پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام.اسامی کاربران برتر تیر ماه تالار پاتوق راسخونی ها به ایمیل یاهو ارسال شد.می خواستم بدونم که رسیده یا نه؟
با تشکّر.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
اسامی ارسالی دریافت شده است.
باتشکر فراوان
با سلام و احترام و وقت بخیر خدمت جناب نجاران عزیز
لطفا در خصوص پیامی که به صندوق پیامتون ارسال کردم ، بنده را راهنمایی بفرمایید.
ضمنا از اینکه لینک تبلیغ تالار دانلود کتابها را در قسمت لینک های اصلی قرار داده اید، سپاسگزارم.
با تشکر ، موفق باشید
خانواده محترم قاسمی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
بنده و کلیه مسئولین موسسه راسخون آماده پاسخگویی و شنیدن انتقادات و نظرات شما هستیم. منتهی بدلیل اینکه این نظرات مربوط به مشکلی است که از سوی آقای قاسمی ایجاد شده و موضوعی شخصی و خارج از سایت است، لطفاً از طریق تماس تلفنی صحبت های خود را بیان کنید. اگر لازم باشد ما تماس خواهیم گرفت تا این مورد به طور کامل روشن و برطرف شود.
موفق باشید
با سلام و احترام و وقت بخیر خدمت جناب نجاران عزیز
لطفا در خصوص پیامی که به صندوق پیامتون ارسال کردم ، بنده را راهنمایی بفرمایید.
ضمنا از اینکه لینک تبلیغ تالار دانلود کتابها را در قسمت لینک های اصلی قرار داده اید، سپاسگزارم.
با تشکر ، موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
در ارتباط با پیام ارسالی با شما تماس خواهیم گرفت.
تبلیغات تالار کاربردی و غنی "دانلود کتاب ها" نیز انجام وظیفه بوده است.
با تشکر فراوان
با سلام و خسته نباشید.
قسمت ارسال پیامک چند روزی هست با مشکل روبرو شده. ممنون میشم رسیدگی فرمایید.
مطلب بعدی اینکه در ختم قرآن جاری کاربر mohammad98 ردیف 3 و 4 رو انتخاب کرده بودند که بعد از اینکه بنده پستشون رو در قسمت ردیف های تلاوت نشده از جدول ختم آنلاین قرآن کریم دیدم اقدام به انتخاب این ردیف ها نمودم اما هنوز در جدول نام کاربری ایشان قرار دارد. ممنون می شوم این مورد را هم پیگیری بفرمایید.
با تشکر.
با سلام و خسته نباشید.
قسمت ارسال پیامک چند روزی هست با مشکل روبرو شده. ممنون میشم رسیدگی فرمایید.
مطلب بعدی اینکه در ختم قرآن جاری کاربر mohammad98 ردیف 3 و 4 رو انتخاب کرده بودند که بعد از اینکه بنده پستشون رو در قسمت ردیف های تلاوت نشده از جدول ختم آنلاین قرآن کریم دیدم اقدام به انتخاب این ردیف ها نمودم اما هنوز در جدول نام کاربری ایشان قرار دارد. ممنون می شوم این مورد را هم پیگیری بفرمایید.
با تشکر.
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
مشکل صفحه ارسال پیامک به واحد فنی ارجاع گردید و امیدواریم بزودی مرتفع گردد.
در ارتباط با ختم آنلاین قرآن کریم نیز، اصلاحات مورد نظر انجام گردید.
با تشکر ویژه از زحمات ارزنده وحضور فعال سرکار
موفق و سلامت باشید
سلام
اتفاقا ما هم معتقدیم زنده پرست باشید و تا کاربران خوب و فعال و کیفی شما زنده هستند از لحاظ معنوی آنها را حمایت کنید . نه فقط از عده ای که دوستشان دارید حمایت کنید .
درسته سخنان حضرت علی علیه السلام و سایر ائمه معصومین سلام الله علیها را جهت عمل به آنها بیان کردم هم خطاب به شما هم به خودمان ولا غیر .
به عمل کار برآید به سخندانی نیست .
ما هم خداوند بزرگ را ناظر بر اعمال خود میدانیم .واگر میخواهید کاربران ناظر بر اعمال باشند از انتقاد سازنده ناراحت نشوید و آنها را حذف نکنید و غیر فعال نکنید . واین مشخص است که شما از قضاوت دیگران هراس دارید.
تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشد .
با سلام و احترام حضور جناب آقای نجاران و جناب آقای کیانی
از اینکه خدا را شکر تایپیک آخر را حذف نکردید ممنونم . امیدوارم در ادامه اگر انتقاد سازنده دیگری یا درد دلی و ... را در راسخون قرار دادم حذف نشود .
موفق و سلامت و پایدار باشید .
التماس دعا
با سلام و خسته نباشید و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز
جناب نجاران من چند روزی هست که با امضایم دچار مشکل شده ام یعنی در موقع ویرایش نحوه قرار گرفتن امضا درست است ولی وقتی همکاران شما تایید میکنند امضا کلا به هم ریخته میشود.علت از چیست؟
با سلام و خسته نباشید.
برای امکان جدید که در پستهای کاربران تحت عنوان (ارسال به دوستان) قرار دادید سپاسگزارم.
با تشکر.
جناب نجاران من چند روزی هست که با امضایم دچار مشکل شده ام یعنی در موقع ویرایش نحوه قرار گرفتن امضا درست است ولی وقتی همکاران شما تایید میکنند امضا کلا به هم ریخته میشود.علت از چیست؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
لطف کنید بفرمایید امضایتان به چه صورتی باشد تا در صورت امکان اعمال گردد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
با سلام و خسته نباشید.
برای امکان جدید که در پستهای کاربران تحت عنوان (ارسال به دوستان) قرار دادید سپاسگزارم.
با تشکر.
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
خواهش می کنم، ان شاء ا... روال تغییرات و بهینه سازی امکانات سایت بطور مستمر ادامه خواهد یافت و این حق شما همراهان گرامی است و وظیفه ما.
موفق و سلامت باشید
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
لطف کنید بفرمایید امضایتان به چه صورتی باشد تا در صورت امکان اعمال گردد.
با تشکر
موفق و سلامت باشید
اگر این کار را بفرمایید که من خیلی شرمنده شما میشوم
همانطور که الان در امضا مشاهده میکنید میخواستم جمله ای که نوشته شده به همین صورت در وسط باشد و وبلاگ عاشق امام رضا در خط پایین (که الان هم هست)ولی این هم در وسط باشد که الان در گوشه سمت راست قرار دارد .بصورت زیر اگر امکان دارد
با تشکر
ضمن سلام و عرض ادب
توی بخش محیط کاربری تصویری که تبلیغ از صندلی داغ آقای صدری شده اگه وسو ببریم روش نوشته مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ.
در صورت امکان اصلاح شود.
با تشکّر.