پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام:
وارد محیط کاربری خودم شدم ، اما صفحه اصلی سایت راسخون ( شامل امتیاز ، پستهای انجمن ، فاکتور و غیرو ...) برایم درنمیاد؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
اینجانب بررسی کردم، با مرورگر کروم و فایرفاکس که از پرکاربردترین مرورگرهای فعلی هستند مشکلی مشاهده نشد. به هر جهت موضوع جهت بررسی به واحد فنی ابلاغ گردید.
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید
مدرسین آموزش زبان خراسان جنوبی جناب اقای فنودی و صالحی می باشند
تقاضا دارم تا پایان دوره مدیریت تالار رو به این عزیزان تقدیم کنید
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
مدیریت تالار " زبان ها،گویش ها و لهجه های ایران زمین" به دو مدیر گرامی ذکر شده تقدیم گردید. همچنین مدیریت تالار "گفتگوی آزاد " جهت مدیریت بر تاپیک های "كلبه شادي-جشن تولد کاربران راسخون" و "بايگاني روز تولد راسخوني ها" به کاربر محترم و فعال fatemeh313 تقدیم شد.
جای دارد از زحمات ارزنده و مسئولانه شما و fateme313 و سایر همراهان و مدیران فعال و همیشگی تالارهای گفتگوی آزاد سپاسگزاری نموده برایتان آرزوی موفقیت و سلامتی داشته باشم.
موفق و سلامت باشید
با سلام و عرض خسته نباشید
مدرسین آموزش زبان خراسان جنوبی جناب اقای فنودی و صالحی می باشند
تقاضا دارم تا پایان دوره مدیریت تالار رو به این عزیزان تقدیم کنید
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
مدیریت تالار " زبان ها،گویش ها و لهجه های ایران زمین" به دو مدیر گرامی ذکر شده تقدیم گردید. همچنین مدیریت تالار "گفتگوی آزاد " جهت مدیریت بر تاپیک های "كلبه شادي-جشن تولد کاربران راسخون" و "بايگاني روز تولد راسخوني ها" به کاربر محترم و فعال fatemeh313 تقدیم شد.
جای دارد از زحمات ارزنده و مسئولانه شما و fateme313 و سایر همراهان و مدیران فعال و همیشگی تالارهای گفتگوی آزاد سپاسگزاری نموده برایتان آرزوی موفقیت و سلامتی داشته باشم.
موفق و سلامت باشید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
باتشکر از شما و زحمات ارزندتون
اینجا به خواهر خوبم fatemeh313 , اقای فنودی و مدیر صالحی تبریک میگم
با سلام:
سوال درباره مسابقه عکاسی از امامزادگان کشور :
تصاو یر کدام امامزده را برایتون ارسال بکنیم؟ و باید چند تا عکس بفرستیم ؟
باتشکر بی اندازه از مدیریت سایت اجتماعی پر بار راسخون خسته نباشید خدا قوت
با سلام:
سوال درباره مسابقه عکاسی از امامزادگان کشور :
تصاو یر کدام امامزده را برایتون ارسال بکنیم؟ و باید چند تا عکس بفرستیم ؟
تصاویر باید مربوط به امامزاده شهر یا محل سکونت کاربر و به تعداد حداقل 5 عدد باشد، بیشتر کیفیت تصاویر و محتوای آنها مهم است تا تعداد.
موفق و سلامت باشید
ضمن سلام و عرض ادب
در صورت صلاحدید پست زیر را در لینک های گردشی قرار دهید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/763322/page1/
و هم چنین لطفاً صندوقتان را چک نمایید.
با تشکّر فراوان.
ضمن سلام و عرض ادب
در صورت صلاحدید پست زیر را در لینک های گردشی قرار دهید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/763322/page1/
با تشکّر فراوان.
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری و بزودی نمایش داده خواهد شد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ادب دوباره
بالا پستو ویرایش کردم که صندوق هم چک کنید ولی انگارشما سریع تر جواب دادید.
لطفاً ص. پ. چ.
ضمن سلام و عرض ادب دوباره
بالا پستو ویرایش کردم که صندوق هم چک کنید ولی انگارشما سریع تر جواب دادید.
لطفاً ص. پ. چ.
با سلام و عرض ادب
پاسخ شما داده شده است.
موفق و سلامت باشید
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام وخداقوت
چنانچه مقدوراست درحساب کاربری هرکاربرمواردی ازجمله اضافه شده پیامک ویاامتیازاهدایی به تفکیک نمایش داده بشه مثلا"مانندیه کارنامه هرکاربری داشته باشه خیلی بهترازوضعیت کنونی است که بااضافه شده امتیازاگرتوحساب امتیازات نباشیم مشخص نمی شودکه امتیازی علاوه شده به حساب یاخیر؟ این درحدپیشنهاداست.باتشکر
چرا من عکس کاربریمو نمیبینم بعد از 2 روز؟
با سلام و عرض ادب
از زمان ایجاد تغییر در تصویر آواتار یا امضاء کاربری، مدتی باید صبر نمایید تا اطلاعات پروفایل کاربری شما تائید گردد. این زمان در ساعات اداری در حدود یکساعت و در ساعات غیر اداری ممکن است تا روز اداری بعد طول بکشد.
ضمنا تا از نام کاربری خود استفاده زیادی نکره اید و امتیازاتی کسب ننموده اید، نسبت به ساخت یک نام کاربری جدید با تعداد کاراکتر کمتر اقدام نمایید، نام کاربری فعلی شما باعث ایجاد اختلال در ساختار صفحات انجمن می گردد، بدیهی است در صورت ادامه ایجاد اختلال، نام کاربریتان مسدود خواهد شد.
موفق باشید
باسلام و عرض خسته نباشید
پیشنهادی داشتم البته با عرض عذرخواهی
از زمانی که بنده عضو سایت راسخون شدم نمای اصلی صفحه انجمنها به این شکل بوده و برای جستجوی مطالب کاربران کمی دچار مشکل میشوند پیشنهاد بنده این بود که اگرطوری صفحه انجمن بود که مطالبی که صبح کاربران ارائه داده بودند کاملا نمایش داده میشد خوب شاید وقت زیادی از کاربران گرفته بشه که بخوان به تمام تالارها از صبح سر بزنن و ببینن که چه مطالبی دوستان گذاشتن اگر طراحی سایت به گونه ای بود تمام مطالب برروی تالارها دیده میشد خوب بود حداقل مطالبی که کاربران طی یک روز در ان تالار گذاشتن
جسارت بنده را ببخشید فقط خواستم مواردی که به ذهنم رسید در جهت پیشرفت روز افزون راسخون خدمت حضرتعالی عرض کنم
باتشکر
باسلام و عرض خسته نباشید
پیشنهادی داشتم البته با عرض عذرخواهی
از زمانی که بنده عضو سایت راسخون شدم نمای اصلی صفحه انجمنها به این شکل بوده و برای جستجوی مطالب کاربران کمی دچار مشکل میشوند پیشنهاد بنده این بود که اگرطوری صفحه انجمن بود که مطالبی که صبح کاربران ارائه داده بودند کاملا نمایش داده میشد خوب شاید وقت زیادی از کاربران گرفته بشه که بخوان به تمام تالارها از صبح سر بزنن و ببینن که چه مطالبی دوستان گذاشتن اگر طراحی سایت به گونه ای بود تمام مطالب برروی تالارها دیده میشد خوب بود حداقل مطالبی که کاربران طی یک روز در ان تالار گذاشتن
جسارت بنده را ببخشید فقط خواستم مواردی که به ذهنم رسید در جهت پیشرفت روز افزون راسخون خدمت حضرتعالی عرض کنم
باتشکر
با تشکر از مشارکت سازنده شما، پیشنهاد خوبی است، در دستور کار قرار خواهد گرفت تا در صورت تائید واحد فنی و عدم تحمیل بار اضافی بر سیستم پیاده سازی گردد.
موفق باشید
با سلام:
مدتی است که صحفه اصلی سایت برایم در نمی آید، مشکل از کجاست؟