پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب و احترام
لطفا صندوق پیام چک گردد
سپاس
سلام مجدد
فکر میکنم مشکل حل شده و جوابم را به کمک دوستان گرفتم.
سپاس
با سلام و خسته نباشيد
با توجه به فرارسيدن ميلاد با سعادت امام هشتم ما شيعيان شمس الشموس امام غريب خواهشمند است در صورت امكان لينك زير را در لينكهاي چرخشي بارگزاري نماييد
با تشكر
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب
پست درخواستی به همراه تعدادی پست مرتبط دیگر در لینک های چرخشی بارگذاری و بزودی نمایش داده خواهد شد.
ضمنا مدیریت تالار "کودک" و زیر تالار ها به کاربر گرامی"mehrgan59" تقدیم گردید، از هم اکنون می توانند فعالیت مدیریتی از تامین محتوا تا نظارت بر فعالیت کاربرانو پست های ارسالی در این تالار را آغاز نمایند.
پیشنهادمی شود تاپیک های زیر بطور دقیق مطالعه و بکارگیری شود:
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
راهکارهای تصویبی جدید برای تالار ها بمنظور افزایش ضریب ...
با تشکر فراوان
موفق و سلامت باشید
با سلام.
آیا می توانم در تالار مسابقات سایر سایت ها پاسخ مسابقات را نیز بزنم؟
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب
در صورتی که محدودیتی از جانب سایت مرجع جهت درج پاسخ سوالات وجود نداشته باشد، بلا مانع است.
با تشکر فراوان
موفق باشید
باسلام. صندوق پیامتان را چک کنید. با تشکر
با سلام.
لطفا پاسخ صندوق پیام را بدهید.
ممنون.
سلام جناب نجاران. انگار کتاب حفظ موضوعی رو از لیست فروشگاه حذف کردین؟ لازم دارم اساسی. ممنون میشم دوباره اضافه بشه. با تشکر
باسلام. صندوق پیامتان را چک کنید. با تشکر
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام وعرض ادب
پاسخ شما ارسال گردید.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با سلام.
لطفا پاسخ صندوق پیام را بدهید.
ممنون.
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در ارتباط با طرح آموزش زبان ها و گویش های محلی ایران زمین، در ساعات اداری فردا تصمیم گیری و نتیجه حضورتان اعلام می گردد.
با تشکر فراوان و عرض پوزش از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی
موفق و سلامت باشید
سلام جناب نجاران. انگار کتاب حفظ موضوعی رو از لیست فروشگاه حذف کردین؟ لازم دارم اساسی. ممنون میشم دوباره اضافه بشه. با تشکر
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم برای ثبت نام شدگان در طرح به صورت رایگان ارسال می گردد و دیگر در فروشگاه بارگذاری نخواهد شد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم برای ثبت نام شدگان در طرح به صورت رایگان ارسال می گردد و دیگر در فروشگاه بارگذاری نخواهد شد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
سلام. ولی برا من نیومده. حالا نمیدونم دلیلش چی بوده. در هر صورت ممنون. با تشکر
باسلام.
لطفاً صندوق پیامتان را چک نمایید.
با تشکر بسیار فراوان
با سلام
میخواستم سوال کنم که چطور میشود بنرها و فلش های تبلیغاتی انجمن و تالارهای تحت مدیریت خودمون را در امضای خودم بگذارم؟
با تشکر
با سلام
میخواستم درخواست کنم اگه امکان آن وجود داشته باشد در قسمت زیر تالارهای کودک ،زیرتالارهای پوشاک ،غذاها ونوشیدنی ها،شیرینی ها و کیک و ایده های غذایی ،ایده های جشن تولد برای کودکان را ایجاد نمایید.
با تشکر
با سلام و تبریک به مناسبت میلاد باسعادت اقا امام رضا (ع)
با توجه به میلاد امام رضا خواهشمند است در صورت صلاحدید لینک زیر را در لینک های چرخشی قرار دهید
با تشکر
موفق و سلامت باشید
سلام. ولی برا من نیومده. حالا نمیدونم دلیلش چی بوده. در هر صورت ممنون. با تشکر
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
به دلالیلی ارسال کتاب ها از جانب پایگاه آموزش مجازی قرآن کریم با تاخیر مواجه شده است که با پیگیری های انجام شده، ان شاء ا... بزودی کلیه ثبت نام شدگان در طرح کتاب خود را دریافت خواهند داشت.
با تشکر
موفق و سلامت باشید