راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

برای آموزش وبلاگ نویسی باید به کدام لینکها مراجعه کنم  با سپاس

با سلام خدمت شما دوست عزیز

برای آموزش وبلاگ و تمام زیر شاخه های آن شما می توانید به تالار وبلاگ نویسی مراجعه کنید

آدرس تالار

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام:

با عرض معذرت از شما و کاربران ، به امید خدا امروز کاربران برتر را اعلام میکنم. باور کنید همین امروز هم خیلی برام سخته ولی چون وظیفه ست ، به روی چشم.

سپاس

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام:

دوست گرامی Hakan_01 مطلبی مستند و جالب در نشانی زیر قرار داده ، با عنوان : ماجرای عجیب روح در ورزشگاه پورتو+عکس :

http://rasekhoon.net/forum/thread/669257/page1/

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار دهید .

سپاس

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشيد

پيشنهاد مي كنم پست احسن القصص كه مدير تالار خانواده را ارسال كرده در بالاي سايت براي بازديد انتخاب كنيد

علت اين درخواست اينست كه اين خلاصه نويسي بسيار كوتاه و مفيدي است كه از كتاب 365 روز صحبت با قران به نوشته دكتر الهي قمشه اي مي باشد و اين مطلب خلاقيت و نكته سنجي خود شخص نويسنده است كه اينگونه ارائه كرده و ازجاي ديگر كپي برداري نشده .

با تشكر از شما

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام:

با عرض معذرت از شما و کاربران ، به امید خدا امروز کاربران برتر را اعلام میکنم. باور کنید همین امروز هم خیلی برام سخته ولی چون وظیفه ست ، به روی چشم.

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

امیدوارم سالم و سلامت باشید و رفع کسالت و بیماری شده باشد.

با تشکر و قدردانی از حسن مشارکت، تعهد و مسئولیت پذیری جنابعالی، منتظر ارسال اسامی هستیم.

خدا نگهدار 

|
|

با سلام:

دوست گرامی Hakan_01 مطلبی مستند و جالب در نشانی زیر قرار داده ، با عنوان : ماجرای عجیب روح در ورزشگاه پورتو+عکس :

http://rasekhoon.net/forum/thread/669257/page1/

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار دهید .

سپاس

مدیر و دوست عزیز سلام و عرض ادب

با تشکر از شما، موضوع در لینک چرخشی قرار داده شد.

خدا نگهدار

|
|

سلام و خسته نباشيد

پيشنهاد مي كنم پست احسن القصص كه مدير تالار خانواده را ارسال كرده در بالاي سايت براي بازديد انتخاب كنيد

علت اين درخواست اينست كه اين خلاصه نويسي بسيار كوتاه و مفيدي است كه از كتاب 365 روز صحبت با قران به نوشته دكتر الهي قمشه اي مي باشد و اين مطلب خلاقيت و نكته سنجي خود شخص نويسنده است كه اينگونه ارائه كرده و ازجاي ديگر كپي برداري نشده .

با تشكر از شما

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و ادای احترام

با تشکر از حسن مشارکت و توضیحات ارائه شده، لطفا لینک مطلب را ارسال فرمائید.

خدا نگهدار

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشيد

نويسنده منبع ذكر نام خودشان نكرده / شايد راضي نباشند ولي شما اگر مي خواهيد مطالعه كنيد به تالار قران شناسي پست احسن القصص را بازديد كنيد./ به خاطر اينكه كاربران  خلاصه هاي خود را به طور خلاقانه ارائه دهند اين پيشنهاد را دادم. به نظر من اين مطلب در بالاي سايت معرفي شوند نه مطالب كپي برداري شده .

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد جناب آقای نجاران

من نمی دونم این پیشنهادی رو که می کنم تا چه اندازه امکان آن وجود داشته باشه ولی خب مطرحش می کنم

اگه راسخون به مدیران تالار هاش یه حکم مسئولیتی بده  هم یه سابقه مدیریتی در پرونده دوستان لحاظ مشه و هم در آینده برای استخدام دوستان  می تونه  مثمر ثمر باشه همانند کاری که در بسیج انجام می شه ولی  در بسیج زیر حکمو یه سرگرد یا سرهنگ امضا می کنه چه عیبی  داره  که مدیر عامل راسخون حجت الاسلام و المسلمین سید احمد سجادی این کار رو انجام بده

doctor114 کاربر طلایی1
|
|
سلام
ضمن عذر خواهی مجدد از تاخیر ناخواسته در ارسال ،جدول ارزیابی کاربران مهر ماه 1391 تالار ورزش ارسال  گردید. لطفا اعلام وصول بفرمائید
سپاس

|
|

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد جناب آقای نجاران

من نمی دونم این پیشنهادی رو که می کنم تا چه اندازه امکان آن وجود داشته باشه ولی خب مطرحش می کنم

اگه راسخون به مدیران تالار هاش یه حکم مسئولیتی بده  هم یه سابقه مدیریتی در پرونده دوستان لحاظ مشه و هم در آینده برای استخدام دوستان  می تونه  مثمر ثمر باشه همانند کاری که در بسیج انجام می شه ولی  در بسیج زیر حکمو یه سرگرد یا سرهنگ امضا می کنه چه عیبی  داره  که مدیر عامل راسخون حجت الاسلام و المسلمین سید احمد سجادی این کار رو انجام بده

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پیشنهاد شما با مسئولین در میان گذاشته خواهد شد و نتیجه متعاقبا اعلام می گردد. البته در مواردی برخی مدیران محترم گواهی فعالیت در امر مدیریت انجمن های راسخون را دریافت داشته اند.

با تشکر از مشارکت جنابعالی

|
|

سلام
ضمن عذر خواهی مجدد از تاخیر ناخواسته در ارسال ،جدول ارزیابی کاربران مهر ماه 1391 تالار ورزش ارسال  گردید. لطفا اعلام وصول بفرمائید
سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب
اطلاعات ارسالی جنابعالی دریافت و در لیست کاربران برتر مهرماه 91 اعمال گردید.
با تشکر از زحمات شما و آرزوی موفقیت و سلامتی برایتان 

fatemeh_75 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10557
|

سلام جناب آقای نجاران

با تشکر از زحمات شما ، در صورت امکان این تست هوش که آدرس آن در ذیل آمده را در لینک چرخش قرار دهید .

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/669388/page1/

ممنون

|
|

سلام جناب آقای نجاران

با تشکر از زحمات شما ، در صورت امکان این تست هوش که آدرس آن در ذیل آمده را در لینک چرخش قرار دهید .

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/669388/page1/

ممنون

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

صفحه مورد نظر در لینک چرخشی قرار داده شد.

با تشکر فراوان از حسن مشارکت شما

موفق و پیروز باشید      التماس دعا

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی چهاردهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد شده است :

http://rasekhoon.net/forum/thread/669890/page1/

لطفا در صورت صلاح دید ،  لینک چرخشی قرار دهید .

سپاس