پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام
یک سوالی داشتم چطور گاها مشاهده می شود در بعضی صفحات انجمن ها به تبلیغ مسابقه یا برنامه یا تالاری نموده ايد چطور ما هم میتوانیم در این بنر ها تبلیغ تالار خودمون را بکنیم؟
با تشکر
ضمن سلام و عرض ادب
در این قسمت اگر به آخرین صفحه برویم در واقع سفحه ای نیست و احادیث تنها تا صفحه ی 26 هستند و بقیه اضافی اند.
لطفا اصلاح شود.
با تشکّر.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
مراتب به واحد مربوطه منعکس گردید، امیدواریم بهره برداری شایسته از آن بعمل آید.
با تشکر
موفق باشید
با سلام
یک سوالی داشتم چطور گاها مشاهده می شود در بعضی صفحات انجمن ها به تبلیغ مسابقه یا برنامه یا تالاری نمدوده اید چطور ما هم میتوانیم در این بنر ها تبلیغ تالار خودمون را بکنیم؟
با تشکر
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
درخواست تبلیغات برای تاپیک ها، مسابقات، طرح ها و برنامه های تالار ها و ... توسط مدیران محترم در همین مکان مطرح می شود و پس از انجام بررسی های لازم، تبلیغات انجام می شود.
با تشکر
موفق باشید
با سلام
خدمت شما مدير محترم عرض كنم اگه واستون زحمتي نباشه اسم بنده را هم در جدول مديران تالارها جزو تغيير تحولات مديريتي جديد جهت اطلاع رساني به دوستان لحاظ نماييد
با تشكر فراوان
با سلام
خدمت شما مدير محترم عرض كنم اگه واستون زحمتي نباشه اسم بنده را هم در جدول مديران تالارها جزو تغيير تحولات مديريتي جديد جهت اطلاع رساني به دوستان لحاظ نماييد
با تشكر فراوان
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
نام کاربری جنابعالی به لیست مدیران محترم تالار ها اضافه گردید.
با تشکر
موفق باشید
باسلام
مهلت ارسال آثار مسابقه عکاسی معین شده ضمن تشکر ویژه از شما خواهشمندم تبلیغات لازم انجام شود همچنین لینتک زیر در لینک های چرخشی قرار گیرد
http://rasekhoon.net/forum/thread/765700/page1/success/
سلام و عرض ادب
ميخواستم از شما بپرسم چرا عكس پروفايل من خودبخود عوض شد؟
ممنون ميشم بفرماييد علتشو
جناب نجاران
باسلام وخداقوت به شماوهمکاران مهربونتون
لطفا"مشخصات قبلی اینجانب رودرلیست مدیران تغییردهید.باتشکر
سلام و عرض ادب
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر تالار هنر هفتم.
اگر توجه کرده باشید آواتار تمام مدیران با سایر کاربران تفاوت دارد.
خود روابط عمومی زحمت کشیده و آواتارهای جدید رو برای مدیران عوض کرده.
موفق باشید.
سلام و عرض ادب
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر تالار هنر هفتم.
اگر توجه کرده باشید آواتار تمام مدیران با سایر کاربران تفاوت دارد.
خود روابط عمومی زحمت کشیده و آواتارهای جدید رو برای مدیران عوض کرده.
موفق باشید.
با سلام
يعني تازه امروز اينطور شد؟
چون من تا 1 ساعت پيش آواتارم اينطوري نبود خودم يكي طراحي كرده بودم
باسلام
مهلت ارسال آثار مسابقه عکاسی معین شده ضمن تشکر ویژه از شما خواهشمندم تبلیغات لازم انجام شود همچنین لینتک زیر در لینک های چرخشی قرار گیرد
http://rasekhoon.net/forum/thread/765700/page1/success/
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی پوزش می طلبم، مراتب تبلیغات مسابقه در ساعات اداری فردا انجام خواهد شد.
با تشکر فراوان از مشارکت ارزنده و مسئولانه جنابعالی
موفق و سلامت باشید
سلام و عرض ادب
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با فرمایش مدیر محترم mina_k_h ، بمنظور هماهنگی، شناسایی بهتر و تمایز آواتار مدیران با سایر کاربران، روابط عمومی آواتاری ویژه برای مدیران طراحی و بارگذاری می نماید.
موفق باشید
با سلام و احترام
دیروز ایمیلی حاوی جمع بندی تاپیک توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما درمیان بگذارید ، خدمتتان ارسال کردم
آیا به دستتان رسیده و بررسی فرموده اید؟
به نظر میرسد همانطور که قبلاً در ذهن داشتم ، استقبال از دوره های آموزشی کوتاه مدت بیشتر از دوره های طولانی مدت ، با این حال تصمیم نهایی را به شما واگذار می کنم و طبق تصمیم گیری شما نسبت به برگزاری دوره های آموزشی اقدام خواهیم نمود.
در قسمت مدرس پیشنهادی هم نام کاربری فردی که به عنوان مدرس آن دوره آموزشی است قرار داده ام تا نسبت به برقراری ارتباط با وی و هماهنگی های لازم جهت برگزاری دوره آموزشی اقدام فرمایید.
موفق باشید
با عرض سلام و احترام.
در تالار نجوم مسابقه ای با نام مسابقه عکاسی از آسمان شهر راه اندازی شده است. اگر می شود این مسابقه را در تابلو اعلانات سایت قرار دهید.
با سپاس بسیار فراوان
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن های راسخون.
اگر می شود با بنده تماس تلفنی بگیرید.
ممنون