پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام. وقتش نشده كه اواتارتون را عوض كنيد؟ چون در اوتار مدیر ارشد از کروات استفاده شده که برخلاف فرهنگ ایرانی است.
با سلام وخسته نباشید
دوست و همکار گرامی انشالله بعد از تعطیلات به شرط حیات عوض می نماییم در ضمن پست(جزئیات برنامههای تلویزیونی نوروز 94) در لینک چرخشی قرار گرفت.من الله توفیق
سلام
با توچه به اینکه تالار استخدامی و موفقیت شغلی همیشه به روز بوده! و اطلاعات این تالار مورد نیاز بسیاری از دوستان جوان در سایت می باشد و همجنین چون مطالب از سایت های مختلف جمع آوری می شود و عزیزان را جستجو در سایت های مختلف بی نیاز میکند، تقاضا می شود به نحوی مناسب این تالار بیش از پیش با تبلیغات مناسب به دوستان معرفی شود// با تشکر
سلام. ببخشید می دانم سرتان خیلی شلوغ است و لینک های چرخشی هم ظرفیت زیادی برای بارگذاری ندارند ولی این گزارش از نظر من خیلی زیبا بود چون نظر خبرنگاران CNN در مورد کشور ما و آثار باستانی آن بود و امیدوارم نظر کاربران را به خودش جلب کند.
لطفاً در لینک چرخشی بارگذاری کنید.
سلام
با توچه به اینکه تالار استخدامی و موفقیت شغلی همیشه به روز بوده! و اطلاعات این تالار مورد نیاز بسیاری از دوستان جوان در سایت می باشد و همجنین چون مطالب از سایت های مختلف جمع آوری می شود و عزیزان را جستجو در سایت های مختلف بی نیاز میکند، تقاضا می شود به نحوی مناسب این تالار بیش از پیش با تبلیغات مناسب به دوستان معرفی شود// با تشکر
با سلام وعرض وادب واحترام:
مدیر و همکار گرامی با تقدیر و تشکر از همکاری و همراهی شما در انجمن های راسخون مسلما به روز بودن مطالب از جمله مواردی است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد .موارد درخواستی شما در ماه آینده پی گیری خواهدشد .
با سپاس
سلام. ببخشید می دانم سرتان خیلی شلوغ است و لینک های چرخشی هم ظرفیت زیادی برای بارگذاری ندارند ولی این گزارش از نظر من خیلی زیبا بود چون نظر خبرنگاران CNN در مورد کشور ما و آثار باستانی آن بود و امیدوارم نظر کاربران را به خودش جلب کند.
لطفاً در لینک چرخشی بارگذاری کنید.
با سلام وعرض ادقب و احترام:
مدیر و همکار گرامی مورد در خواستی شما در فرصت های آتی بارگذاری خواهد شد.
من الله توفیق
با عرض سلام و ادب
جناب منتظمی لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان
سلام علیکم
من واقعا ناراحت شدم از حرکتی که انجام دادین من چند ساله که از سایت راسخون استفاده میکنم و به همه معرفی میکنم
ولی این حرکت شما برام غیر قابل قبول بود شما اجازه تاسیس سایت رو میدین بعد خودتون میایین مطالب رو حذف میکنید میدونید این توهین به فکر و عقیده کاربران هست
این کار از سازمان اوقاف و امور خیریه انتظار نیست اگه آدم مطلب خاک برسری بزاره حذف نمیکنن ولی اگه مطلب بزاره یکم توش درد مردم یا سیاست باشه باید حذف کنید
اینجا جای تبادل اقکار هست نظراتشون رو بگن بحث بشه این جاها افراد هرف نزنن کجا بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعا شرمنده شدم برای این طرز فکر و متاسفم الان فهمینم که اینجاهام جریان بازی حاکمه
با سلام و عرض ادب
اسامی کاربران برتر تالار مهدویت و زیرتالارها ارسال شد
با تشکر
با عرض سلام و ادب
جناب منتظمی لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان
با سلام وعرض ادب و احترام
مدیر و همکار گرامی منتظر باشید با شما تماس خواهیم گرفت.
من الله توفیق
سلام علیکم
من واقعا ناراحت شدم از حرکتی که انجام دادین من چند ساله که از سایت راسخون استفاده میکنم و به همه معرفی میکنم
ولی این حرکت شما برام غیر قابل قبول بود شما اجازه تاسیس سایت رو میدین بعد خودتون میایین مطالب رو حذف میکنید میدونید این توهین به فکر و عقیده کاربران هست
این کار از سازمان اوقاف و امور خیریه انتظار نیست اگه آدم مطلب خاک برسری بزاره حذف نمیکنن ولی اگه مطلب بزاره یکم توش درد مردم یا سیاست باشه باید حذف کنید
اینجا جای تبادل اقکار هست نظراتشون رو بگن بحث بشه این جاها افراد هرف نزنن کجا بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعا شرمنده شدم برای این طرز فکر و متاسفم الان فهمینم که اینجاهام جریان بازی حاکمه
با سلام وعرض ادب و احترام:
کاربر عزیز راسخونی پیشاپیش سال نو را به شما تبریک عرض می نماییم.جای تقدیر و تشکر داریم از اینکه شما راسخون را به دیگران معرفی می نمایید. ظاهر امر این است که یکماه است با این نام کاربری در راسخون عضو شده اید.و از آنجا که شما فقط 5 پست در انجمن ها با این نام کاربری دارید.گویا باید قوانین پست گذاری در انجمن ها را یکبار مطالعه بفرمایید..اگر حذف مطلب شما طبق قوانین نبوده است اعلام بفرمایید تا پیگیری و بررسی شود .
باتشکر
با سلام و عرض ادب
اسامی کاربران برتر تالار مهدویت و زیرتالارها ارسال شد
با تشکر
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همکار گرامی با تقدیر و تشکر از ارسال برترین ها،سال نو را به شما وخانواده محترم تبریک عرض می نماییم خواهشمندیم ما را از دعای خیر خودتان در حرم رضوی بهرمند بفرمایید.
با تشکر
سلام عرض میکنم حاج آقا منتظمی.
پیشاپیش فرارسیدن سال جدید و عید باستانی نوروز را خدمت شما وتمام همکاران زحمتکش راسخون و کاربران راسخونی تبریک عرض میکنم.
ان شاءالله در پناه حضرت زهرا(س) موفق وموید باشید.
سلام عرض میکنم حاج آقا منتظمی.
پیشاپیش فرارسیدن سال جدید و عید باستانی نوروز را خدمت شما وتمام همکاران زحمتکش راسخون و کاربران راسخونی تبریک عرض میکنم.
ان شاءالله در پناه حضرت زهرا(س) موفق وموید باشید.
با سلام عرض ادب و احترام
همکار و همراه راسخونی من هم متقابلا فرا رسیدن سال جدید ر ا به شما و خانواده محترم تبریک عرض می نمایم انشالله فاطمه زهرا بهترین عیدها را به همه ی ما عنایت نمایند.
با سپاس
سلام وعرض ادب خدمت شماحاج آقامنتظمی.
خسته نباشید.
پیشاپیش فرارسیدن سال جدیدروخدمت شماوهمکاران گرامیتان تبریک عرض می کنم.انشالله سالی پرخیروبرکت درپیش روداشته باشید.(ان شاء الله)
اسامی کاربران ومدیران برتراسفندماه تالارزن به ایمیل انجمن ارسال شد.
التماس دعا