پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام. من هر چه قدر گشتم جایی را برای ارسال مقاله ندیدم.لطفا راهنمایی کنید
با سلام.شما گفتید که از بین سه کاربر mina_k_h ، salma57 و ali_kamali یکی رو برای صندلی داغ بعدی انتخاب کنم.کاربر salma57 که ثبت نام نکردند ، کاربران mina_k_h و ali_kamali از شرکت در برنامه منصرف شدند.اگه می شه فردی دیگه رو انتخاب کنین.
با تشکّر.
با سلام و خسته نباشید و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه عزیز
اگر امکان دارد و در صورت صلاحدید جنابعالی مطلب زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
با سلام و خسته نباشید.
خواهش می کنم پست زیر را حذف یا مسدود بفرمایید!
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/756104/page1/#1395082
با تشکر.
سلام. من هر چه قدر گشتم جایی را برای ارسال مقاله ندیدم.لطفا راهنمایی کنید
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
در حال حاضر امکان ارسال مقاله برای سایت وجود ندارد.
با تشکر
با سلام.شما گفتید که از بین سه کاربر mina_k_h ، salma57 و ali_kamali یکی رو برای صندلی داغ بعدی انتخاب کنم.کاربر salma57 که ثبت نام نکردند ، کاربران mina_k_h و ali_kamali از شرکت در برنامه منصرف شدند.اگه می شه فردی دیگه رو انتخاب کنین.
با تشکّر.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
لطف بفرمایید و خودتان از بین ثبت نام کنندگان در برنامه یک نفر را انتخاب فرمایید.
در ضمن، ثبت نام در یک برنامه و پس از مدتی درخواست لغو ثبت نام ، عملی غیر اصولی و غیر مسئولانه است.
با تشکر فراوان
با تشکّر.
لطف بفرمایید و خودتان از بین ثبت نام کنندگان در برنامه یک نفر را انتخاب فرمایید.
در ضمن، ثبت نام در یک برنامه و پس از مدتی درخواست لغو ثبت نام ، عملی غیر اصولی و غیر مسئولانه است.
با تشکر فراوان
بله.فکر می کنم که کاربران عزیز یه چیزو فراموش کردن و اون اینه که قبل از شروع برنامه شان با ایشان هماهنگ خواهد شد.
با سلام و خسته نباشید و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه عزیز
اگر امکان دارد و در صورت صلاحدید جنابعالی مطلب زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از مشارکت فعال شما، تاپیک بسیار جالبی بود، از آن لذت بردم.
لازم به ذکر است در صورت تائید واحد محتوا، تاپیک مذکور در لینک های چرخشی بارگذاری می گردد.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
خواهش می کنم پست زیر را حذف یا مسدود بفرمایید!
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/756104/page1/#1395082
با تشکر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه شما، تاپیک مورد نظر حذف و کاربر مربوطه تذکرات لازم را دریافت نمود.
موفق باشید و سلامت
ضمن سلام و عرض ادب ، درست است اینکه کاربری ثبت نام کند و بعد از مدتی آن را لغو کند ولی روش ثبت نام کمی غیر معمول است بنده هر پستی را که ببینم تشکر می کنم و همین کار را نیز کردم بعد از مطالعه متوجه شده که روش ثبت نام اینگونه بوده که حال در خواست داده ام ثبت نامم لغو شود
با تشکر فراوان موفق و موید باشید
ضمن سلام و عرض ادب ، درست است اینکه کاربری ثبت نام کند و بعد از مدتی آن را لغو کند ولی روش ثبت نام کمی غیر معمول است بنده هر پستی را که ببینم تشکر می کنم و همین کار را نیز کردم بعد از مطالعه متوجه شده که روش ثبت نام اینگونه بوده که حال در خواست داده ام ثبت نامم لغو شود
با تشکر فراوان موفق و موید باشید
همراه گرامی و مدیر عزیز ضمن سلام و عرض ادب
یک کاربر معمولا زمانی باید به مطلبی تشکر بزند و آن را تائید یا تکذیب کند که بطور کامل آن را مطالعه کرده باشد، شما اگر مطلبی را مطالعه نکرده اید، چگونه از آن تشکر نموده اید، آن هم زمانی که با خط درشت در انتهای پست ذکر شده که تشکر برابر با ثبت نام در برنامه خواهد بود. مشخص است توجهی بسیار اندک هم به محتوای پست نداشته اید.
(تشکر از این پست=ثبت نام جهت میهمانی در برنامه صندلی داغ)
به هر جهت شرکت در برنامه کاملا اختیاری بوده و خواهد بود.
با تشکر
یک کاربر معمولا زمانی باید به مطلبی تشکر بزند و آن را تائید یا تکذیب کند که بطور کامل آن را مطالعه کرده باشد، شما اگر مطلبی را مطالعه نکرده اید، چگونه از آن تشکر نموده اید، آن هم زمانی که با خط درشت در انتهای پست ذکر شده که تشکر برابر با ثبت نام در برنامه خواهد بود. مشخص است توجهی بسیار اندک هم به محتوای پست نداشته اید.
به هر جهت شرکت در برنامه کاملا اختیاری بوده و خواهد بود.
با تشکر
سلام ، ضمن آرزوی قبولی نماز و روزه شما اگر دقت کنید حداقل تشکر من اولین تشکر است و زمانی که تشکر زده شده بود هنوز پست کامل نشده بود و قسمت زیر بعد به آن اضافه شد :
با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها
بنده دیروز درباره لینک زیر تلفنی صحبت کردم .نظر خودتون رو در مورد طرح اعلام کنید. باتشکر
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، طرح شما مطالعه شد و فکر می کنیم طرح مفیدی می تواند باشد، در موعد مقرر جهت اجرا اطلاع دهید تا ضمن اعمال تغییراتی در آن، مورد تبلیغ نیز واقع شود.
موفق باشید
سلام و تشکر از مدیر ارشد انجمن
من بخش هدایا در توضیحات این طرح را خالی گذاشته ام . لطف کنید این بخش را تکمیل کنید
با سلام و عرض ادب
پیشنهاد می کنم زیرتالار ها به شکل زیر اصلاح شود :
آموزش مهارت Reading
آموزش مهارت Speaking
آموزش مهارت Writing
آموزش مهارت Listening
آموزش مهارت Grammar
آموزش مهارت Vocabulary & Pronunciation
ضمنا لطف کنید به هر شکلی که به نظر شما بهتر هست تغییرشون بدید .
با تشکر و عرض معذرت
سلام و تشکر از مدیر ارشد انجمن
من بخش هدایا در توضیحات این طرح را خالی گذاشته ام . لطف کنید این بخش را تکمیل کنید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تغییراتی در تاپیک اعمال و بخش هدایا نیز تکمیل گردید.
ان شاء ا... در موعد مقرر تبلیغات لازم و مشارکت سازنده در این ارتباط انجام خواهد شد.
موفق باشید