پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب:
سوال مسابقه راسخون مورخه 92/04/31 جوابهایش مشکل دارد؛ لطفا آنها را تصحیح بکنید؟
التماس دعا
کاربر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
مشکل مسابقه چیست ؟ ذکر بفرمایید تا بررسی شود؟ ضمنا اگر می دانید ذکر مشکل ممکن است باعث آشکار شدن پاسخ گردد، در صندوق پیام ارسال فرمائید.
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما
من هم مشکل کاربر mina_k_h را دارم یعنی دو بار برای بنده هم این اتفاق افتاده که در ایمیل پیامی داشتم ولی وقتی به صندوق پستی مراجعه کردم پیامی ندیدم.کاش امکانی ایجاد میکردید که از طریق ایمیل هم می شد پیام را مشاهده کرد.لطفا رسیدگی بفرمایید
با تشکر
سلام من چند تا گزینه دارم که به امکانات پیام افزوده شود خوبه:
ارسال شده ها:پیام های ارسالی در ان ذخیره شود
بخشی برای ذخیره پیام های:پیامهایی که مهم و لازم اند رو ذخیره کنیم.
گزینه ای برای ارسال پیام سریع به کاربر مورد نظر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما
من هم مشکل کاربر mina_k_h را دارم یعنی دو بار برای بنده هم این اتفاق افتاده که در ایمیل پیامی داشتم ولی وقتی به صندوق پستی مراجعه کردم پیامی ندیدم.کاش امکانی ایجاد میکردید که از طریق ایمیل هم می شد پیام را مشاهده کرد.لطفا رسیدگی بفرمایید
با تشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
پس از بررسی های انجام شده، اشکالی در صندوق پیام یافت نشد، احتمالا به علت پاره ای از اقدامات نگهداری سرور، در روز گذشته این مشکل وجود داشته است.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با سلام و خسته نباشید.
اگه ممکنه یک سر به تالار دانستنیها بزنید و پستهای اخیر رو نگاه بندازید.
به نظرتون این جور پست گذاشتن بصورت تکه تکه خلاف قوانین نیست؟
با تشکر.
با سلام.یه سوال دارم.چرا تصویر مسابقه ی رستاخیز ساعت 12 فعّال نمی شه؟
الآن که تقریباً ساعت 12 و 40 هستش هنوز پست حاوی تصویر فعّال نشده.
لطفاً رسیدگی فرمایید.
و یه سوال دیگه هم دارم ؛ این که برگزیدگان طرح سرزمین من در پایان هر ماه مشخّص می شوند یا در پایان طرح؟
با تشکّر.
با سلام و خسته نباشید.
اگه ممکنه یک سر به تالار دانستنیها بزنید و پستهای اخیر رو نگاه بندازید.
به نظرتون این جور پست گذاشتن بصورت تکه تکه خلاف قوانین نیست؟
با تشکر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه سرکار، همانطور که می دانید تکه تکه کردن بی مورد محتوای مربوط به یک مطلب در قالب پست ها و بخصوص تاپیک های متعدد بمنظور کسب امتیاز ممنوع است، بر این اساس تذکرات لازم ابلاغ و پست های خلاف قوانین، ادغام خواهند شد.
موفق و سلامت باشید
با سلام.یه سوال دارم.چرا تصویر مسابقه ی رستاخیز ساعت 12 فعّال نمی شه؟
الآن که تقریباً ساعت 12 و 40 هستش هنوز پست حاوی تصویر فعّال نشده.
لطفاً رسیدگی فرمایید.
و یه سوال دیگه هم دارم ؛ این که برگزیدگان طرح سرزمین من در پایان هر ماه مشخّص می شوند یا در پایان طرح؟
با تشکّر.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه مسابقات مشترک بین انجمن و مسابقات روزانه بصورت دستی مدیریت می شوند، امکان دارد به علت برخی موارد پیش بینی نشده تاخیراتی داشته باشیم، اما فعالسازی پست تصویر مسابقه حداکثر تا ساعت 1 بامداد انجام خواهد شد.
با توجه به تغییرات مدیریتی تالار همسفران، در ارتباط با طرح "سرزمین من" بزودی تصمیم گیری خواهد شد و نتیجه اطلاع رسانی می گردد.
با تشکر
موفق باشید و سلامت
با سلام و عرض خسته نباشید :
در صورت صلاحدید لینک های زیر را در لینک های گردشی بگذارید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/757074/page1/success/
http://rasekhoon.net/forum/thread/757672/page1/
با تشکّر.
با سلام و ادب و احترام و ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
متن خداحافظیم را در تالار اعلانات سایت قرار دادم .لطفا حذف نگردد و در قفل کردن آن تعجیل نداشته باشید .
حق یارتان باد .
با سلام و عرض خسته نباشید :
در صورت صلاحدید لینک های زیر را در لینک های گردشی بگذارید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/757074/page1/success/
http://rasekhoon.net/forum/thread/757672/page1/
با تشکّر.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، ان شاء ا... در موعد مناسب از لینک های ارسالی استفاده خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و ادب و احترام و ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
متن خداحافظیم را در تالار اعلانات سایت قرار دادم .لطفا حذف نگردد و در قفل کردن آن تعجیل نداشته باشید .
حق یارتان باد .
همراه گرامی و دوست بزرگوار ضمن سلام و عرض ادب
مراتب تقدیر و تشکر اینجانب را بمنظور حضور فعال، زحمات ارزنده و تلاش مجدانه خود در مدت زمان حضورتان در انجمن های راسخون پذیرا باشید، امیدوارم اجر و پاداش واقعی زحمات جنابعالی از جانب خالق یکتا جبران گردد.
برای جنابعالی و خانواده ارجمندتان آرزوی سلامتی، شادی و عاقبت به خیری می نمایم.
موفق باشید
سلام و عرض ادب
کاربران فعال و برتر تالار صالحین معرفی شده و در لینک زیر مشاهده میشود.لطفا به دادن امتیازات اقدام فرمایید.
https://www.rasekhoon.net/forum/thread/757831/page1/
با تشکر
ضمن سلام و عرض ادب ،
در کنار حرم مطهر علي ابن موسى الرضا نائب الزیاره همگی دوستان بودم ، انشاالله قسمت همگان شود :)
امتیازات درسنامه هشتم و نهم در قسمت های مربوطه قرار گرفته است ، خواهشمند است امتیازات را به حساب کاربری عزیزان شرکت کننده در دوره اضافه کنید ،مدیر گرامی abdo_61 نیز از کاربران برتر تالار نکات و ترفند ها بوده اند که فراموش شده بود ذکر شود
ضمناً خواهشمند است به حساب کاربری "amirali123" سی امتیاز بیشتر اضافه فرمایید ، مثل اینکه پاسخ های صحیح را با گزینه "insirt / remove bulleted list" انتخاب می کرده اند که قابل مشاهده نبوده است ، بعد از مراجعه به قسمت ویرایش پست ایشان مشاهده شد که به سوالات درست پاسخ داده اند ، حالا مشکل کجا بوده که گزینه مذکور درست عمل نمی کرده معلوم نیست .
با تشکر فراوان موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
یک خواهشی داشتم. به 2 کاربر zendeyad در تالار موفقیت و روانشناسی و mmhammad در تالار بازی های محلی تذکرات لازم داده بشه.
این جور تالار ها که مدیر ندارند و یا تذکر از مدیر تالار دریافت نمی کنند نظم تالار به هم زده میشه و باعث پراکنندگی و ترویج پستهای کپی پیستی میشه!
ببخشید دخالت کردم.
با تشکر.