راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

AfifAbaadGarden کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 41
|

با سلام
 . نام کاربری قبلی من MohsenFKar  که رمز عبور را فراموش کرده و این نام کاربری جدید را با ایمیلی جدید ساختم. اگر امکان دارد امتیازات قبلی من را به این نام کاربری جدید منتقل کنید . تشکر

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

دو مورد رو می خواستم خدمتتون عرض کنم:

1. میهمان صندلی داغ هفته ای که گذشت ، جناب iman_karbala را به عنوان میهمان بعدی انتخاب کرده اند ، خواستم یه هماهنگی کرده باشم.و بعد تاپیک میهمان جدید را ایجاد کنم.( به این لینک مراجعه کنید.)

2. کاربری که داغ ترین سؤالات را پرسیده است توسط میهمان گرامی برنامه انتخاب شد ، لطفا مقدار امتیاز اهدایی را اعلام فرمایید.( کاربر گرامی )

منتظر پاسخ شما هستم.

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی چهاردهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد شده است :

http://rasekhoon.net/forum/thread/669890/page1/

لطفا در صورت صلاح دید ،  لینک چرخشی قرار دهید .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام

مسابقه مذکور در لینک چرخشی قرار داده شد.

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی

|
|

با سلام
 . نام کاربری قبلی من MohsenFKar  که رمز عبور را فراموش کرده و این نام کاربری جدید را با ایمیلی جدید ساختم. اگر امکان دارد امتیازات قبلی من را به این نام کاربری جدید منتقل کنید . تشکر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

می توانستید از فرآیند فراموشی رمز عبور استفاده نمائید و رمز ورود به سایت را بازیابی(تغییر) نمائید.

به هر جهت در صورتی که تمایل به انتقال امتیاز دارید، درخواست خود به همراه مشخصات دقیق و کامل حساب کاربری قبلی را با استفاده از پست الکترونیکی ثبت شده در آن حساب کاربری به ایمیل انجمن ها(forum@rasekhoon.net) ارسال فرمائید تا مورد ارزیابی و پیگیری قرار گیرد.

با تشکر

|
|

با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

دو مورد رو می خواستم خدمتتون عرض کنم:

1. میهمان صندلی داغ هفته ای که گذشت ، جناب iman_karbala را به عنوان میهمان بعدی انتخاب کرده اند ، خواستم یه هماهنگی کرده باشم.و بعد تاپیک میهمان جدید را ایجاد کنم.( به این لینک مراجعه کنید.)

2. کاربری که داغ ترین سؤالات را پرسیده است توسط میهمان گرامی برنامه انتخاب شد ، لطفا مقدار امتیاز اهدایی را اعلام فرمایید.( کاربر گرامی )

منتظر پاسخ شما هستم.

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تشکری که جناب iman_karbala به پست ثبت نام در برنامه صندلی داغ زده اند بمنظور تشکر و قدردانی از جنابعالی بوده و نه ثبت نام در برنامه.

با این وجود موضوع را با ایشان در میان گذاشته و نتیجه را متعاقبا به اطلاع شما می رسانم. اما از آنجا که ایشان امروز در موسسه حضور ندارند موضوع به روز آتی موکول خواهد شد.

بنابراین جهت جلوگیری از ایجاد وقفه در برنامه، می توانید برنامه این هفته را با مدیر عزیز aliasghar313 آغاز نمائید. 

به کاربر محترم داغ کننده مهمان قبلی(fatemeh313) نیز، 3000 حسنه تقدیم گردید که می توانید اطلاع رسانی فرمائید.

ضمنا پس از ایجاد تاپیک مرتبط با مهمان هفته جاری اطلاع دهید تا تبلیغات لازم انجام گیرد.

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام جناب نجاران. لطفا در تبليغات مربوط به اتاق چت، مديران را پس از ثبت نام به لينك زير جهت اعلام نام كاربري خود هدايت كنيد.  لطفا عنوان تايپيك مورد نظر را به" اعلام نام كاربري مديران " تغيير دهيد و تمامي پست هاي موجود آن را غير فعال كنيد.با تشكر                              

لينك مورد نظر

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

تشکری که جناب iman_karbala به پست ثبت نام در برنامه صندلی داغ زده اند بمنظور تشکر و قدردانی از جنابعالی بوده و نه ثبت نام در برنامه.

با این وجود موضوع را با ایشان در میان گذاشته و نتیجه را متعاقبا به اطلاع شما می رسانم. اما از آنجا که ایشان امروز در موسسه حضور ندارند موضوع به روز آتی موکول خواهد شد.

بنابراین جهت جلوگیری از ایجاد وقفه در برنامه، می توانید برنامه این هفته را با مدیر عزیز aliasghar313 آغاز نمائید. 

به کاربر محترم داغ کننده مهمان قبلی(fatemeh313) نیز، 3000 حسنه تقدیم گردید که می توانید اطلاع رسانی فرمائید.

ضمنا پس از ایجاد تاپیک مرتبط با مهمان هفته جاری اطلاع دهید تا تبلیغات لازم انجام گیرد.

........................................

سلام بر شما

همانطور که می دانید برای شرکت در برنامه صندلی داغ دوستانی که مایل بودند که روی صندلی بنشینند با زدن دکمه تشکر اعلام آمادگی کردند. در بین آن ها نام کاربری مسئول محترم روابط عمومی جناب " iman_karbala " هم به چشم می خورد.

لذا از مطلبتون مبنی براینکه تشکرمسئول محترم روابط عمومی به پست ثبت نام برنامه صندلی داغ به منظور تشکر و قدردانی بوده است تعجب کردم ، اگر اینطور باشد دوستانی که نمی خواهند شرکت کنند هم می توانند چنین حرفی را بزنند و بگویند که برای ثبت نام تشکر نزده ایم بلکه برای قدردانی بوده است...!!!

بگذریم...!

تاپیک جدید میهمان برنامه هم ایجاد شد. به این لینک مراجعه بفرمایید.

در پناه حق

|
|

با سلام جناب نجاران. لطفا در تبليغات مربوط به اتاق چت، مديران را پس از ثبت نام به لينك زير جهت اعلام نام كاربري خود هدايت كنيد.  لطفا عنوان تايپيك مورد نظر را به" اعلام نام كاربري مديران " تغيير دهيد و تمامي پست هاي موجود آن را غير فعال كنيد.با تشكر                              

لينك مورد نظر

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر ویژه از زحمات ارزنده و مستمر جنابعالی، تاپیک مورد نظر با اندکی ویرایش ، آماده سازی گردید و لینک آن در تاپیک اصلی مرتبط با اعلان ثبت نام در l4i.com درج گردید.

خدا نگهدار

|
|

...................

........................................

سلام بر شما

همانطور که می دانید برای شرکت در برنامه صندلی داغ دوستانی که مایل بودند که روی صندلی بنشینند با زدن دکمه تشکر اعلام آمادگی کردند. در بین آن ها نام کاربری مسئول محترم روابط عمومی جناب " iman_karbala " هم به چشم می خورد.

لذا از مطلبتون مبنی براینکه تشکرمسئول محترم روابط عمومی به پست ثبت نام برنامه صندلی داغ به منظور تشکر و قدردانی بوده است تعجب کردم ، اگر اینطور باشد دوستانی که نمی خواهند شرکت کنند هم می توانند چنین حرفی را بزنند و بگویند که برای ثبت نام تشکر نزده ایم بلکه برای قدردانی بوده است...!!!

بگذریم...!

تاپیک جدید میهمان برنامه هم ایجاد شد. به این لینک مراجعه بفرمایید.

در پناه حق

با تشکر فراوان از زحمات ارزنده شما، فرمایش جنابعالی کاملا صحیح است و اینجانب نیز موضوع را همزمان با حضور جناب iman_karbala در موسسه پیگیری می نمایم و نتایج را حضورتان ابلاغ خواهم داشت.

تبلیغات لازم جهت میهمان جدید نیز بزودی انجام خواهد شد.

خدا نگهدار

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

به نام خدا و عرض سلام حضور جناب آقای نجاران

ممنون میشوم به کاربر peran3  تذکر دهید از پست های کوتاه ، جالب بود ، و.... پرهیز کنند چون اینجانب تذکر داده ام ولی هنوز رعایت نشده .

|
|

به نام خدا و عرض سلام حضور جناب آقای نجاران

ممنون میشوم به کاربر peran3  تذکر دهید از پست های کوتاه ، جالب بود ، و.... پرهیز کنند چون اینجانب تذکر داده ام ولی هنوز رعایت نشده .

با تشکر از زحمات ارزنده و حسن مشارکت جنابعالی، پست های کاربر ذکر شده حذف و کسر امتیاز انجام شد.تذکرات لازم نیز ابلاغ گردید.

ایمیل ارسالی شما نیز در حال بررسی است و سعی خواهد شد در صورت امکان اقدامات مرتبط با آن انجام گردد.

خدا نگهدار

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. آپلودسنتری که عکس های آموزش ثبت نام در الفور رو در اون آپلود کردم دچار مشکل شده و عکس ها نمایش داده نمیشن. اگر تا فردا مشکل حل نشد اونا رو در آپلود سنتر دیگری آپلود میکنم. با تشکر

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشيد

در اوايل حضورم در سايت انتقاداتي  كرده ام خواهشمندم از روي ضبط تلفن سايت پاك شود

من با توجه به همان نيت اوليه ام در سايت فعاليت مي كنم

با تشكر

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

سلام اگه اتاق چترم برای کاربران بود بهتر بود !!

|
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. آپلودسنتری که عکس های آموزش ثبت نام در الفور رو در اون آپلود کردم دچار مشکل شده و عکس ها نمایش داده نمیشن. اگر تا فردا مشکل حل نشد اونا رو در آپلود سنتر دیگری آپلود میکنم. با تشکر

با تشکر از زحمات ارزنده شما، بمنظور پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی، کلیه تصاویر در آپلودسنتر راسخون قرار گرفته و لینک ها اصلاح گردید.

خدا نگهدار