پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب
گلایه ای داشتم از شما
برای بار دوم طی دو هفته پست هایی که از تالار تلفن همراه در لینک چرخشی قرار میگرد علارغم اینکه در درخاست ها قید کردم بمدت چند روز ولی باز شما فقط پست های بندرو به هر دلیلی که هست فقط 2 روز میزارین رو لینک چرخشی باشه و بجاش میاین پست هایی رو در برترین ها و چرخشی قرار میدهید که با این ایام منافات داره
برای بار دومه این اتفاق برای پست های تالار رخ میده از شما خواهشمندم دلیل قانع کننده ای بدهید
برای مثال این پست بنده هست که درخاست دادم
****سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت اقای منتظمی
در صورت صلاحدید پست زیر بمدت 5 روز در لینک چرخشی برای استفاده دوستان علاقمند به فناوری قرار گیرد:
من 10 اسفند درخاست دادم امروز 13 اسفند
خودتان قضاوت کنید ...
این ایام رو هم به همه شما بزرگواران تسلیت عرض میکنم موفق و موید باشید.
سلام و عرض ادب
گلایه ای داشتم از شما
برای بار دوم طی دو هفته پست هایی که از تالار تلفن همراه در لینک چرخشی قرار میگرد علارغم اینکه در درخاست ها قید کردم بمدت چند روز ولی باز شما فقط پست های بندرو به هر دلیلی که هست فقط 2 روز میزارین رو لینک چرخشی باشه و بجاش میاین پست هایی رو در برترین ها و چرخشی قرار میدهید که با این ایام منافات داره
برای بار دومه این اتفاق برای پست های تالار رخ میده از شما خواهشمندم دلیل قانع کننده ای بدهید
برای مثال این پست بنده هست که درخاست دادم
****سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت اقای منتظمی
در صورت صلاحدید پست زیر بمدت 5 روز در لینک چرخشی برای استفاده دوستان علاقمند به فناوری قرار گیرد:
من 10 اسفند درخاست دادم امروز 13 اسفند
خودتان قضاوت کنید ...
این ایام رو هم به همه شما بزرگواران تسلیت عرض میکنم موفق و موید باشید.
با سلام و عرض تسلیت
دوست راسخونی وهمکار گرامی با تقدیر و تشکر از زحمات شایسته شما جواب سوالات شما به صندوق پیام شما ارسال گردید .
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
ضمن تبریک فرارسیدن سالگردراسخون خواستم بدینوسیله هم تشکری اززحمات جنابعالی کرده باشم وهم نوعی اطلاع رسانی بابت تغییرنام سازمان اوقاف به سازمان اوقاف،مساجدوامورخیریه کرده باشم.توفیق روزافزون شماروازایزدمنان خواستارم.
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
طرحهایی مناسب برای خانههای کوچک
با تشکر فراوان از زحماتتان
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
ضمن تبریک فرارسیدن سالگردراسخون خواستم بدینوسیله هم تشکری اززحمات جنابعالی کرده باشم وهم نوعی اطلاع رسانی بابت تغییرنام سازمان اوقاف به سازمان اوقاف،مساجدوامورخیریه کرده باشم.توفیق روزافزون شماروازایزدمنان خواستارم.
جناب آقای اشرفی
مدیر و همکار گرامی
با سلام و احترام
ضمن تشکر از ارسال پیام تبریک به مناسبت سالگرد موسسه فرهنگی راسخون از الطاف جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را دارم .
با تشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
طرحهایی مناسب برای خانههای کوچک
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام وعرض ادب
دوست وهمکار بزرگوار راسخونی از ارسال پست ارزنده شما کمال تشکر وقدر دانی را می نماییم پست شما در لینک های چرخشی بارگذاری گردید .
با تشکر
سلام وعرض ادب خدمت جناب آقای منتظمی.
اول تبریک میگم سالروزتاسیس سایت فرهنگی راسخون رو.انشالله به هزاران سال.
بعداینکه صفحه ی اول این تاپیک بهم خورده.ممنون .دلنوشته های فاطمی
سلام خدمت حاج آقا منتظمی.
سالگرد تأسیس راسخون رو به شما و تمامی همکارانتان تبریک عرض می کنم. ان شاء ا... که سن راسخون بی نهایت بشه.
سپاس.
با سلام ودرودی بی پایان خدمت حاج آقا
لطفا امتیازات تقدیم گردد
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/1026307/2057242/
بنام خدا
سلام به مدیر محترم سایت فرهنگی راسخون
با عنایت به اینکه این روزها هفتمین سالگرد راهاندازی سایت وزین فرهنگی ،هنری راسخون می باشد، ضمن تبریک این مناسبت فرخنده به جنابعالی و تمامی همکاران و دوستان و اعضاء محترم راسخون ، امیدوارم در سایه عنایات و الطاف الهی، توفیقی دائمی در پیمودن مسیر رشد و پیشرفت و تعالی، نصیبتان گردد و بتوانید در راه خدمت به مردم شریف و قدر شناس ایران گام های بلندتری بردارید.انشاالله
با سلام و صبح بخیر.
تولد سایت راسخون رو به شما تبریک عرض میکنم.
با تشکر فراوان از سایت خوبتون.
امضا: مدیر رستوران راسخونی.به همراه کلیه ی کارکنان
پس راسخونی ها کجان.
امروز روز تولد راسخونه؟؟!!!!!!!!!!
جشن نمیگیرید؟!!!!!!!
کسی رو دعوت نکردین؟؟؟
سلام عرض میکنم حاج آقا
فرارسیدن سالگرد تاسیس راسخون را به شما و تمام همکاران پر تلاشتان تبریک عرض میکنم. ان شاءالله در سایه ی الطاف امام زمان (عج) بتوانید در راستای ارتقای سطح دینی،فرهنگی و علمی هموطنان عزیز قدم
بردارید.
و من الله توفیق