راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

pirint3 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 70
|

سلام

من کار را از امروز بعدازظهر با قدرت شروع خواهم کرد؟

مشکلی ندارد؟

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

به نام خدا

سلام حضور محترم مسئول ارشد انجمن ها

پیشنهاد می کنم در جایزه هاتون گز اصفهان را نیز برای کاربران و مدیران قرار دهید خصوصا برای کسانی که اصفهانی نیستند .

در آدرس ذیل تصاویری از کارگاه تولید گز وجود داره که دیدن اون میشه نصف العیش .

http://rasekhoon.net/forum/thread/646110/page1/

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

من کار را از امروز بعدازظهر با قدرت شروع خواهم کرد؟

مشکلی ندارد؟

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت می نمایم و امیدواریم با مساعدت خداوند و فعالیت عالمانه و خستگی ناپذیر جنابعالی بتوانیم در راستای شکوفایی و پویایی تالار مجلس و زیر تالار های مربوطه گام برداریم.

با تشکر مجدد

|
|

به نام خدا

پیشنهاد می کنم در جایزه هاتون گز اصفهان را نیز برای کاربران و مدیران قرار دهید خصوصا برای کسانی که اصفهانی نیستند .

پیشنهاد جالب جنابعالی را با مسئول مربوطه مطرح خواهم ساخت. امیدوارم بتوانیم بهره کافی را از آن برداشت نمائیم.

ضمنا پست ذکر شده نیز مشاهده شد. بسیار زیبا و البته خوشمزه بود.

با تشکر فراوان 

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

به نام خدا

پیشنهاد جالب جنابعالی را با مسئول مربوطه مطرح خواهم ساخت. امیدوارم بتوانیم بهره کافی را از آن برداشت نمائیم.

با تشکر فراوان 

سلام.

ببخشید بنده یکبار این پیشنهاد را در تاپیک انتقادات پیشنهادات فروشگاه داده بودم، جوابی که خود شخص محترم روابط عمومی به بنده دادند حاکی از عدم امکان فرستادن این محصول داشت! حتی گفته بودند برای مدیریت موضوع را مطرح و پیگیری میکنند اما....

پیشنهاد خوبیه در کل

|
|

به نام خدا

با تشکر فراوان 

سلام.

ببخشید بنده یکبار این پیشنهاد را در تاپیک انتقادات پیشنهادات فروشگاه داده بودم، جوابی که خود شخص محترم روابط عمومی به بنده دادند حاکی از عدم امکان فرستادن این محصول داشت! حتی گفته بودند برای مدیریت موضوع را مطرح و پیگیری میکنند اما....

پیشنهاد خوبیه در کل

دوستان عزیز ضمن سلام و ادای احترام

طی مذاکره ای که انجام شد، مقرر گردید در صورت امکان  ارسال گز بعنوان بخشی از هدیه دوره ای مدیران گرامی تالار ها  و کاربران برتر در نظر گرفته شود اما با توجه به مشکلات خاص مرتبط با نگهداری و حفظ کیفیت محصول و تنوع در محصول، ارائه آن در فروشگاه میسر نمی باشد.

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب بی وفا

منوببخشیدپابرهنه میام وسط حرفاتون

اماشایدازنظربهداشتی وماندگاری درفروشگاه درست نباشدوهمون پیشنهادتولیدلباس بامارک راسخون بهترباشه

عذرخواهی منوبپذیرید.

|
|

سلام و وقت بخیر

مسئول محترم انجمن ها و وبلاگ ها ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از تبلیغ تالار گفتگوی آزاد؛

ظاهرا لینک تبلیغاتی تاپیک ویژه ویژه تالار ما خراب است. 

با تشکر فراوان

متاسفانه با توجه به عدم حضور مسئول تبلیغات، اینجانب موفق به یافتن تبلیغ مربوط به تالار شما نشدم.اگر امکان دارد، لینک صفحه مربوطه یا عنوان تبلیغ را ارسال فرمائید تا پیگیری شود.

با تشکر

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

با سلام و تشکر

خواستم از تبلیغی که برای تالار نوجوان شده تشکر کنم

انشاالله که کار تالار رونق پیدا کنه و یکی از بهترین تالار های راسخون بشه

یازهرا!

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و وقت بخیر

مسئول محترم انجمن ها و وبلاگ ها ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از تبلیغ تالار گفتگوی آزاد؛

ظاهرا لینک تبلیغاتی تاپیک ویژه ویژه تالار ما خراب است. 

با تشکر فراوان

متاسفانه با توجه به عدم حضور مسئول تبلیغات، اینجانب موفق به یافتن تبلیغ مربوط به تالار شما نشدم.اگر امکان دارد، لینک صفحه مربوطه یا عنوان تبلیغ را ارسال فرمائید تا پیگیری شود.

با تشکر

سلام و تشکر از پیگری مسئولین محترم.

ظاهرا مشکل حل شده است.

موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و وقت بخیر

مسئول محترم انجمن ها و وبلاگ ها ضمن خدا قوت به شما و همکاران؛

گاهی در راسخون اتفاقاتی می افتد که سر در نمی آورم. یک مورد را قبلا ایمیل کردم که چرا فلان جا بجای بنده نیکبخت 88 مجازی تشکر زده اند!!! اما امروز شاهد تغییر درا ین پست شدم:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/613011/1042926/

الان نمی دونم چکار کنم؟

مطالبی از این پست حذف شده است. چهار تاپیکی که آماده امتیاز دهی بود و حدودا 6 تاپیک تازه ویژه شده نیستند!!!!

چرا این اتفاق افتاده؟ آیا واقعا کسی به حساب کاربری بنده دسترسی دارد؟ اگر اتفاقی افتاد مسئولیت آن لابد بر عهده خود بنده است!!

آیا راه حلی برای برگرداندن مطالب حذف شده اخیر وجود دارد که بدرسر نیفتید؟

با تشکر فراوان

|
|

سلام و وقت بخیر

گاهی در راسخون اتفاقاتی می افتد که سر در نمی آورم. یک مورد را قبلا ایمیل کردم که چرا فلان جا بجای بنده نیکبخت 88 مجازی تشکر زده اند!!! اما امروز شاهد تغییر درا ین پست شدم:

الان نمی دونم چکار کنم؟

مطالبی از این پست حذف شده است. چهار تاپیکی که آماده امتیاز دهی بود و حدودا 6 تاپیک تازه ویژه شده نیستند!!!!

چرا این اتفاق افتاده؟ آیا واقعا کسی به حساب کاربری بنده دسترسی دارد؟ اگر اتفاقی افتاد مسئولیت آن لابد بر عهده خود بنده است!!

با تشکر فراوان

زیر ساخت ها و توانمندی های سخت افزاری و نرم افزاری پرتال منطبق بر متدهای امنیتی پیشرفته و بروز پایه ریزی شده است بگونه ای که امکان هرگونه نفوذ و خرابکاری سلب شده است.با این وجود به شما پیشنهاد می کنم، سریعاً نسبت به تغییر رمز ورود حساب کاربری راسخون و همچنین ایمیل ثبت شده در هنگام ثبت نام اقدام نمائید.از طرفی سعی نمائید به طور دقیق رویداد پیش آمده را بررسی نمائید، احتمال دارد خطای کاربری رخ داده باشد و ناخواسته این عمل انجام شده باشد. در صورت ابقاء مشکل خواهشمندم لیست کامل تاپیک های حذف شده و تغییرات رخ داده را به ایمیل انجمن ها ارسال نمائید تا با پیگیری تراکنشات پایگاه داده منشا اشکالات شناسایی و رفع گردد.

ضمنا بمنظور مذاکرات بیشتر با شما تماس تلفنی گرفته شد که پاسخگو نبودید.

با تشکر

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و وقت بخیر

الان نمی دونم چکار کنم؟

با تشکر فراوان

زیر ساخت ها و توانمندی های سخت افزاری و نرم افزاری پرتال منطبق بر متدهای امنیتی پیشرفته و بروز پایه ریزی شده است بگونه ای که امکان هرگونه نفوذ و خرابکاری سلب شده است.با این وجود به شما پیشنهاد می کنم، سریعاً نسبت به تغییر رمز ورود حساب کاربری راسخون و همچنین ایمیل ثبت شده در هنگام ثبت نام اقدام نمائید.از طرفی سعی نمائید به طور دقیق رویداد پیش آمده را بررسی نمائید، احتمال دارد خطای کاربری رخ داده باشد و ناخواسته این عمل انجام شده باشد. در صورت ابقاء مشکل خواهشمندم لیست کامل تاپیک های حذف شده و تغییرات رخ داده را به ایمیل انجمن ها ارسال نمائید تا با پیگیری تراکنشات پایگاه داده منشا اشکالات شناسایی و رفع گردد.

ضمنا بمنظور مذاکرات بیشتر با شما تماس تلفنی گرفته شد که پاسخگو نبودید.

با تشکر

سلام و تشکر از پیگیری شما

در مورد تماس تا گوشی را برداشتم قطع شد ببخشید!! خواستم زنگ بزنم ولی مطمئن بودم مجدد تماس می گیرید که حاصل نشد.

حواسم این روزها خیلی جمع نیست. اما در مورد پستی که اشاره کردم، متن آن حذف شده نه تاپیکهاش، البته متنش مهم بود. الان از عواقب بدتر آن نگرانم. چند روز آینده شاید نباشم و بعد برگردم ببینم به به سایت بهم ریخته البته توسط اون یکی نیکبخت 88!! کلی جای بنده تشکر زده باشد و پاسخگو باشد و حذف کرده باشد و ....

تازه شاید این یکی نیکبخت 88 من نباشم و اون یکی باشم شایدم نیکبخت 88 خوبه اون یکی نباشد و من باشم!!!!! الان من خودم نمی دونم کدوم یکی منم کدوم یکی اون یکیه!!!!!!!!! کدوم خوبند کدوم بد اخلاقند!!!! 

با تشکر

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما

من درخواست راه اندازی مسابقه برای تالار شخصیت ها رو دارم. اگه موافق باشین  جزئیات بیشترش رو براتون ارسال میکنم.

با تشکر

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام:

نظر سنجی ای در اینجا ، در مرود یکی از چالش برانگیز ترین قوانین تعیین برندگان مسابقهی پیش بینی فوتبال لیگ برتر قرار داده شده است . خواهشمندم شما و سایر مسئولین و همه ی کاربران گرامی هم در آن شرکت کرده و هم در صورت صلاح دید ، آن را تبلیغ کنید .

سپاس