پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام خدمت آقای نجاران پر تلاش خسته نباشید
اگر مقدور است در برترین ها یا لینک چرخشی قرار دهید
سلام حاج آقا، بعد از غیبت صغرایی که داشتم(بابت مسافرت و بیماری بعد از اون) امروز برگشتم!
1- مدیر تالار گفتگوی آزاد خبری ازشون ندارید؟ در مورد تاپیک "از شهدا بیاموزیم..." قبل از عید پیام دادم ولی تا الآن که خبری نشده ازشون. یه تماسی باهاشون داشته باشید که اگه زحمتی براشون نیست، تشریف بیارن!!!!!
2- تاپیک "مسابقه آرزوی های دیجیتالی من" -توی برترینها- باز نمیشه و میپره صفحه اولِ انجمنها!!! ضمناً "آرزوی های" هم اصلاح شود!
3- «سوژه هفته آقای علوی» توی برترینها بارگذاری شد یا نشد؟؟؟!!!!
4- بابت تأخیری که در یک سری کارای تالار خودم پیش اومد(به همون دلیل فوق!) عذر میخوام، إن شاء الله جبران میشه.
شاد و سلامت باشید. و الحق که سلامتی بهترییییییییییییییییییییییین نعمته.
یا علی
سلام حاج آقا، بعد از غیبت صغرایی که داشتم(بابت مسافرت و بیماری بعد از اون) امروز برگشتم!
1- مدیر تالار گفتگوی آزاد خبری ازشون ندارید؟ در مورد تاپیک "از شهدا بیاموزیم..." قبل از عید پیام دادم ولی تا الآن که خبری نشده ازشون. یه تماسی باهاشون داشته باشید که اگه زحمتی براشون نیست، تشریف بیارن!!!!!
2- تاپیک "مسابقه آرزوی های دیجیتالی من" -توی برترینها- باز نمیشه و میپره صفحه اولِ انجمنها!!! ضمناً "آرزوی های" هم اصلاح شود!
3- «سوژه هفته آقای علوی» توی برترینها بارگذاری شد یا نشد؟؟؟!!!!
4- بابت تأخیری که در یک سری کارای تالار خودم پیش اومد(به همون دلیل فوق!) عذر میخوام، إن شاء الله جبران میشه.
شاد و سلامت باشید. و الحق که سلامتی بهترییییییییییییییییییییییین نعمته.
یا علی
با سلام وعرض ادب و احترام:
مدیر و همکار گرامی، مدیر تالار گفتکوی آزاد فعلا به خاطر مشکلاتی که دارند خیلی کم حضور دارند ،مورد دوم اصلاح گردید و مورد سوم هم فعلا فقط در برترین ها قرار نمی گیرد اما نام عزیزان شرکت کننده را در سوژه هفته ذکر نمایید.برای شما آرزوی سلامتی و تندرستی داریم.
با سپاس
آقای نجاران سوژه هفتگی به من رسید برترین ها پر شد؟؟
اگه پر هست پس بذارید توی لینک چرخشی بهتره بازدیدم میره بالاتر
هفته اول فروردین نوبت من بود که خداروشکر تعطیلات بود و کسی نبود الان که کاربرا هستن شما موافقت نمیکنید؟
باسلام و عرض ادب و احترام
لطفاً "لغو ممنوعیت فروش اس-300 به ایران" را در برترین ها یا لینک های پرخشی بارگذاری کنید.
باتشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
سلام حاج آقا؛ مطلب زیر رو در صورت امکان در قسمت برترینها بارگذاری نمایید. از لطف شما ممنونم.
سلام حاج آقا مبارک باشه
دست مارو هم بگیرید لینک های ارسالی مارو هم قرار بدین
سلام خدمت آقای نجاران پر تلاش خسته نباشید
اگر مقدور است در برترین ها یا لینک چرخشی قرار دهید
با سلام وعرض ادب و احترام
مدیر وهمکار گرامی مطلب ارسالی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
من الله توفیق
آقای نجاران سوژه هفتگی به من رسید برترین ها پر شد؟؟
اگه پر هست پس بذارید توی لینک چرخشی بهتره بازدیدم میره بالاتر
هفته اول فروردین نوبت من بود که خداروشکر تعطیلات بود و کسی نبود الان که کاربرا هستن شما موافقت نمیکنید؟
با سلام وعرض ادب و احترام
مدیر و همکار گرامی به جهت عدم استقبال کاربران تصمیم براین شد که دو یا سه روز سوژه هفته در برترین ها باشد.
ممنون و سپاسگزار م از شما و همه ی عزیزان شرکت کننده در سوژه هفته .
با سپاس
باسلام و عرض ادب و احترام
لطفاً "لغو ممنوعیت فروش اس-300 به ایران" را در برترین ها یا لینک های پرخشی بارگذاری کنید.
باتشکر
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با سپاس
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام وعرض ادب:
دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری کردید
من الله توفیق
سلام حاج آقا؛ مطلب زیر رو در صورت امکان در قسمت برترینها بارگذاری نمایید. از لطف شما ممنونم.
راندن از دین به نیّتِ ارشاد!!!!
با سلام وعرض ادب
مدیر و همکار گرامی مورد درخواستی شما انجام گرفت.
من الله توفیق
سلام حاج آقا مبارک باشه
دست مارو هم بگیرید لینک های ارسالی مارو هم قرار بدین
دام ها و برنامه هاى شيطان از دیدگاه قرآن
با سلام وعرض ادب:
مدیر گرامی جناب علوی عزیز از اظهار لطف و عنایتی که به این حقیر داشته اید سپاس فراوان دارم.
مورد درخواستی شما انجام پذیرفت.
من الله توفیق