پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام وعرض ادب
درصورت صلاحديد:
چرا تنفیذ حكم ریاست جمهوري از وظایف رهبری است؟
با سپاس فراوان
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
با سلام و عرض ادب و احترام.
پنجمين ختم قرآن تمام شده است. لطفا دور جديد ختم را شروع كنيد.
درخواست ارسال جداول در تاپيك هم اين بار به خاطر خودم نبود. ديدم بعضي كاربران به مشكل برخورد كردند اين درخواست رو دادم.
چند روز پيش يكي از كاربران رديف مشخص شده خودش رو خواسته بود و من چون نمي دونستم كدوم رديفه و البته كسي هم جوابش رو نداده بود. (به علت ديده نشدن درخواستش) براي اينكه كاربران ديگه هم شايد دچار اين مشكل شده باشند اين رو بيان كردم كه فرموديد نميشه.
http://rasekhoon.net/forum/thread/661772/page1/
صميمانه از زحمات شما و مسئولين روابط عمومي سپاسگزارم. كسي منكر زحمات بي شائبه شما نيست و مي دانيم همه تلاش خود رو براي بهتر شدن سايت به كار مي گيريد. هم شما و هم ديگر مسئولين و البته بسياري از مديران انجمن ها و كاربران سايت.
با عرض شرمندگي بايد عرض كنم مشكل فيض آنلاين هنوز به قوت خودش باقيه. البته كمي پيشرفت كرده و صفحه اول فيض آنلاين نشون داده ميشه ولي وقتي آيه ديگه اي رو انتخاب مي كنم همان پيغام هميشگي رو ميده.
با تشكر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت سازنده شما، ششمین دوره ختم آنلاین قرآن کریم بارگذاری گردید.
ان شاء ا... از این پس توجه بیشتری به تاپیک ردیف های تلاوت نشده خواهد شد.
اینجانب نیز از زحمات ارزنده و مسئولانه شما در راسخون سپاسگزاری می نمایم. آنچه انجام شده است انجام وظیفه ای بیش نبوده است.
موفق و سلامت باشید
با سلام و خسته نباشید.
ایمیل حاوی عکس های روز قدس مجدداً به آدرسی که فرموده بودید ارسال شد.
ایمل حاوی سئوالات مسابقه مادرانه قبلاً ارسال شده بود. میخواستم بدونم به دستتون رسیده؟
برندگان پیش بینی لیگ برتر رو هم اعلام کردید می خواستم بدونم بقیه کاربرا هیچ امتیازی نمی گیرند؟
راستی امتیازات مدیران برتر رو اضافه نکردید؟
با تشکر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه سرکار
ایمیل مربوط به تصاویر روز قدس و سئوالات مسابقه مادرانه دریافت شده است و اقدامات مقتضی با آن انجام و به شما اطلاع رسانی می گردد.
برندگان مسابقات پیش بینی فوتبال و جوایز آن فقط همان مواردی است که در بخش مسابقات اعلام می گردند.
امتیازات کاربران و مدیران برتر نیز در روز های آتی تقدیم خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
سلام وعرض ادب
درصورت صلاحديد:
چرا تنفیذ حكم ریاست جمهوري از وظایف رهبری است؟
با سپاس فراوان
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
سلام مجدد
درصورت صلاحديد:
رهبر انقلاب حکم ریاست جمهوری دکتر روحانی را تنفیذ کردند + تصویر حکم تنفیذ
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مسئول محترم انجمن ها ضمن سلام و خسته نباشید
تاپیک **(تاپیک 25 امتیازی)** کدام یک از موارد زیر اولویت اقتصادی دولت آینده باشد ؟ جمع بندی و امتیازات آن توسط جناب mohammad98 مشخص شده است. با توجه به زحمات ایشون در ایجاد و مدیریت تالار و نهایتا جمع بندی امتیازات و از آنجا که ایجاد تاپیک گفتگو در تالار اقتصاد، برای اولین بار به صورت ویژه ارائه شد، جهت تشویق کاربران گرامی به مباحث اقتصادی و مشارکت در آن، لطفا امتیاز ویژه به ایشون مطابق با سخاوت راسخون اهدا بفرمایید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/757799/page12/
با تشکر
با سلام:
من در یکی از مسابقات روزانه سایت برنده شده ام . ایمیلی از سوی راسخون برایم آمده برای اعلان خبر برنده شدن من ، که الان کل ایمیل رو براتون ارسال میکنم :
http://www.rasekhoon.net/match/archive.aspx , شما در مسابقه برنده شده اید. روابط عمومی راسخون
لطف فرموده و بررسی نمائید چرا در سایتی که داعیه فرهنگی را یدک میکشد ، چنین میلی بدون حتی یک سلام و تشکر برای کاربران ارسال می گردد.
تشکر از شما
لطفا" طریقه آپلود مقاله را هم ذکر نمایید
با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام.
پنجمين ختم قرآن تمام شده است. لطفا دور جديد ختم را شروع كنيد.
درخواست ارسال جداول در تاپيك هم اين بار به خاطر خودم نبود. ديدم بعضي كاربران به مشكل برخورد كردند اين درخواست رو دادم.
چند روز پيش يكي از كاربران رديف مشخص شده خودش رو خواسته بود و من چون نمي دونستم كدوم رديفه و البته كسي هم جوابش رو نداده بود. (به علت ديده نشدن درخواستش) براي اينكه كاربران ديگه هم شايد دچار اين مشكل شده باشند اين رو بيان كردم كه فرموديد نميشه.
http://rasekhoon.net/forum/thread/661772/page1/
صميمانه از زحمات شما و مسئولين روابط عمومي سپاسگزارم. كسي منكر زحمات بي شائبه شما نيست و مي دانيم همه تلاش خود رو براي بهتر شدن سايت به كار مي گيريد. هم شما و هم ديگر مسئولين و البته بسياري از مديران انجمن ها و كاربران سايت.
با عرض شرمندگي بايد عرض كنم مشكل فيض آنلاين هنوز به قوت خودش باقيه. البته كمي پيشرفت كرده و صفحه اول فيض آنلاين نشون داده ميشه ولي وقتي آيه ديگه اي رو انتخاب مي كنم همان پيغام هميشگي رو ميده.
با تشكر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت سازنده شما، ششمین دوره ختم آنلاین قرآن کریم بارگذاری گردید.
ان شاء ا... از این پس توجه بیشتری به تاپیک ردیف های تلاوت نشده خواهد شد.
اینجانب نیز از زحمات ارزنده و مسئولانه شما در راسخون سپاسگزاری می نمایم. آنچه انجام شده است انجام وظیفه ای بیش نبوده است.
موفق و سلامت باشید
سلام و قبولي طاعات شما
خوش به سعادت خانم سلما 57 كه قران خواندن شان در ماه مبارك مرتب بوده و درسايت فعال ايد - يه كم گله هاي شما مرا از فضاي سايت دور كرد با اينحال فعاليتهاي دلسوزانه شما قابل تحسين است . رفتم و خودم را شارژ كردم تا جوابتان را همچنان محترمانه بدهم .براي بنده هم دعاي خيرتان را فراموش نكنيد. التماس دعا - باتشكر
با سلام:
من در یکی از مسابقات روزانه سایت برنده شده ام . ایمیلی از سوی راسخون برایم آمده برای اعلان خبر برنده شدن من ، که الان کل ایمیل رو براتون ارسال میکنم :
http://www.rasekhoon.net/match/archive.aspx , شما در مسابقه برنده شده اید. روابط عمومی راسخون
لطف فرموده و بررسی نمائید چرا در سایتی که داعیه فرهنگی را یدک میکشد ، چنین میلی بدون حتی یک سلام و تشکر برای کاربران ارسال می گردد.
تشکر از شما
با تشکر
دوست عزیز سلام!
شما هم چه گیرا می دین؟
شاید توی این میل این طوری شده ولی مطمئن باشین که همیشه در گفتارای مسئولین زحمت کش راسخون سلام (ادب) حرف اوّلو می زنه.
با تشکّر.
با سلام:
تشکر از شما
با تشکر
دوست عزیز سلام!
شما هم چه گیرا می دین؟
شاید توی این میل این طوری شده ولی مطمئن باشین که همیشه در گفتارای مسئولین زحمت کش راسخون سلام (ادب) حرف اوّلو می زنه.
با تشکّر.
با سلام.
اين نقل قولي هست كه sutislove2006 براي بيان سوال خود از گزينه نقل قول استفاده كرده . متن اين انتقاد در صفحه اول پل ارتباطي هست و جواب اون هم توسط مدير ارشد همونجا داده شده. ولي مثل اينكه اين كاربر عزيز براي ارسال سوال خود از نقل قول كاربر snzarei استفاده كرده.
سوال اصلي كاربر sutislove2006 در مورد ارسال مقاله است. در انتهاي پست سوال خودشون رو مطرح كردند.
يعني اين مطلب:
با تشکر
با سلام:
تشکر از شما
با تشکر
دوست عزیز سلام!
شما هم چه گیرا می دین؟
با تشکّر.
با سلام.
اين نقل قولي هست كه sutislove2006 براي بيان سوال خود از گزينه نقل قول استفاده كرده . متن اين انتقاد در صفحه اول پل ارتباطي هست و جواب اون هم توسط مدير ارشد همونجا داده شده. ولي مثل اينكه اين كاربر عزيز براي ارسال سوال خود از نقل قول كاربر snzarei استفاده كرده.
سوال اصلي كاربر sutislove2006 در مورد ارسال مقاله است. در انتهاي پست سوال خودشون رو مطرح كردند.
يعني اين مطلب:
با تشکر
سلام.خسته نباشید.
ببخشید دیگه چشمامم هنگ کرده!!!
واقعاً متاسفم اصلاً به این توجه نکرده بودم ، از شما و مدیر گرامی آقای نجّاران و هم چنین از این کاربر معذرت می خوام.
امید وارم مرا عفو فرمایید.
آخه این جا گفته بودن لطفا" طریقه آپلود مقاله را هم ذکر نمایید فکر کردم مطلب اصلیشون بالایی هستش.
سلام و طاعات قبول
مي بينم كه طلايي تيري هم كه شده ايد و اجر فعاليتهايتان داده شده - راستي در حرم حضرت معصومه ع كه از شبكه سه بعدازظهرها قرائت قران پخش ميشود - بنده از راه دور استفاده مي كنم و شما هم از سايت راسخون اصفهان- سليقه ها متفاوت است و بنده اين طور راحت تر هستم . راستي چه مي خواستي بنويسي ننوشتي - ناظر طلايي هر جوابي كه باشد بنده مي پذيرم - با وجودي كه قبلا در وضعيتي روحي خوبي نبودم زودرنج و دل نازك شده بودم ولي مي امدم جوابتان را مي دادم ولي الان خيلي خوب هستم و امروز سربه سرتون گذاشتم باتشكر از شما
سلام و طاعات قبول
مي بينم كه طلايي تيري هم كه شده ايد و اجر فعاليتهايتان داده شده - راستي در حرم حضرت معصومه ع كه از شبكه سه بعدازظهرها قرائت قران پخش ميشود - بنده از راه دور استفاده مي كنم و شما هم از سايت راسخون اصفهان- سليقه ها متفاوت است و بنده اين طور راحت تر هستم . راستي چه مي خواستي بنويسي ننوشتي - ناظر طلايي هر جوابي كه باشد بنده مي پذيرم - با وجودي كه قبلا در وضعيتي روحي خوبي نبودم زودرنج و دل نازك شده بودم ولي مي امدم جوابتان را مي دادم ولي الان خيلي خوب هستم و امروز سربه سرتون گذاشتم باتشكر از شما
سلام. طاعات و عبادات شما قبول.
پاسخي نوشته بودم در جواب مطلب قبلي شما كه گفته بوديد انتقادات من باعث دوري شما از راسخون شده. منتهي چون به پست جناب آقاي نجاران نقل قول زديد لحظه اي شك كردم كه منظور شما من باشم. مطلب رو سيو كردم اگر منظورتون من بودم اعلام كنيد تا عينا مطلبي كه سيو كردم برايتان كپي كنم.
كاربر طلايي و نقره اي و ... بر اساس امتيازي است كه كاربر در انجمن با ارسال پست و يا شركت در مسابقات و فعاليت هاي ديگر انجمن انجام مي دهد و عوامل راسخون هيچ دخالت شخصي در اعطاي اين نشانها كه من هم نمي دانم تفاوتشان در چيست ندارند.
با تشكر.
سلام مجدد
درصورت صلاحديد:
با سپاس
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، از آنجا که روز گذشته اینترنت موسسه با اختلالاتی مواجه بود، متاسفانه موفق به بارگذاری تاپیک ذکر شده نشدیم و هم اکنون نیز با توجه به گذشت 2 روز از خبر، بارگذاری آن مناسب به نظر نمی رسد.
موفق و سلامت باشید
سلام مجدد
درصورت صلاحديد:
با سپاس
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، از آنجا که روز گذشته اینترنت موسسه با اختلالاتی مواجه بود، متاسفانه موفق به بارگذاری تاپیک ذکر شده نشدیم و هم اکنون نیز با توجه به گذشت 2 روز از خبر، بارگذاری آن مناسب به نظر نمی رسد.
موفق و سلامت باشید
سلام
حق با شماست
كاملا درسته
متشكر