پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاج آقا.خسته نباشین.
حاج آقانتیجه ی مسابقه ی خاطرات خوش راسخونی چی شد؟؟فکرکنم قراربودهمین موقع هااعلام بشه.ممنون ازشما
التماس دعا.
سلام آقای نجاران ،
راتش من خیلی وقته نیامدم ولی مثل این که حاجی شدید ، زیارتتون قبول باشه ، سالگرد تاسیس راسخون را هم خدمتتون تبریک عرض می کنم ، انگار همین دیروز بود سالگرد پنجم ... نمی دونم زمان میگذره یا ما !
موفق باشید
سلام آقای نجاران ،
راتش من خیلی وقته نیامدم ولی مثل این که حاجی شدید ، زیارتتون قبول باشه ، سالگرد تاسیس راسخون را هم خدمتتون تبریک عرض می کنم ، انگار همین دیروز بود سالگرد پنجم ... نمی دونم زمان میگذره یا ما !
موفق باشید
سلام حامد جان
حامد جان آقای نجاران به سمت واحد نظارت رفتند وحاج آقا منتظممی از سمت نظارت به سمت مدیر انجمن ها آمده اند .
سپاس
تشکر آقا حسین ، من خبر نداشتم ، خب پس پست جدید مبارک حاج آقا :) کاش توی انجمن یک تاپیک بود نقل و انتقالات مهمو می نوشت :) به هر حال سالگرد تاسیس را خدمت همگی تبریک عرض می کنم ، پیشاپیش سال نو هم مبارک !!!
سلام حاج آقا.خسته نباشین.
حاج آقانتیجه ی مسابقه ی خاطرات خوش راسخونی چی شد؟؟فکرکنم قراربودهمین موقع هااعلام بشه.ممنون ازشما
التماس دعا.
با سلام و عرض ادب
مدیر و هکار گرامی دوستان و همکاران در حال پیگیری هستند انشالله در همین هفته جاری اعلام می شوند.
با تشکر
تشکر آقا حسین ، من خبر نداشتم ، خب پس پست جدید مبارک حاج آقا :) کاش توی انجمن یک تاپیک بود نقل و انتقالات مهمو می نوشت :) به هر حال سالگرد تاسیس را خدمت همگی تبریک عرض می کنم ، پیشاپیش سال نو هم مبارک !!!
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز راسخونی ازبذل محبت والطاف شما تقدیر و تشکر می نماییم
با سپاس
حاج آقای منتظمی
باسلام وخداقوت
لطفا صندوق پیام چک شود.باتشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام ووقت بخیر
چندروزیست که ایمیلهای اطلاع ازپست گذاشتن کاربران گرامی باتاخیردریافت می شودمی خواستم درجریان اینکارباشیدکه ایرادازکجاست ازسروره یادیتاسنتر؟شایدم جفتش چهارتاباشه.میشهپیگیری نمایید.باتشکرمجدد
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
همچنین در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
چگونه توجه به طراحی داخلی، فضای خانهی شما را دگرگون میکند
با تشکر فراوان از زحماتتان
سلام
در صورت صلاح برای نظرسنجی بین دوستان تبلیغ شود
مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۹۳ کدام است؟
باتشکر
حاج آقای منتظمی
باسلام وخداقوت
لطفا صندوق پیام چک شود.باتشکر
با سلام وعرض ادب
همکار گرامی جواب شما به صندوق پیام ارسال گردید.
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام ووقت بخیر
چندروزیست که ایمیلهای اطلاع ازپست گذاشتن کاربران گرامی باتاخیردریافت می شودمی خواستم درجریان اینکارباشیدکه ایرادازکجاست ازسروره یادیتاسنتر؟شایدم جفتش چهارتاباشه.میشهپیگیری نمایید.باتشکرمجدد
با سلام وخسته نباشید:
مدیر و همکار بزرگوار راسخونی جناب آقای اشرفی موضوع در خواستی شما به مسئولین مربوطه ارجاع دادم .
با سپاس
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
همچنین در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
چگونه توجه به طراحی داخلی، فضای خانهی شما را دگرگون میکند
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام وعرض ادب و احتزام:
مدیر و همکار گرامی جواب سوالات شما را به صندوق پیامتان ارسال نمودیم مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
من الله توفیق
سلام
در صورت صلاح برای نظرسنجی بین دوستان تبلیغ شود
مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۹۳ کدام است؟
باتشکر
با سلام وعرض ادب
دوست عزیز و همکار گرامی با تقدیر و تشکر از ارسال پست ارزنده و ارزشی شما .مورد درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با سپاس
سلام و عرض خسته نباشید
چرا امکان عضویت در سایت راسخون نیست
درهربار وارد کردن پیغامی مبنی بر نقص فنی اعلام میشه