پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام.این طرح سرزمین من می شه از جاهایی که رفتیم هم بگیم؟؟؟
سلام
مانعی ندارد. همه ایران سرای من است...
ببخشید جناب نجاران یه سوال داشتم کاربر architect0811 در سایت فعالیت دارن.
مدیر گرامی و همراه عزیز ضمن سلام و عرض ادب
ایشان در سایت حضور دارند و هر از گاهی در انجمن ها پستی ارسال می دارند. موضوعی در این ارتباط هست؟
نه _ بنده زمانی که مدیر گفتگوی ازاد بودن با ایشون مشکل داشتم در شهریور 91 .دقیق یادم نیست که بحثمون سر چی بودولی گفتم حرمت بزرگتری کوچکتری رو به جا بیارمو ازشون عذرخواهی کنم .اگه ایشونو دیدید یا بگین من خودم عذر خواهی کنم و یا خودتون از طرف بنده عذر خواهی کنید.
اجرای نظرسنجی پیرامون آن مسابقه نیز بلامانع است؟حتما اقدام میشود
با تشکر فراوان
موفق باشید
با سلام.
پیشنهاد می دم این جور امتیاز دهی که برای طرح سرزمین من گذاشتین رو بردارین.آخه یعنی پستی که توی صفحه ی اوّله با پستی که توی صفحه ی آخره به یه میزان تشکِر داره؟؟؟معلومه که نه این جوری در حقّ دیگران ضلم می شه.
سلام و عرض ادب و احترام
يكي از كاربران جديد راهنمايي خواسته من با اجازه شما در راهنمايي اين كاربر پيش قدم شدم. ببخشيد. اميدوارم دخالت در كار شما نباشه.
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
متاسفانه امکان بارگذاری مطالبی که حالت عمومی ندارند در لینک های چرخشی وجود ندارد. تبلیغ نظرسنجی را در تاپیک هایی مثل "تبلیغات از پست های خودتون" انجام دهید.
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام
يكي از كاربران جديد راهنمايي خواسته من با اجازه شما در راهنمايي اين كاربر پيش قدم شدم. ببخشيد. اميدوارم دخالت در كار شما نباشه.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاری می نمایم. در ضمن پاسخ هایی برای کاربر از طریق ایمیل و بخش نظرات ارسال شده است.
موفق و سلامت باشید
با سلام.
پیشنهاد می دم این جور امتیاز دهی که برای طرح سرزمین من گذاشتین رو بردارین.آخه یعنی پستی که توی صفحه ی اوّله با پستی که توی صفحه ی آخره به یه میزان تشکِر داره؟؟؟معلومه که نه این جوری در حقّ دیگران ضلم می شه.
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
قطعا علاوه بر تشکرات زده شده برای پست ها، محتوای آنها نیز توسط روابط عمومی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت، بعبارت دیگر ارزیابی محتوایی پست ها در اولویت قرار دارد.
لینک مورد نظر نیز در صورت تائید و وجود فضای خالی بارگذاری خواهد شد.
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید.
استقبال کاربران در تالار های اینترنت و وب و مادرانه خیلی کمه.
برای جذب کاربر چه راهکاری رو برای بنده پیشنهاد می فرمایید؟
به نظرتون الان فرصت مناسبی برای برگزاری مسابقه در تالار میباشد یا خیر؟
در صورتی که امکان دارد لوگویی برای این 2 تالار تهیه کنید و در بالای صفحه انجمن ها قرار دهید ممنون میشم.
یا هر راهکار دیگری دارید بفرمایید که بنده انجام بدهم.
با تشکر.
ببخشید از اونجایی که تالار پزشکی و سلامت مدیری نداره از شما درخواستی داشتم.
بنده امروز پستی تحت عنوان «خواص داروهای گیاهی» در تالار ایجاد نمودم. در صورت صلاحدید این پست را ویژه بفرمایید.
با تشکر.
با سلام و خسته نباشید.
استقبال کاربران در تالار های اینترنت و وب و مادرانه خیلی کمه.
برای جذب کاربر چه راهکاری رو برای بنده پیشنهاد می فرمایید؟
به نظرتون الان فرصت مناسبی برای برگزاری مسابقه در تالار میباشد یا خیر؟
در صورتی که امکان دارد لوگویی برای این 2 تالار تهیه کنید و در بالای صفحه انجمن ها قرار دهید ممنون میشم.
یا هر راهکار دیگری دارید بفرمایید که بنده انجام بدهم.
با تشکر.
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
قطعا محتوای بروز و کاربردی، تعامل مستمر با کاربر از طریق پاسخگویی به سئوالات تخصصی، انتقادات و پیشنهادات، راهنمایی، تشویق، اجرای دوره های آموزشی و برنامه های متنوع از قبیل مسابقه و ... به همراه تبلیغات می تواند در راستای جذب و حفظ کاربر موثر باشد.
ان شاء ا... بنرهایی برای تالارهای ذکر شده طراحی و تبلیغ خواهد شد، همچنین مباحث برجسته این تالارها را جهت درج در لینک های چرخشی اطلاع دهید.
در ضمن تاپیک درخواستی در تالار پزشکی سلامت ویژه گردید.
با تشکر فراوان
سلام با توجه به جستجوی نرم افزار در سایت های مختلف از اینکه اکثر نرم افزارها را در سایت راسخون دانلود کردم تشکر می کنم
چند وقتی هست در سایت راسخون سرچ می کنم خواستم از مسئولین این سایت بویژه آقای انصاری تشکر کنم
با سلام و خسته نباشید.
در صورت صلاحدید لینک زیر را در لینکهای چرخشی قرار دهید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام:
در خبر :
یکی از دبیران روزنامه کیهان مورد اصابت چاقو قرار گرفت
" راسخون" را " خراسخون" نوشته اید . لطفا اصلاح نمائید.
سپاس
با سلام.توی این طرح سرزمین من هر ماه یک سری عکس می شه گذاشت؟؟؟آخه من عکس از تخت جمشید و قم هم دارم اینطوری که تا شهریور طول می کشه.