پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و تشكر و عرض خسته نباشيد!
نامه به ايميلي كه عرض كرديد ارسال شد!
به دستتون رسيد؟
باتشكر!
يازهرا!
با سلام و عرض ادب:
اگر امکان وجود دارد در ماه مبارک رمضان مسابقه ویژه ای بگذارید.
یاعلی
با سلام و تشكر و عرض خسته نباشيد!
نامه به ايميلي كه عرض كرديد ارسال شد!
به دستتون رسيد؟
باتشكر!
يازهرا!
با سلام و عرض ادب
ایمیل ارسالی دریافت و در دست بررسی است. نتیجه متعاقبا حضورتان اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
موفق باشید
با سلام و عرض ادب:
اگر امکان وجود دارد در ماه مبارک رمضان مسابقه ویژه ای بگذارید.
یاعلی
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
برنامه هایی برای ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است که در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر فراوارن
موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید میشه بفرمایید قسمت دعوت از دوستان در کدام قسمت از سایت قرار داره؟
سلام و وقت بخير
مدير ارشد انجمن ها
در مورد نقدهاي تند سلما 57 از بنده در سايت راسخون چه كنم؟ لطفا در مورد اين پستها را ادامه ندهيد . باتشكر
با عرض سلام و خسته نباشید میشه بفرمایید قسمت دعوت از دوستان در کدام قسمت از سایت قرار داره؟
با سلام خدمت کاربر گرامی و با اجازه از مدیر ارشد انجمن ها جناب نجّاران :
در حال حاضر امکان دعوت دوستان و ارسال مقاله در سایت غیر فعّال می باشند.
با تشکّر.
سلام و وقت بخير
مدير ارشد انجمن ها
در مورد نقدهاي تند سلما 57 از بنده در سايت راسخون چه كنم؟ لطفا در مورد اين پستها را ادامه ندهيد . باتشكر
اگه منظورتون نوشته های توی تاپیک صندلی داغ هست که باید بگم که ایشون فقط قوانین برنامه ی صندلی داغ رو بیان نمودند و چیز دیگه ای نگفتند.از همین جا هم از ایشون به خاطر یاد آوری قوانین تشکّر می کنم.
لطفاً پست زیر را بخوانید :
http://rasekhoon.net/forum/post/show/753768/1390599/
با تشکّر.
با سلام.ایمیلی برای ماه مبارک رمضان به سه ایمیل اینفو و فروم و فرومز آندرلاین راسخون یاهو ارسال شد.رسیده؟؟؟
سلام و وقت بخير
مدير ارشد انجمن ها
اگه منظورتون نوشته های توی تاپیک صندلی داغ هست که باید بگم که ایشون فقط قوانین برنامه ی صندلی داغ رو بیان نمودند و چیز دیگه ای نگفتند.از همین جا هم از ایشون به خاطر یاد آوری قوانین تشکّر می کنم.
لطفاً پست زیر را بخوانید :
http://rasekhoon.net/forum/post/show/753768/1390599/
با تشکّر.
سلام و وقت بخير
تذكر شما بجاست . ولي ديگه در مورد من اين پستها را ادامه ندهيد. من مثل شما مدام در سايت فعال نيستم و در طي يكسال گذشته كه با مدير تالار خانواده همكاري داشته ام از ايشان فوق العاده راضي هستم؛ و اميدوارم ايشان و خانواده شان در همه ابعاد زندگيشان موفق و مويد باشند. باتشكر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
این بخش در حال آماده سازی است و بزودی در دسترس قرار داده خواهد شد.
با تشکر
موفق باشید
همراهان گرامی salma57 ، iran313 و alifanoodi
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
در این هیچ تردیدی نیست که هدف همه شما عزیزان، ارتقاء و تعالی همه جانبه راسخون است و می دانیم تقابل نظرات در محیط های تعاملی امری کاملا بدیهی و مایه پیشرفت و تکامل است، لذا خواهشمندیم فضای صمیمانه بین خود را حفظ کرده و انتقادات و مطالب تبادل شده را به دید همکاری و همراهی در پیشرفت راسخون و انجمن ها بنگرید. همانگونه که هست. قطعا هیچ کاربری فصد تخریب یا تقابل بی مورد با کاربر دیگر را نداشته و ندارد.
استمرار حضور فعال شما در انجمن ها را خواستاریم.
با تشکر و قدردانی فراوان
موفق و سلامت باشید
با سلام و خسته نباشید.
در صورت صلاحدید پست زیر را در لینکهای چرخشی قرار بدهید.
البته فقط یک پیشنهاد هست چون به نظر خودم خیلی جالب بود.
با سلام.ایمیلی برای ماه مبارک رمضان به سه ایمیل اینفو و فروم و فرومز آندرلاین راسخون یاهو ارسال شد.رسیده؟؟؟
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
ایمیل شما دریافت شده است و امیدواریم مورد بهره برداری شایسته واقع شود.
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام .
لطفا صندوق پيامتون رو چك كنيد.
با تشكر