلی همین تاپیک ذکر شده بود که به علت عدم آمادگی جناب reza_rasekhekhoon ، مقرر گردید ایشان در برنامه این هفته شرکت نکنند، لذا تاپیک مربوطه غیر فعال گردید.
با تشکر
وقت همگی بخیر و شادی.
بنده به شخصه ارادت بسیاری برای جناب mohammad_43 قائلم و از ایشان هم جز همفکری در مورد تالار متبوع و خودم چیزی ندیدم.
اگر هم انتقادی باشد ایشان مستقیماً به خود بنده اشارت می کنند و من هم مستقیماً پاسخ ایشان هم خواهم داد.
از دوستان کوشایم که زبان به تشکر و صد البته تعریف از بنده حقیر داشته اند بسیار ممنون هستم و
همین جا از این دوستان خواهانم که مرا در این راه یاری دهند تا تالار آموزش خانواده به تالار پویا و موثر بدل شود.
آرزومند آرزوهایتان.
عبدو( abdo_61)
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام
از حضور شما دراین تاپیک بسیار خرسندم، بر خود بایسته دانستم از زحمات ارزنده جنابعالی و سایر مدیران محترم تالار ها و صد البته کاربران عزیز و گرامی انجمن های راسخون، تقدیر و تشکر نمایم. از توضیحات ارائه شده جنابعالی در راستای تنویر افکار کاربران سپاسگزارم.
موفق و سلامت باشید
سلام و خسته نباشيد
مدير ارشد انجمنها
جسارت بنده را به خاطر سوء تفاهم پيش آمده به بزرگواري خودتان ببخشيد.
و از مدير محترم mohammad_43 و zahra53 همچنين.
بنده سابقه فعاليت شما را در انجمن ها نداشته و در مواقعي اشتباهاتي را مرتكب مي شوم.
با تشكر
وقت همگی بخیر و شادی.
آرزومند آرزوهایتان.
عبدو( abdo_61)
از حضور شما دراین تاپیک بسیار خرسندم، بر خود بایسته دانستم از زحمات ارزنده جنابعالی و سایر مدیران محترم تالار ها و صد البته کاربران عزیز و گرامی انجمن های راسخون، تقدیر و تشکر نمایم. از توضیحات ارائه شده جنابعالی در راستای تنویر افکار کاربران سپاسگزارم.
موفق و سلامت باشید
مدیر محترم تالار خانواده جناب آقای اسرافیلی (abdo_61)
با سلام و احترام ، از لطف و بزرگواری شما ممنونم . جنابعالی یکی از مدیران محترم و مودب انجمن ها هستید که همیشه برای حقیر قابل احترام بوده و خواهید بود .
امیدوارم همچون گذشته از وجود پرمهرتان در تالار همسفران استفاده لازم را ببریم .
موفق و سرفراز باشید.
به نام خدا
جناب اقای نجاران ، سلام خسته نباشید
چرابرخی اوقات در تالار لطیفه و طنز وقتی پستی زده میشود به صفحه اصلی برمیگردد و تایپیک ایجاد نمیگردد ؟
وقت همگی بخیر و شادی.
آرزومند آرزوهایتان.
عبدو( abdo_61)
موفق و سلامت باشید
با عرض سلام خدمت شما مدیر ارشد..
وقت شما بخیر و شادی
بر خود افتخار می کنم و می بالم که با شما دوستان عزیز و گرامی مرتبط هستم.
در اینجا دوباره از دوستان عزیز که مرا مورد محبت قرار داده اند کمال تشکر و قددانی را دارم.
تمام سعی ام همیشه این است که بتوانم برای اعتلای راسخون و تمامی راسخونی های عزیز گامی کوچک بردارم و
همواره از مساعدت ها و صد البته انتقادات شما، استقبال کرده و به گوش جان شنیده
و برای جامه ی عمل به آن در حد توان و بیشتر تلاش خواهم کرد.
آرزومند آرزوهایتان.
عبدو( abdo_61)
وقت همگی بخیر و شادی.
آرزومند آرزوهایتان.
عبدو( abdo_61)
موفق و سلامت باشید
مدیر محترم تالار خانواده جناب آقای اسرافیلی (abdo_61)
با سلام و احترام ، از لطف و بزرگواری شما ممنونم . جنابعالی یکی از مدیران محترم و مودب انجمن ها هستید که همیشه برای حقیر قابل احترام بوده و خواهید بود .
امیدوارم همچون گذشته از وجود پرمهرتان در تالار همسفران استفاده لازم را ببریم .
موفق و سرفراز باشید.
با سلام و عرض ارادت خدمت شما، مدیر گرامی تالار همسفران، جناب mohammad_43
بسیار ممنون از تعاریف شما دوست و مدیر گرامی.
در این باب بیان این شعر از شیخ اجل سعدی خالی از لطف نیست:
| گلی خوشبوی در حمام روزی | رسید از دست مخدومی به دستم | |
| بدو گفتم که مشکی یا عبیری؟ | که از بوی دلاویز تو مستم | |
| بگفتا، من گِلی ناچیز بودم | ولیکن مدتی با گُل نشستم | |
| کمال همنشین درمن اثر کرد | وگرنه، من همان خاکم که هستم |
آرزومند آرزوهایتان.
عبدو( abdo_61)
به نام خدا
مدیر گرامی جناب آقای اسرافیلی (abdo_61) ، با سلام و احترام از این همه لطف شما ممنون . دیگه این همه حقیر را شرمنده نکنید . خوشبختانه آن سوء تفاهم پیش آمده از سوی آن کاربر عزیز هم رفع شد.
انشالله در پناه خداوند متعال موفق و سرفراز باشید.
به نام خدا
جناب اقای نجاران ، سلام خسته نباشید
چرابرخی اوقات در تالار لطیفه و طنز وقتی پستی زده میشود به صفحه اصلی برمیگردد و تایپیک ایجاد نمیگردد ؟
با سلام و تشکر
کاربر و مدیر تالار گرامی به احتمال فراوان مطلب شما در تاپیکی ثبت می گردد که قفل بوده لذا از ثبت مطلب جلوگیری نموده وبه صفحه اصلی تالار بازگشت می کند . با این حال باز هم مدیر ارشد انجمن ها پاسخگوی شما خواهند بود .
سلام و خسته نباشيد
مدير ارشد انجمنها
جسارت بنده را به خاطر سوء تفاهم پيش آمده به بزرگواري خودتان ببخشيد.
و از مدير محترم mohammad_43 و zahra53 همچنين.
بنده سابقه فعاليت شما را در انجمن ها نداشته و در مواقعي اشتباهاتي را مرتكب مي شوم.
با تشكر
با سلام و تشکر
کاربر گرامی خدا را شاکر هستم که سوء تفاهم ها برطرف شده است . امیدوارم همگی باهم در راستای اعتلای فرهنگ در فضای مجازی بتوانیم گام هایی استوار به دور از هر گونه حاشیه برداریم .