راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

همراهان گرامی راسخون ضمن سلام و عرض ادب و احترام

بدینوسیله تغییرات مدیریتی اخیر در انجمن راسخون حضورتان اطلاع رسانی شده و درخواست می گردد همکاری لازم با این عزیزان جهت اعتلای همه جانبه محتوا و فضای انجمن مبذول گردد.

تغییرو تحولات مدیریتی:

1- انتصاب کاربر گرامی جناب a_sadri به مدیریت تالار "زبان انگلیسی و زیر تالار ها"

2- انتصاب کاربر گرامی جناب mohammad98 به مدیریت تالار "مسابقات کاربری"

3-انتصاب کاربر گرامی جناب alifanoodi به مدیریت تالار "پاتوق راسخونی ها و زیر تالار ها"

4-انتصاب کاربر گرامی جناب khodaeem1 به مدیریت موقت تالار "همسفران و زیر تالار ها"

با تشکر فراوان

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

امشب اولین بازی ، هفته اول جام خلیج فارس (لیگ برتر) شروع می شود . خواهشمند است نسبت به شروع مسابقات پیش بینی اقدام نمایید . با سپاس فراوان

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. برای شرکت در طرح بها می تونم مدارکم رو ارسال کنم یا وقتش دیگه تموم شده؟ با تشکر

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و قبولي طاعات شما

مدير ارشد انجمن ها

هر انچه براي خود مي پسنديد براي ديگران هم بپسند و هر انچه براي خودتان نمي پسنديد براي ديگران هم نپسند .

طبق قوانين جديد كه نوشته بوديد مطالب شما ارزش علمي و فرهنگي و مذهبي داشته باشد باتشكر

hamid_h کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 317
|

سلام و عبادات شما قبول

اینجانب با توجه به عضویت چند ساله ولی متاسفانه به علت مشغله کاری و خانوادگی کمتر فرصت میکنم  در سایت حضور داشته باشم ولی در زمان حضور از مطالب خوب کاربران محترم استفاده میکنم .

در این چند ساله شاهد فعالیتهای خوب و زیاد مدیر محترم تالار همسفران بوده ام . و از فعالیتهای خوب شما هم تشکر میکنم .

در این روز عزیز که تولد کریم اهل بیت امام حسن (ع) است از شما خواهش میکنم به عنوان پیرو این امام بزرگوار که سمبل بخشندگی هستند اگر مشکلاتی وجود دارد آنها را فراموش کنید اگر هر کس خدای نکرده خطایی کرده از یکدیگر بگذرید .

ممنون میشوم تقاضای من ریش سفید را بپذیرید . لذتی که در بخخش هست در انتقام نیست . این در خواست را از هر دوطرف دارم .

|
|

سلام و عرض ادب

کاربران فعال و برتر تالار صالحین معرفی شده و در لینک زیر مشاهده میشود.لطفا به دادن امتیازات اقدام فرمایید.

https://www.rasekhoon.net/forum/thread/757831/page1/

با تشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده جنابعالی و همراهان محترم تالار "صالحین راسخون"، کاربران مورد نظر در پست "کاربران برتر تیر ماه" مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و امتیاز مصوب به آنها تقدیم خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

|
|

ضمن سلام و عرض ادب ، 

در کنار حرم مطهر علي ابن موسى الرضا نائب الزیاره همگی دوستان بودم ، انشاالله قسمت همگان شود :)

امتیازات درسنامه هشتم و نهم در قسمت های مربوطه قرار گرفته است ، خواهشمند است امتیازات را به حساب کاربری عزیزان شرکت کننده در دوره اضافه کنید ،مدیر گرامی abdo_61 نیز از کاربران برتر تالار نکات و ترفند ها بوده اند که فراموش شده بود ذکر شود

ضمناً خواهشمند است به حساب کاربری "amirali123" سی امتیاز بیشتر اضافه فرمایید ، مثل اینکه پاسخ های صحیح را با گزینه "insirt / remove bulleted list" انتخاب می کرده اند که قابل مشاهده نبوده است ، بعد از مراجعه به قسمت ویرایش پست ایشان مشاهده شد که به سوالات درست پاسخ داده اند ، حالا مشکل کجا بوده که گزینه مذکور درست عمل نمی کرده معلوم نیست .

با تشکر فراوان      موفق باشید 

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی، امیدوارم حضور در بارگاه ملکوتی آقا امام رضا(ع) و زیارت آن حضرت بر دلتان نشسته باشد و به طور اکمل مستفیض شده باشید، از اینکه در آن مکان مقدس اینجانب را یاد کرده اید سپاسگزارم.
امتیازات مورد نظر به کاربران گرامی تقدیم شد، ضمنا لیست کاربران برتر تالار های شما دریافت نشده است لذا در اسرع وقت، لیست مذکور را به  پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید.
به کاربر گرامی  "amirali123" نیز 30 امتیاز تقدیم شد.
ضمنا در انتهای کلیه پست های آموزشی، منبع مطلب را ذکر نمائید.
موفق و سلامت باشید
onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام ،

اسامی کاربران برتر مجدداً به ایمیل ذکر شده ارسال گشت ، در صورت دریافت اعلام وصول نمایید 

با تشکر    موفق باشید

|
|

با سلام و خسته نباشید.
یک خواهشی داشتم. به 2 کاربر zendeyad  در تالار موفقیت و روانشناسی و mmhammad در تالار بازی های محلی تذکرات لازم داده بشه.
این جور تالار ها که مدیر ندارند و یا تذکر از مدیر تالار دریافت نمی کنند نظم تالار به هم زده میشه و باعث پراکنندگی و ترویج پستهای کپی پیستی میشه!
ببخشید دخالت کردم.
با تشکر.

مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب

روال فعالیتی کاربران ذکر شده بررسی و تذکرات لازم ابلاغ خواهد شد.

ضمنا از مشارکت مسئولانه سرکار کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.

موفق و سلامت باشید

|
|

امشب اولین بازی ، هفته اول جام خلیج فارس (لیگ برتر) شروع می شود . خواهشمند است نسبت به شروع مسابقات پیش بینی اقدام نمایید . با سپاس فراوان

مسابقه پیش بینی نتایج بازی های هفته اول لیگ سیزدهم فوتبال در تاپیک ذیل در دسترس قرار داده شده بود:

همه چیز در مورد مسابقه پیش بینی لیگ برتر، جام خلیج ...

با تشکر

|
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. برای شرکت در طرح بها می تونم مدارکم رو ارسال کنم یا وقتش دیگه تموم شده؟ با تشکر

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تا ساعت 15 روز دوشنبه مورخ 7 مرداد ماه 92، امکان ثبت نام در طرح بها وجود دارد.

با تشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام

امكانش هست جدول ختم هاي قرآن قبلي رو فقط امروز فعال كنيد. دوره  اول و دوم و سوم

با تشكر

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

بـا سـلـآم و عـرض ادب و احـتـرام 

در صـورت صـلـاحـدیـد تـایـپـیـک نـظـرسـنـجـی تـالـار اقـتـصـاد را بـا نـام زیـر در لـیـنـک هـای چـرخـشـی قرار بدهید و

یه لطفی بفرمایین خودتان هم در صورت امکان در این نظرسنجی شرکت و نظرتان را بفرمایید .

سـپـاس فـراوانــ... .

نظرشما چیست؟اولویت اقتصادی دولت آینده

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

یم گلگی دارم در خصوص پیش بینی هفته اول لیگ!

چرا انقدر دیر اقدام شد؟ شما تازه دیروز ساعت 2:45 پست رو گذاشتید و تا فقط از ساعت 22 وقت بوده که شرکت کنیم :(

خوب ما که دیروز درگیر شرکت در گردهمایی بودیم و من تازه این پست رو امروز دیدم :(

راستی آمار رسید که دیشب چند نفر در گرهمایی شرکت کردند؟

با تشکر.

|
|

سلام و عبادات شما قبول

اینجانب با توجه به عضویت چند ساله ولی متاسفانه به علت مشغله کاری و خانوادگی کمتر فرصت میکنم  در سایت حضور داشته باشم ولی در زمان حضور از مطالب خوب کاربران محترم استفاده میکنم .

در این چند ساله شاهد فعالیتهای خوب و زیاد مدیر محترم تالار همسفران بوده ام . و از فعالیتهای خوب شما هم تشکر میکنم .

در این روز عزیز که تولد کریم اهل بیت امام حسن (ع) است از شما خواهش میکنم به عنوان پیرو این امام بزرگوار که سمبل بخشندگی هستند اگر مشکلاتی وجود دارد آنها را فراموش کنید اگر هر کس خدای نکرده خطایی کرده از یکدیگر بگذرید .

ممنون میشوم تقاضای من ریش سفید را بپذیرید . لذتی که در بخخش هست در انتقام نیست . این در خواست را از هر دوطرف دارم .

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

از اینکه همراهی فهیم و دانا همچون شما داریم، بسیار خرسندیم و به خود می بالیم.

موارد دخیل در موضوعات پیش آمده در مورد مدیر محترم تالار همسفران با جزئیات کامل در اختیار ایشان قرار داده شده است و نامبرده شخصا تصمیم به برکناری از مدیریت انجمن گرفتند و بار ها از جانب روابط عمومی از ایشان درخواست شد به  فعالیت خود ادامه دهند تا پس از طی شدن فرآیند های لازم، مجددا بعنوان مدیر تالار در خدمت ایشان باشیم، اما متاسفانه قبول نکردند.

بر اساس آنچه گفته شد و پیرو درخواست جنابعالی، مجددا از خدمات ارزنده و زحمات صادقانه جناب mohammad_43 تشکر نموده و از ایشان درخواست به حضور فعال در انجمن های راسخون می گردد.

با تشکر فراوان