پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جناب نجاران
باسلام واحترام
باتشکرازفراهم نمودن امکان جدیدراسخون چراهرپستی که گذاشته میشه علامت اخطارظاهرمیشه ودوم اینکه بهترنبودعلامت اخطارظاهرشده نوع تخلف روباکلیک روی آن گزارش می داد؟ اینطورکه گرفته این سیستم فکرکنم تاآخرماه من جزء خلافکارترینهاباشم
مدیر گرامی با سلام و عرض ادب
مثل اینکه همانند همیشه شما اصلا توجهی به اطلاع رسانی ها ندارید، آیکون مذکور مربوط به ثبت تخلف است یعنی برای همه پست ها باید وجود داشته باشد که اگر پستی از نظر کاربری خلاف قوانین است به مسئولین اطلاع داده شود و نشانگر مشکل داشتن پست نیست.
امکانات جدید در راسخون (دفتر تلفن و گزارش تخلفات انجمن ...
موفق باشید
جناب نجاران
باسلام مجدد
من قوانین مربوطه رومطالعه کردم وتوجه کامل به اون دارم منتهاچون امکان جدیدی است ازشماسئوال نمودم درحال حاضرآیابایدباپست جداگانه ای به کاربرمتخلف تذکردادیااینکه درهمان قسمت ثبت گزارش بایدموضوع رومنعکس کرد؟ اگرجواب اینجانب درهمان قسمت ثبت گزارش است فقط به این پست تشکربزنیدمن نمی خواهم جواب پستم رابدهید چون می دونم سرتون شلوغه.
جناب نجاران
باسلام واحترام
باتشکرازفراهم نمودن امکان جدیدراسخون چراهرپستی که گذاشته میشه علامت اخطارظاهرمیشه ودوم اینکه بهترنبودعلامت اخطارظاهرشده نوع تخلف روباکلیک روی آن گزارش می داد؟ اینطورکه گرفته این سیستم فکرکنم تاآخرماه من جزء خلافکارترینهاباشم
مدیر گرامی با سلام و عرض ادب
مثل اینکه همانند همیشه شما اصلا توجهی به اطلاع رسانی ها ندارید، آیکون مذکور مربوط به ثبت تخلف است یعنی برای همه پست ها باید وجود داشته باشد که اگر پستی از نظر کاربری خلاف قوانین است به مسئولین اطلاع داده شود و نشانگر مشکل داشتن پست نیست.
امکانات جدید در راسخون (دفتر تلفن و گزارش تخلفات انجمن ...
موفق باشید
جناب نجاران
باسلام مجدد
من قوانین مربوطه رومطالعه کردم وتوجه کامل به اون دارم منتهاچون امکان جدیدی است ازشماسئوال نمودم درحال حاضرآیابایدباپست جداگانه ای به کاربرمتخلف تذکردادیااینکه درهمان قسمت ثبت گزارش بایدموضوع رومنعکس کرد؟ اگرجواب اینجانب درهمان قسمت ثبت گزارش است فقط به این پست تشکربزنیدمن نمی خواهم جواب پستم رابدهید چون می دونم سرتون شلوغه.
مدیر گرامی با سلام
پاسخ این سئوال شما که در تاپیک انتقادات روابط عمومی نیز پرسیده بودید، در همان تاپیک داده شده است. مطالعه فرمایید
با تشکر
با سلام.
تاپیک هایی که گفتید ایجاد شد و آدرس های اون به صندوقتون ارسال گردید.اگه می خواین ویرایش کنین و تغییرات توش انجام بدین الآن آمادس.
با تشکّر.
سلام .
ببخشيد من اينجا پيام مي گذارم. لطفا اين رو حذف كنيد بعد از خوندن.
در تالار روابط عمومي دو صفحه آخر دو پست زده شده كه حاوي عكسهاي بزرگتر از حد مجازه. البته يكيش نقل قولي هست كه مسئول روابط عمومي زدن. :)
لطفا اونها رو اصلاح كنيد. نوشته ها كامل نيست و دكمه تشكر و پاسخ و نقل قول اصلا ديده نميشه. گزارش تخلف هم غير فعاله. يعني كادرش خارج از صفحه ظاهر ميشه.
با تشكر
با سلام و خسته نباشید.
جناب نجاران ممنون میشم صندوق پیامتون رو چک بفرمایید.
با سلام و عرض ادب و احترام ،
امتیازات شکرت کنندگان در ششمین درسنامه دوره آموزشی در محل های مربوطه بارگزاری شد ،
خواهشمند است امتیازات به حساب کاربری ، کاربران واریز گردد
با تشکر
سلام چرا عکس پروفایل من درست نمیشه هر جا که پست میزارم عکس جدیدی که گزاشتم نمیاد.
با تشکر
سلام چرا عکس پروفایل من درست نمیشه هر جا که پست میزارم عکس جدیدی که گزاشتم نمیاد.
با تشکر
با عوض كردن امضا، آواتار و امضاي شما غير فعال ميشن و تا مسئول نظارت امضا و آواتار شما رو تاييد نكنند نمايش داده نميشه.
البته ببخشيد من جواب دادم.
سلآمـ و عرضـ ادبـ و احترامـ
ظهرتونـ بخیـر
ببخشینـ میـ خواستمـ بدونمـ برنامهـ ریزیـ و اجرایـ تالاریـ کهـ در دستور ایجاد ـبود، بهـ کجا رسیدهـ استـ؟
مـمــنـونـ
با سلام.
تاپیک هایی که گفتید ایجاد شد و آدرس های اون به صندوقتون ارسال گردید.اگه می خواین ویرایش کنین و تغییرات توش انجام بدین الآن آمادس.
با تشکّر.
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
کمی تامل بفرمایید، تاپیک ها پس از مطالعه دقیق و اعمال تغییرات احتمالی توسط روابط عمومی فعال خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
جناب نجاران ممنون میشم صندوق پیامتون رو چک بفرمایید.
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صندوق پیام بررسی و اقدامات مقتضی انجام شد.
موفق باشید
با تشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
هر نوع تغییری که کاربر در آواتار یا امضاء خود ایجاد نماید منجر به غیر فعال شدن امضاء و آواتار می شود تا زمانیکه روابط عمومی آن را تائید نماید، لازم به ذکر است مدت زمان موردنیاز جهت تائید مشخصات کاربری در ساعات اداری بسیار کوتاه خواهد بود.
موفق باشید
با سلام.به نظرتون لازم نیست توضیحات تالار پاتوق عوض شه؟؟؟
در این تالار تنها یک موضوع(تاپیک) وجود دارد. هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! محل طرح مباحث پیرامون موضوعات مختلف در یک و تنها یک محل. محل گشت زنی و ابراز نظر و درد و دل کاربران در یک تاپیک. محل دیدار و صحبت کاربران با یکدیگر
با سلام و عرض ادب و احترام ،
امتیازات شکرت کنندگان در ششمین درسنامه دوره آموزشی در محل های مربوطه بارگزاری شد ،
خواهشمند است امتیازات به حساب کاربری ، کاربران واریز گردد
با تشکر
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و شرکت کنندگان در دوره آموزشی مباحث امنیتی در کامپیوتر های شخصی و محیط اینترنت، امتیازات درخواستی تقدیم گردید.
موفق باشید
با سلام.به نظرتون لازم نیست توضیحات تالار پاتوق عوض شه؟؟؟
در این تالار تنها یک موضوع(تاپیک) وجود دارد. هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! محل طرح مباحث پیرامون موضوعات مختلف در یک و تنها یک محل. محل گشت زنی و ابراز نظر و درد و دل کاربران در یک تاپیک. محل دیدار و صحبت کاربران با یکدیگر
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر ویژه از زحمات و مشارکت ارزنده جنابعالی، اصلاحاتی در توضیحات تالار اعمال گردید.
موفق باشید