پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام
ضمن عذرخواهی و طلب پوزش از محضر مدیر ارشد جهت تاخیر اجرای ایه شب 18 سی شب سی ایه ،ایه بارگزاری شد
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، با توجه به مراسم شب قدر بروز این تاخیر محتمل بود، اما توجه داشته باشید از آنجا که طرح 30 شب 30 آیه در تبلیغات برنامه های ماه مبارک رمضان قرار دارد، نباید نقصان و ایرادی در آن مشاهده گردد.
موفق و سلامت باشید
مجددا از زحمات شما، جناب tahmores و سایر همراهان راسخونی سپاسگزارم
با سلام خدمت شما جناب نجاران. مدارکم رو برای شرکت در طرح بها به ایمیل مربوطه فرستادم. به دست تون رسیده یا نه؟ با تشکر
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
ایمیل شما دریافت شده است و بزودی نام کاربریتان در لیست ثبت نام شدگان در طرح بها درج خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
باسلام و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز
در صورت صلاحدید این پست را در لینک چرخشی قرار دهیدتا همه دوستان از ان استفاده کنند و از اجر معنوی ان برخوردار گردند
با تشکر
ثبت نام برای نائب الزیاره گرفتن در حرم امام حسین(ع) و ابوالفضل العباس(ع) در ماه رمضان
باسلام و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز
در صورت صلاحدید این پست را در لینک چرخشی قرار دهیدتا همه دوستان از ان استفاده کنند و از اجر معنوی ان برخوردار گردند
با تشکر
ثبت نام برای نائب الزیاره گرفتن در حرم امام حسین(ع) و ابوالفضل العباس(ع) در ماه رمضان
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از تاپیک زیبایی که ارسال نموده اید، این تاپیک در لینک های چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
لطفا"چکیده ای ازصورتجلسات "چت مدیران" مورخه17/4/92و4/5/92رودرقسمت مربوطه درج نمایید.باتشکر
سلام و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات
درصورت صلاحديد:
تصوير اعتبارنامه رياست جمهوري رهبر معظم انقلاب اسلامي
در اين شبهاي عزيز حقير را از دعاي خير خود محروم نفرماييد
با سپاس
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
ضمن سلام و عرض ادب ، با توجه به این که بازی های هفته دوم لیگ برتر از پنج شنبه شروع می شوند ، خواهشمند است نسبت به بارگذاری مسابقه پیش بینی هفته دوم اقدام نمایید
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
لطفا"چکیده ای ازصورتجلسات "چت مدیران" مورخه17/4/92و4/5/92رودرقسمت مربوطه درج نمایید.باتشکر
اگر جلسه ای برگزار و مصوباتی داشته باشد، در تاپیک ذیل در دسترس قرار خواهد گرفت:
صورتجلسات هفتگی مدیران تالار ها و روابط عمومی راسخون
با تشکر
سلام و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات
درصورت صلاحديد:
تصوير اعتبارنامه رياست جمهوري رهبر معظم انقلاب اسلامي
در اين شبهاي عزيز حقير را از دعاي خير خود محروم نفرماييد
با سپاس
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.
قطعا اگر قابل باشیم دعاگوی جنابعالی خواهیم بود، بنده نیز از شما طلب دعای خیر دارم.
موفق و سلامت باشید
با سلام مجدد ، به نظر می رسد پست کاربران برتر تیر ماه آماده شده است ، آیا امروز فعال می گردد ؟
ضمن سلام و عرض ادب ، با توجه به این که بازی های هفته دوم لیگ برتر از پنج شنبه شروع می شوند ، خواهشمند است نسبت به بارگذاری مسابقه پیش بینی هفته دوم اقدام نمایید
با تشکر
تصمیاتی جدید در ارتباط با مسابقات پیش بینی لیگ برتر فوتبال گرفته شده است که تا ساعات دیگر اطلاع رسانی می شود.
موفق باشید
سلام متاسفانه هرچی من ثبت نام در دوره طرح بها رو میزنم ایمیلم فیلد میشه و ایمیل من ارسال نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
سلام متاسفانه هرچی من ثبت نام در دوره طرح بها رو میزنم ایمیلم فیلد میشه و ایمیل من ارسال نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
ایمیل خود را به پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید.
با تشکر
با سلام.
در صورت امکان پست کاربران برتر را امروز فعّال کنید.
و هم چنین صندوقتان را چک کنید.
با تشکّر.
با عرض سلام و خسته نباشید و باآرزوی قبولی طاعات و عباداتتان
بنده مدارکم را برای شرکت در طرح بها به ایمیل مربوطه ارسال کرده ام . خواستم بدانم که آیا مدارک به دستتان رسیده است؟؟؟
با سپاس فراوان از زحماتتان