پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با عرض سلام و احترام؛
بیزحمت، لینک زیر در صورت صلاحدید، در برترینها بارگذاری شود. با تشکر فراوان
سلام و عرض خسته نباشید
چرا امکان عضویت در سایت راسخون نیست
درهربار وارد کردن پیغامی مبنی بر نقص فنی اعلام میشه :
با سلام وعرض ادب:
کاربر گرامی با توجه به تغییراتی که در نحوه ثبت نام صورت گرفته است موضوع درخواستی شما را به واحد فنی ارجاع دادیم .
من الله توفیق
با عرض سلام و احترام؛
بیزحمت، لینک زیر در صورت صلاحدید، در برترینها بارگذاری شود. با تشکر فراوان
چند نمونه از امر به معروف های غلط
با سلام و خسته نباشید.
دوست عزیز و همکار بزرگوار راسخونی با تقدیر و تشکر ، مطلب امر به معروف موضوعی است که در هرزمانی تبلیغ آن شایسته می باشد خواهشا دقت نمایید مطالب طولانی نباشند.
با سپاس
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام وخداقوت راسخونی وخونه تکونی
تنظیمات صفحه بهم ریخته باوجودیکه بنده مطالب روبافونت کوچکی ارسال داشته ام امابازهم صفحه بهم می ریزه میشه به واحدزیربط ارجاع دهید؟بالینک زیر.باتشکر:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/982691/page6/success/
حاج آقامنتظمی
باسلام واحترام
لطفا" ص پ چ
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام ووقت بخیر
چندروزیست که ایمیلهای اطلاع ازپست گذاشتن کاربران گرامی باتاخیردریافت می شودمی خواستم درجریان اینکارباشیدکه ایرادازکجاست ازسروره یادیتاسنتر؟شایدم جفتش چهارتاباشه.میشهپیگیری نمایید.باتشکرمجدد
با سلام و عرض ادب و احترام:
مدیر و همکار گرامی ظاهرا پست ها بخاطر عکس ها و کدهایی که در آنها می باشد دچار اشکال می باشد .پست ها مذکور را در فرصت مناسب اصلاح فرماید مورد فنی ندارند .
با تشکر
حاج آقامنتظمی
باسلام واحترام
لطفا" ص پ چ
با سلام مجدد
جناب اشرفی عزیز و بزرگوار مورد درخواستی شما را اعلام نمودیم.
با سپاس
سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا منتظمی ..
سالگرد تاسیس راسخون رو .خدمت شما و همکاران خدومتون و همه ی کاربران عزیز راسخون تبریک عرض میکنم ..
انشاءالله در حرم امام رضا علیه السلام ،نایب الزیاره و دعاگوی همه ی دوستان خواهم بود ..
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
گشت و گذار در طبیعت های بکر جهان
با تشکر فراوان از زحماتتان
با کمی تاخیر
راسخونی های گرامی، سالگرد تاسیس سایت پرمحتوای خودمون مبارک شما و ما باشه... ممنون
با سلام
لطفا در برترین ها بارگذاری گردد
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1028248/page1/success/
پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سالی که گذشت !!!
سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا منتظمی ..
سالگرد تاسیس راسخون رو .خدمت شما و همکاران خدومتون و همه ی کاربران عزیز راسخون تبریک عرض میکنم ..
انشاءالله در حرم امام رضا علیه السلام ،نایب الزیاره و دعاگوی همه ی دوستان خواهم ببا
با سلام و عرض ادب و احترام
کاربر بزرگوار وگرامی از بذل الطاف و دعاگویی شما در حرم ثامن الححج تشکر و قدر دانی می نماییم.بدون شک هدیه شما به همکاران و دوستان و کاربران راسخونی در سال جدید نائب الزیاره بودن شماست ،راسخون کاربرانی همانند شما را مایه ی افتخار می داند.
من الله توفیق و التماس دعا
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
گشت و گذار در طبیعت های بکر جهان
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی راسخونی از ارسال پست ارزنده و دیدنی شما کمال تشکر و قدر دانی را می نمایم در اولین فرصت بارگذاری مورد درخواستی شما عملی می گردد.
با تشکر
با کمی تاخیر
راسخونی های گرامی، سالگرد تاسیس سایت پرمحتوای خودمون مبارک شما و ما باشه... ممنون
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی ضمن تشکر از ارسال پیام تبریک به مناسبت سالگرد موسسه فرهنگی راسخون از الطاف جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را دارم .
با تشکر
با سلام
لطفا در برترین ها بارگذاری گردد
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1028248/page1/success/
پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سالی که گذشت !!!
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز و مدیر گرامی ضمن تقدیر و تشکر ،مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با سپاس