راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

ضمن سلام و عرض 

با تشکر از اعلام برندگان مسابقه هدیه های آسمانی

فقط در سوال "این سخن از کدام بزرگوار نقل گردیده است ؟«کمال دین در پذیرش ولایت ما و دوری از دشمنان ماست»" کمی تامل نمایید چرا که فکر می کنم سخن از امام رضا (ع) می باشد ! و خواهشمند است برندگان مسابقه مسابقه "میعادگاه عاشقان" را نیز اعلام نمایید.

با تشکر فراوان     موفق باشید :)

مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مشکل رفع گردید و پاسخ صحیح اعمال شد.

نتایج مسابقه "میعادگاه عاشقان" نیز امروز یا ساعات اولیه اداری فردا اعلام خواهد شد.

با تشکر

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

نتایج مسابقه "میعادگاه عاشقان" نیز امروز یا ساعات اولیه اداری فردا اعلام خواهد شد.

با تشکر

یه سوال داشتم برندگان نباید عوض شوند ؟ خب یکی از سوال ها تغییر کرده است ؟!

چون فکر می کنم سیستم با توجه به جواب هایی که دریافت کرده است ، سوال ها را تصحیح و برندگان را اعلام می کند و حالا که یک سوال اشتباه بوده است ، پس قاعدتاً برندگان نیز باید تغییر یابند .

موفق باشید

|
|

با تشکر

چون فکر می کنم سیستم با توجه به جواب هایی که دریافت کرده است ، سوال ها را تصحیح و برندگان را اعلام می کند و حالا که یک سوال اشتباه بوده است ، پس قاعدتاً برندگان نیز باید تغییر یابند .

موفق باشید

با سلام و عرض ادب

اگر کاربرانی که بطور کامل به همه سئوالات پاسخ صحیح داده اند را انتخاب می کردیم تعداد بسیار محدود و بعضا تکراری را شامل می شد، لذا معیار شرکت در قرعه کشی را پاسخگویی به 70 درصد سئوالات در نظر گرفتیم، بر این اساس تغییر در پاسخ یک گزینه تغییری در نتایج حاصل نخواهد کرد.

موفق باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

با سلام و عرض ادب

اگر کاربرانی که بطور کامل به همه سئوالات پاسخ صحیح داده اند را انتخاب می کردیم تعداد بسیار محدود و بعضا تکراری را شامل می شد، لذا معیار شرکت در قرعه کشی را پاسخگویی به 70 درصد سئوالات در نظر گرفتیم، بر این اساس تغییر در پاسخ یک گزینه تغییری در نتایج حاصل نخواهد کرد.

موفق باشید

با سلام و عرض ادب و احترام

به فرض اينكه شما برندگان را از بين كساني كه به 70 درصد سوالات پاسخ صحيح داده اند انتخاب كرديد با تغيير جواب يك سوال در شركت كنندگان قرعه كشي مسابقه نيز تغيير ايجاد مي شود.

چه بسا كاربراني كه با درنظر گرفتن اين سوال صحيح به جمع كاربراني بپيوندند كه به 70 درصد سوالات پاسخ صحيح داده اند و چه بسا كاربراني كه قبلا در اين قرعه كشي شركت داده شده اند و با اين پاسخ نادرست از جمع كاربران و يا حتي برندگان خارج شده اند.

دقت در ارائه پاسخ صحيح از وظايف مسئولين مسابقه بوده كه انگار در اين مورد سهوا اشتباهي رخ داده است.

البته تصميم با روابط عمومي و برگزار كنندگان اين مسابقه است ولي اگر بخواهيد حق كسي ضايع نشود بايد كساني را در نظر بگيريد كه حتي اين جواب درست مي توانست شانس برنده شدن در اين مسابقه را به آنها بدهد.

با تشكر فراوان از شما و همكارانتان

|
|

با سلام و عرض ادب

موفق باشید

با سلام و عرض ادب و احترام

به فرض اينكه شما برندگان را از بين كساني كه به 70 درصد سوالات پاسخ صحيح داده اند انتخاب كرديد با تغيير جواب يك سوال در شركت كنندگان قرعه كشي مسابقه نيز تغيير ايجاد مي شود.

چه بسا كاربراني كه با درنظر گرفتن اين سوال صحيح به جمع كاربراني بپيوندند كه به 70 درصد سوالات پاسخ صحيح داده اند و چه بسا كاربراني كه قبلا در اين قرعه كشي شركت داده شده اند و با اين پاسخ نادرست از جمع كاربران و يا حتي برندگان خارج شده اند.

دقت در ارائه پاسخ صحيح از وظايف مسئولين مسابقه بوده كه انگار در اين مورد سهوا اشتباهي رخ داده است.

البته تصميم با روابط عمومي و برگزار كنندگان اين مسابقه است ولي اگر بخواهيد حق كسي ضايع نشود بايد كساني را در نظر بگيريد كه حتي اين جواب درست مي توانست شانس برنده شدن در اين مسابقه را به آنها بدهد.

با تشكر فراوان از شما و همكارانتان

با سلام و احترام

کاربر گرامی، فرمایش شما صحیح است اما در زمانی که ما قرعه کشی را بین کسانی انجام می دادیم که هر 30 سوال را جواب درست داده اند. اما قرعه کشی و انتخاب برندگان با لحاظ کردن تخفیف انجام شد. یعنی انتخاب برندگان بین کسانی انجام شد که به جای 30 سوال، حداقل 21 سوال را جواب درست داده بودند. پس به اندازه 9 سوال تخفیف داده شد. اگر ما قرعه کشی را بین کاربرانی که هر 30 سوال را جواب داده بودند، انجام می دادیم و خطای فعلی اتفاق می افتاد، ما حتماً باید قرعه کشی مجدد انجام می دادیم تا حق کسی ضایع نشود ولی با در نظر گرفتن شرایطی که در قرعه کشی لحاظ کردیم، انجام مجدد آن مقدور نمی باشد.

موفق باشید.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و احترام

کاربر گرامی، فرمایش شما صحیح است اما در زمانی که ما قرعه کشی را بین کسانی انجام می دادیم که هر 30 سوال را جواب درست داده اند. اما قرعه کشی و انتخاب برندگان با لحاظ کردن تخفیف انجام شد. یعنی انتخاب برندگان بین کسانی انجام شد که به جای 30 سوال، حداقل 21 سوال را جواب درست داده بودند. پس به اندازه 9 سوال تخفیف داده شد. اگر ما قرعه کشی را بین کاربرانی که هر 30 سوال را جواب داده بودند، انجام می دادیم و خطای فعلی اتفاق می افتاد، ما حتماً باید قرعه کشی مجدد انجام می دادیم تا حق کسی ضایع نشود ولی با در نظر گرفتن شرایطی که در قرعه کشی لحاظ کردیم، انجام مجدد آن مقدور نمی باشد.

موفق باشید.

با سلام و عرض ادب و احترام.

فرمايش شما كاملا متين و صحيح. ولي باز هم اشكالي كه وجود داره اينه كه كساني كه قبلا به 20 سوال (+ جواب اين سوال) پاسخ صحيح داده اند در قرعه كشي شركت داده نشده اند. و البته كساني كه قبلا به 21 سوال جواب داده اند ( و به اين سوال جواب اشتباه داده اند) در قرعه كشي شركت داده شده اند.

من خودم فكر نمي كنم حتي با در نظرگرفتن اين جواب صحيح باز هم به قرعه كشي راه پيدا كنم. خيلي جوابها رو عجولانه انتخاب كردم.

به هر حال از همه مسئولين سايت و مسابقه جهت برگزاري اين مسابقه قدرداني و تشكر مي كنيم و اميدواريم شاهد مسابقات بيشتري از واحد مسابقات راسخون باشيم. (البته با تعداد جوايز بيشتر)

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب و احترام

لطفا صندوق پيامتون رو چك كنيد.

با تشكر

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با تشکر

موفق باشید

با سلام و عرض ادب

موفق باشید

با عرض سلام و خسته نباشید.

بنده هم از جمله کسانی هستم که در خصوص اسامی برندگان مسابقه هدیه آسمانی گله دارم!

شما فرمودید تعداد بسیار معدود و بعضاً تکراری به طور کامل به تمام 30 سئوال پاسخ صحیح داده اند. بنده از جمله کسانی بودم که یک روز برای خواندن تمام منابع وقت گذاشتم و بعد از آن به سئوالات پاسخ دادم. طبیعیست که وقتی بنده جواب سئوالات رو بعد از کلی تلاش پیدا کنم اون رو در اختیار خواهرانم هم قرار می دهم تا شانس برنده شدنمون بالا بره.

بعد از اینکه اسامی برندگان + پاسخ های صحیح هم اعلام گردید بنده چک کردم و هیچ اشتباهی نداشتم. حتی 1 اشتباه!

حال اینک بنده جزء اسامی نبودم یا باز هم برمیگرده به بد شانسی بنده یا اینکه در سیستم قرعه کشی مشکلی رخ داده. این مسابقه که گذشت اما خواهشاً در مسابقات بعدی نهایت دقت رو بفرمایید.

با تشکر.

Doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه ی دوستان:

بنده در این مورد و مسابقات قبلی سایت و مسابقه ی پیش بینی فوتبال سال پیش چند نکته را عنوان میکنم:

1) کاملا مشخص است که رویکرد و هدف مسئولین سایت از دادن جوایز " عادلانه" نیست . به کسی بر نخوره . توضیح می دهم .انگیزه ی اصلی مسئولین از اعطای جوایز در مسابقات روزانه و دوره ای تشویق کاربران جدید است . همه کاربران قدیمی هم میدونند و متوجه هستند !!! قبلا هم خیلی ها به این امر معترض بودند . اما من فکر میکنم این رویه کاملا هنوز هم مشاهده میشه . شاید به نوعی درست هم باشه ، اما به اعتقاد من در مسابقه ای که مثلادر کل  10 برنده داره ، و مثلا 4 نفر جواب کامل داده اند ، خیلی جای حرف داره که آن ها برنده نشوند و شخصی که کمتر جواب داده برنده بشه به عنوان تشویق این کاربر احتمالا جدید به حضور بیشتر در سایت . تقیریبا در هیچ سایتی که مسابقه برگزار میکنه این مورد را نداریم .

2) به اعتقاد من این که در اکثر مسابقات راسخون از جمله مسابقه ی پیش بینی فوتبال (چه 4 سال قبل و چه سال جاری)، تعداد دقیق برندگان و نوع جوایز مشخص نمیشه ، نقصی بزرگ برای سیستم مسابقات است . اگر تعداد دقیق و نوع جایزه مشخص باشه وبعد از آن پاسخ های صحیح هم روی سایت بیاد اصلا و ابدا هیچ حرف و حدیث و شبهه ای برای هیچ کسی به وجود نمیاد ، قطعا تعداد شرکت کنندگان هم بیشتر می شود .

3) در بعضی از مسابقات مسئولین راه و روشی برای اعلام برندگان پیش می گیرند که اصلا در اطلاعیه آن مسابقه نیامده !!! گاهی بسیار عجیب است و به گونه ای که مورد انتظار کاربران نبوده . و این خیلی زیبنده و پسندیده نیست و موجبات بی اعتمادی کاربران (به خصوص قدیمی ها) را به مسابقات بعدی فراهم خواهد کرد . روش اعلام برندگان (مثلا فقط از بین کسانی که پاسخ صحیح دهند یا کسانی که به 70 درصد پاسخ بدهند) از همان اول مشخص باشد بهتر است یا نباشد ؟! همه ما هم  میدانیم که ذکر " تعداد و نوع جوایز اهدائی بسته به مشارکت کاربران دارد " فقط و فقط شعار تبلیغاتی است که باعث رکود شرکت در مسابقات خواهد بود ولا غیر .

4) و در پایان سوالی همیشه در ذهن بنده هست و هیچ وقت جوابی نگرفته ام :

سیستم قرعه کشی الگوریتمیک است یا سلیقه ای و شخصی و دستی  ؟

اگر برنامه نویسی شده و الگوریتمیک و سیستمی هست - که بنا به گفته های پیشین مسئولین ، این گونه هست - چرا کار بری که قبلا برنده شده  ولو این که چندین بار هم برنده شده ، وبرای این مسابقه هم با           تلاش و مطالعه و وقت گذاشتن جواب کامل و صحیح داده ، نباید برنده بشه و با اعمال سیاست های از پیش بیان نشده ،یا در بعضی مواقع تغییر قوانین مسابقه بدون اطلاع رسانی و متوجه شدن کاربران در موقع اعلام اسامی برندگان ،  شخصی که کمتر بنده شده و جدید تر هم هست در عین حال ، پاسخ های صحیح کمتری هم داده !!! ، برنده میشه به بهانه ی این که انگیزه و تشویق باشه باش !!!!؟؟؟؟

شما مسابقات روزانه را ببینید !!! نفر اول مسابقات که جایزه میگیره به اعتقاد بنده همواره از بین کاربران جدید است !!!!!!!!!!!!! و 9 نفر بعدی از بین قدیمی ها که قبلا جایزه گرفته اند .

راسخون در حدود 30 تا 40 کاربر و مدیر " خیلی فعال " داره که همیشه در همه قسمت ها هستند و در همه ی مسابقات شرکت می کنند . غالبا از این ها سایت در بازه های دو ماهه تقدیر میکنه ، اما در مسابقات سهم کمتری - در عین استحقاق - بهشون میده که به نظر بنده این کار درست نیست و اگر سیاست های کلی سایت هم به این شکل برنامه ریزی شده در توضیحات مسابقات عنوان بشه که " مخصوص کاربارن جدید " یا ... !

این که هدف از فعالیت جایزه و هدیه نیست و راسخون تلاش و فعالیت خالصانه و عالمانه کاربران و مدیران فعال را قطعا نمیتونه پاسخگو باشه و بعد معنوی بزرگ آن را خدای متعال مورد توجه قرار میده و ... قطعا درسته و همه قبول دارند . اما خب کاربری که در مسابقه شرکت میکنه علاوه بر این ها " جایزه " میخواد و مسئولین سات با اعمال نظر های نادرست دارند این امکان را از وی سلب می کنند.

این موارد دیدگاه بنده بوده و مسلما احتمال اینکه در بسیاری از موارد کاربران  و مسئولین سایت مخالف بخش هایی از آن باشد هم هست . بنده و کاربران موافق هم قطعا از بیان دیدگاه مخالفین استفاده می کنیم ، اما عرض این موارد را بر خود واجب می دانستم .

از مسئولین باید تشکر نمود که به فکر افزایش کاربر و ..... هستند اما این افزایش بازدید و کاربر و ... به اعتقاد بنده ی حقیر نباید باعث بی عدالتی در بین کاربران شرکت کننده بشه.

از خدای متعال سلامتی و به روزی برای همه ی کاربران و مسئولین را خواستارم.

سپاس

|
|

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه ی دوستان:

بنده در این مورد و مسابقات قبلی سایت و مسابقه ی پیش بینی فوتبال سال پیش چند نکته را عنوان میکنم:

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

از انتقادات و پیشنهادات جنابعالی سپاسگزاریم، قطعا برخی از موارد ذکر شده کاملا صحیح می باشد و امیدواریم بتوانیم در مسابقات بعدی بهره برداری کافی و شایسته از آنها داشته باشیم.

با تشکر

موفق باشید

m_nafisi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 26
|

سلام خدمت مدیر ارشد ارجمند انجمن....

جناب آقای مدیر مسابقه ای ترتیب داده اید به نام تیم محبوب من که متاسفانه فقط دوتیم و طرفداران این دوتیم می تونند شرکت کنند....

آیا طرفداران تیم محبوب شهرمون، سپاهان آدم نیستند...... شما دیگه چرا؟..راسخونی های عزیز...

بنده از تمام اصفهانی های عزیز که تیم شهرشون را دوست دارند و عضو راسخون  به دلیل این حرکت سایت راسخون تقاضای تحریم سایت رادارم...باتشکر 

per1390 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 511
|

سلام

وقتي فايل مدارك لازم جهت دريافت كد مدرك براي جايزه را پر و ارسال مي كنم ايميل ارسال نمي گردد و متن زير را به عنوان undeliverd ششدن ايميل ارسالي به ايميل مسابقات راسخون برمي گرداند

Your message did not reach some or all of the intended recipients. Sent: Sun, 1 Sep 2013 10:08:43 +0430 Subject: فوروارد: دریافت کد مدارک و جایزه دوره آموزشی مبانی امنیت در کامپبوتر و این� The following recipient(s) could not be reached: mosabeghat@rasekhoon.net Error Type: SMTP Error Description: Unable to find the recipients email server. The DNS query has failed. Tried 5 time(s) hMailServer

لطفا اينجانب را راهنمايي كنيد

با تشكر

|
|

سلام خدمت مدیر ارشد ارجمند انجمن....

جناب آقای مدیر مسابقه ای ترتیب داده اید به نام تیم محبوب من که متاسفانه فقط دوتیم و طرفداران این دوتیم می تونند شرکت کنند....

آیا طرفداران تیم محبوب شهرمون، سپاهان آدم نیستند...... شما دیگه چرا؟..راسخونی های عزیز...

بنده از تمام اصفهانی های عزیز که تیم شهرشون را دوست دارند و عضو راسخون  به دلیل این حرکت سایت راسخون تقاضای تحریم سایت رادارم...باتشکر 

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مسابقه "تیم محبوب من..." بمناسبت دربی یا شهرآورد 77 استقلال و پرسپولیس در تاریخ 15 شهریور ماه برگزار شده است و به همین دلیل فقط این دو تیم در مسابقه شرکت داده شده اند، از طرف دیگر اکثر مردم در وهله اول تیم شهر خود را حمایت می کنند و دوست دارند و در وهله بعد هوادار استقلال یا پرسپولیس هستند، منظور از این مسابقه نیز شمارش تعداد هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس می باشد.

اگر جنابعالی به پوشش اخبار یا تالار های انجمن توجه کرده باشد، تالاری با عنوان "سپاهانی ها " به همراه زیر تالار های آن، اختصاصی تیم محبوب شهرمان وجود دارد.

موفق باشید

|
|

سلام

وقتي فايل مدارك لازم جهت دريافت كد مدرك براي جايزه را پر و ارسال مي كنم ايميل ارسال نمي گردد و متن زير را به عنوان undeliverd ششدن ايميل ارسالي به ايميل مسابقات راسخون برمي گرداند

Your message did not reach some or all of the intended recipients. Sent: Sun, 1 Sep 2013 10:08:43 +0430 Subject: فوروارد: دریافت کد مدارک و جایزه دوره آموزشی مبانی امنیت در کامپبوتر و این� The following recipient(s) could not be reached: mosabeghat@rasekhoon.net Error Type: SMTP Error Description: Unable to find the recipients email server. The DNS query has failed. Tried 5 time(s) hMailServer

لطفا اينجانب را راهنمايي كنيد

با تشكر

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مجددا سعی نمایید، اگر با همین مشکل مواجه شدید، ایمیل خود را به forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید و جهت ثبت در سیستم جوایز موضوع را به ما طلاع دهید.

موفق باشید

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

با سلام خدمت جناب نجاران و عرض خسته نباشید

اگر امکان دارد سیستم شرکت در مسابقات لیگ برتر به گونه ای باشد که کاربر پس از انتخاب گزینه ها و ثبت و ارسال ان اگر خواست قبل از شروع بازیها مجددا تغیراتی داشته باشد ویرایش کرده و ارسال نماید

با تشکر