پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام :
جمعه ی اینده دربی استقلال و پرسپولیسه . مسابقه ی ویژه ایجاد نمی کنید ؟ نظر سنجی هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
سپاس
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
از مشارکت مسئولانه جنابعالی سپاسگزارم، در این ارتباط مذاکراتی انجام و در صورت امکان برنامه ای ترتیب داده خواهد شد.
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ادب ،
آیا نتایج مسابقه هدیه های آسمانی امروز اعلام می شود ؟
با تشکر فراوان
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با توجه به مشغلات روابط عمومی، ان شاء ا... نتایج مسابقه "هدیه آسمانی" اوایل هفته آینده اطلاع رسانی می گردد.
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ادب
در صورت امکان و صلاحدید پست های زیر را در لینک های گردشی قرار دهید :
http://rasekhoon.net/forum/thread/764057/page1/
سلام و خسته نباشيد
لطفا وبلاگهاي كتاب و اقتصاد زنانه را كه به صورت نيمه كاره رها شده را حذف كنيد و اگر امكان دارد پروفايل بنده را در حال غير فعال قرار دهيد. ارسال پيامك رايگان هم كاملا غير فعال كنيد و فرم ان را از اعتبار خارج كنيد . تمام فعاليتهاي پراكنده بنده كه مديران محترم و كاربران در تالارهاي خود ويژه كرده اند در سايت راسخون را بنده حذف نمي كنم و كاربران از ان استفاده كنند ولي موارد بالا را لطفا برايم انجام دهيد( امكان حذف توسط كاربر وجود ندارد). پروفايل بنده به صورت پراكنده و بي نظم مي باشد و از شخصي كه موارد بالا را انجام دهد تشكر مي كنم. لطفا اگر روزي سايت راسخون به ايميل ها ويژه نامه يا خبرنامه فرستاد به ايميل بنده هم ارسال شود و در پروفايل بي نظم كه صاحبش گاهي بوده و گاهي نبوده ايميل بنده هست لطفا بنده را به خاطر بي نظمي ها در سايت ببخشيد مخصوصا تماسهاي بنده به سايت. اميدوارم تمام انها حذف شده باشد .
باتشكر
با سلام
اینجانب در یکی از مسابقات سایت برنده شده ام لذا نیاز به دریافت کد مدارک دارم که برای ارسال مدارک و مراحل بعدی (و همچنین سایر موارد ارتباط با سایت) نیاز به ارسال ایمیل از ایمیل پروفایل دارم.در ضمن الان ایمیل مذکور پاک شده است و نمی توانم از آن ارسالی داشته باشم
لذا به دلیل عدم امکان تغییر ایمیل در پروفایل سایت خواهشمند است جهت تغییر ایمیل مذکور به ایمیلی دیگر اینجانب را راهنمایی کنید.
با تشکر
من الله توفیق
سلام خدمت تمومه راسخونیا
سوال : آیا راسخون برنامه ای برای افزایش امکانات بخش وبلاگ دارد؟
ضمن سلام و عرض ادب
در صورت امکان و صلاحدید پست های زیر را در لینک های گردشی قرار دهید :
http://rasekhoon.net/forum/thread/764057/page1/
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، از تاپیک های ارسالی در موعد مناسب درلینک های چرخشی استفاده خواهد شد.
موفق بایشد
با سلام
اینجانب در یکی از مسابقات سایت برنده شده ام لذا نیاز به دریافت کد مدارک دارم که برای ارسال مدارک و مراحل بعدی (و همچنین سایر موارد ارتباط با سایت) نیاز به ارسال ایمیل از ایمیل پروفایل دارم.در ضمن الان ایمیل مذکور پاک شده است و نمی توانم از آن ارسالی داشته باشم
لذا به دلیل عدم امکان تغییر ایمیل در پروفایل سایت خواهشمند است جهت تغییر ایمیل مذکور به ایمیلی دیگر اینجانب را راهنمایی کنید.
با تشکر
من الله توفیق
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در این ارتباط با شماره همراه ثبت شده در پروفایل شما تماس گرفته خواهد شد.
موفق باشید
سلام خدمت تمومه راسخونیا
سوال : آیا راسخون برنامه ای برای افزایش امکانات بخش وبلاگ دارد؟
امور مرتبط با وبلاگ ها را در تاپیک زیر مطرح و پیگیری فرمایید. مسئول محترم وبلاگ های راسخون پاسخگوی شما هستند:
انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1392
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
لطفا وبلاگهاي كتاب و اقتصاد زنانه را كه به صورت نيمه كاره رها شده را حذف كنيد و اگر امكان دارد پروفايل بنده را در حال غير فعال قرار دهيد. ارسال پيامك رايگان هم كاملا غير فعال كنيد و فرم ان را از اعتبار خارج كنيد . تمام فعاليتهاي پراكنده بنده كه مديران محترم و كاربران در تالارهاي خود ويژه كرده اند در سايت راسخون را بنده حذف نمي كنم و كاربران از ان استفاده كنند ولي موارد بالا را لطفا برايم انجام دهيد( امكان حذف توسط كاربر وجود ندارد). پروفايل بنده به صورت پراكنده و بي نظم مي باشد و از شخصي كه موارد بالا را انجام دهد تشكر مي كنم. لطفا اگر روزي سايت راسخون به ايميل ها ويژه نامه يا خبرنامه فرستاد به ايميل بنده هم ارسال شود و در پروفايل بي نظم كه صاحبش گاهي بوده و گاهي نبوده ايميل بنده هست لطفا بنده را به خاطر بي نظمي ها در سايت ببخشيد مخصوصا تماسهاي بنده به سايت. اميدوارم تمام انها حذف شده باشد .
باتشكر
امور مرتبط با وبلاگ ها را در تاپیک زیر مطرح و پیگیری فرمایید. مسئول محترم وبلاگ های راسخون پاسخگوی شما هستند:
در ارتباط با غیر فعالسازی حساب کاربری یا ارسال پیامک، می توانید از حساب کاربری خود استفاده نفرمایید تا پس از مدتی بصورت خودکار غیر فعال گردد.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
باتشكر
در ارتباط با غیر فعالسازی حساب کاربری یا ارسال پیامک، می توانید از حساب کاربری خود استفاده نفرمایید تا پس از مدتی بصورت خودکار غیر فعال گردد.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد-
مدير ارشد انجمن ها
از همه پاسخهاي سرشار از درستكاري و رعايت حريم شخصي ديگران تشكر مي كنم و اميدوارم در مسير سبز معرفت همواره پاينده باشيد. باتشكر
با سلام و عرض ادب و احترام:
در خبر
"داستان" به " دساتان" تغییر یافته در صورتیک ه در منبع خبر هم به شکل صحیح است ، لطفا بررسی نمائید.
سپاس
با سلام و عرض ادب و احترام:
در خبر
"داستان" به " دساتان" تغییر یافته در صورتیک ه در منبع خبر هم به شکل صحیح است ، لطفا بررسی نمائید.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
مراتب جهت اصلاح به واحد خبر ارجاع داده شد.
با تشکر
موفق باشید
ضمن سلام و عرض
با تشکر از اعلام برندگان مسابقه هدیه های آسمانی
فقط در سوال "این سخن از کدام بزرگوار نقل گردیده است ؟«کمال دین در پذیرش ولایت ما و دوری از دشمنان ماست»" کمی تامل نمایید چرا که فکر می کنم سخن از امام رضا (ع) می باشد ! و خواهشمند است برندگان مسابقه مسابقه "میعادگاه عاشقان" را نیز اعلام نمایید.
با تشکر فراوان موفق باشید :)
ضمن سلام و عرض
با تشکر از اعلام برندگان مسابقه هدیه های آسمانی
فقط در سوال "این سخن از کدام بزرگوار نقل گردیده است ؟«کمال دین در پذیرش ولایت ما و دوری از دشمنان ماست»" کمی تامل نمایید چرا که فکر می کنم سخن از امام رضا (ع) می باشد ! و خواهشمند است برندگان مسابقه مسابقه "میعادگاه عاشقان" را نیز اعلام نمایید.
با تشکر فراوان موفق باشید :)
با سلام خدمت جناب نجاران و عرض خسته نباشید
بنده هم به مانند کاربر فکر میکنم بهتر است تاملی در جواب سوال داشته باشید چرا که این سخن از امام رضا میباشد
اگر امکان دارد مجددا بررسی فرمایید ؟
با تشکر