راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام دوباره خدمت حاج آقای گل خودم

حاج آقا هفتمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان رزاسخون با موضوع "عزاداری وگرامیداشت دهه فاطمیه به مدت 10روز "شروع به کار کرد .ان شالله اگر استقبال از هفتمین برنامه باشگاه خوب باشد ده روز دیگر تقدیم خواهد شد ،لذا لطفا در برترین ها بارگذاری وهمچنین کلیه تبلیغات این موضوع به آقای سجادی ارجاع دهید که ان شالله در صفحه اول راسخون بلاگ بارگذاری گردد

هفتمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان راسخون با موضوع "شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) وایام عزاداری فاطمیه"

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

آقای منتظمی

باسلام واحترام

ولادت حضرت زینب پیشاپیش برراسخونیان مبارکبادا.

پیشنهادمی شودبه مناسبت سالروزولادت حضرت زینب (س) مراسم جشنی دراتاق چت گرفته شود.باتشکرازپیگیری جنابعالی

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام.حاج آقاشدن پل ارتباطی یعنی چی؟؟؟

با سلام و عرض ادب

مدیر و همکار گرامی واحد نظارت و پل ارتباطی دو واحد کاملا وابسته بهم می باشند من و آقای نجاران در خدمت شما هستیم 

با سپاس

|
|

سلام خدمت حاج آقا

تقبل الله

حاج آقا امتیازات ششمین برنامه باشگاه که به شرح ذیل است تقدیم گردد

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/1014086/2049633/

با سلام و احترام

دوست عزیر و همکار گرامی از زحمات جنابعالی تشکر و قدر دانی مینماییم موارد درخواستی شما حتما مورد بررسی قرار خواهد گرفت و امتیازات تقدیم خواهد شد.

با تشکر

|
|

با عرض سلام و ادب

جناب منتظمی در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

خلاقیت از کندوی عسل گرفته تا سینی چای 

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام و و عرض ادب و احترام

همکار عزیز راسخونی حتما در فرصت مناسب  از پست زیبای شما در لینک چرخشی استفاد ه خواهد شد .

با سپاس

|
|

سلام دوباره خدمت حاج آقای گل خودم

حاج آقا هفتمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان رزاسخون با موضوع "عزاداری وگرامیداشت دهه فاطمیه به مدت 10روز "شروع به کار کرد .ان شالله اگر استقبال از هفتمین برنامه باشگاه خوب باشد ده روز دیگر تقدیم خواهد شد ،لذا لطفا در برترین ها بارگذاری وهمچنین کلیه تبلیغات این موضوع به آقای سجادی ارجاع دهید که ان شالله در صفحه اول راسخون بلاگ بارگذاری گردد

هفتمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان راسخون با موضوع "شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) وایام عزاداری فاطمیه"

سلام و عرض ادب و احترام

اجر شما عزیز راسخونی و خانواده محترمتان با فاطمه زهرا(س)

مدیر بزرگوار ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات شایسته شما، طرح مورد نظر و موارد درخواستی شما در تاریخ ذکر شده اجرا خواهد شد .

من الله توفیق

|
|

آقای منتظمی

باسلام واحترام

ولادت حضرت زینب پیشاپیش برراسخونیان مبارکبادا.

پیشنهادمی شودبه مناسبت سالروزولادت حضرت زینب (س) مراسم جشنی دراتاق چت گرفته شود.باتشکرازپیگیری جنابعالی

با سلام  و عرض ادب و احترام

ممنون و سپاسگذار یم از شما و همه ی دوستان اتاق چت ، معمولا این سری جشن ها با همکاری کاربران به صورت خود جوش بوده و ما هم استقبال می نماییم

با تشکر

|
|

با سلام و خسته نباشید

لطفا در صورت صلاحدید در تالار آشپزی ؛ نکات خانه داری و دکوراسیون یک زیر تالار به نام باغبانی و پرورش گل و گیاه و ..... ایجاد نمایید .

با تشکر

با سلام و عرض ادب و احترام

مدیر و همکار گرامی تالار مورد نظر شما در زیر تالار آشپزی و نکات خانه داری ایجاد گردید .

با تشکر از زحمات  شایسته شما

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

سلام خدمت حاج آقا منتظمی . حالتون خوبه ؟ پست جدید رو بهتون تبریک عرض میکنم . فایل کاربران برتر بهمن ماه تالار گردشگری ارسال شد .

|
|

سلام خدمت حاج آقا منتظمی . حالتون خوبه ؟ پست جدید رو بهتون تبریک عرض میکنم . فایل کاربران برتر بهمن ماه تالار گردشگری ارسال شد .

با سلام و عرض ادب و احترام

از لطف شما سپاسگزارم/ 

ممنون از ارسال فایل کاربران ، خدا به شما  جزای خبیر عطا نمایید.

باسپاس

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

با سلام و عرض ادب

اسامی کاربران برتر بهمن ماه تالار مهدویت و زیرتالارها ارسال شد

با تشکر

|
|

با سلام و عرض ادب

اسامی کاربران برتر بهمن ماه تالار مهدویت و زیرتالارها ارسال شد

با تشکر

با سلام و عرض ادب و احنرام

مدیروهمکار گرامی با تشکر و قدردانی از زحمات شایسته شما در تالار مهدویت ،روابط راسخون از این بابت از شما تشکر و قدردانی می نمایید .

با سپاس

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

باسلام. ایمیل کاربر برتر تالارهای نجوم و هوافضا و زیرتالارها ارسال شد. باسپاس

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب.

لطفا صندوق پیام خود را بررسی نمایید.

با تشکر

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض ادب

حاج آقا یه دوره کلاسهای آموزشی برا همکاران بزارین تا بلکه با روال کار اشنا بشن. بچه های بالا هم بچه های بالای قدیمی

خدمت بچه های بالایی که دارن بی خود وبی جهت پست ها رو حذف میکنن اعلام بفرمایید واسه زدن پست ها وقت صرف شده، اگه گزینه حذف رو دیدن فکر نکنن تفریحی استفاده کنن و گزینه های دیگری هم کنارش هست!!!

لطفا بفرمایند قبل از اینکه حذف کنن دقت کنن.  از این به بعد نه من پست میزارم نه جیزی 

اینجا ملت رو به مسخره نگیرن هر وقت اومدیم یه پست بزاریم یه کاری کردین از راسخون زده شدیم

ایشالله به زودی از راسخون خداحافظی میکنم / به قول خوتون موفق باشید با این کاراتون