پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و خسته نباشيد
صفحه مورد نظر ارسالي شما به گوشي بنده در دسترس نيست. گوشي بنده حدود يك شبانه روز خاموش بوده و در دسترس نبوده و نمي دانم از زمان پيام شما چقدر گذشته است ولي فورا به پيام شما و بقيه جواب دادم. به صفحه مورد نظر سرزدم ولي در دسترس نبود. ترجيح مي دهم كه از مديريت انصراف دهم .باتشكر
با سلام و عرض ادب
با استعفای شما موافقت می شود.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب ،
امتیازات پنجمین درسنامه دوره آموزشی مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت در محل های مربوطه اعلام شد
خواهشمند است امتیازات به حساب کاربری ، کاربران افزوده شود
با تشکر فراوان موفق و موید باشید
سلام و خسته نباشيد
صفحه مورد نظر ارسالي شما به گوشي بنده در دسترس نيست. گوشي بنده حدود يك شبانه روز خاموش بوده و در دسترس نبوده و نمي دانم از زمان پيام شما چقدر گذشته است ولي فورا به پيام شما و بقيه جواب دادم. به صفحه مورد نظر سرزدم ولي در دسترس نبود. ترجيح مي دهم كه از مديريت انصراف دهم .باتشكر
با سلام و عرض ادب
با استعفای شما موافقت می شود.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
قبلا مي امدم راسخون بي سروصدا و با ارامشي عميق كلي از مطالب را دانلود ، مي خواندم و مي رفتم و الان هم همين طور سر مي زنم خيلي چيزها را ياد مي گيرم . از سايت راسخون راضي هستم ولي اگر بطور كوتاه ومفيد بدون درگيري هاي ذهني و اين دغدغه ها به سايت بيايم براي من بهتر است . بعضي حساسيتهاي اجتماعي در من نبايد كمرنگ شود تا نسبت به آن بي تفاوت شوم. باتشكر
سلام و خسته نباشيد
به نام خدا
گوشه اي از گزارش مديريت مجازي كوتاه مدت /6 تيرماه / 1392 - iran313
دنياي مجازي با كاربران مجازي همراه تصميم گيريهاي مجازي / اشتباهات مجازي مرا به خوبي هاي مجازي تان ببخشيد .
در مدتي كه مدير بودم همه كاربران يكي از يكي بهتر بودند همه كاربران و مديران وقتشان را گذاشتند و براي تالار مطلب گذاشته بودند . samanehtajafary ، abdo_61، rashon. catcat و mina_k_h و بقيه اعضا . تا جايي كه مقالات را خواندم در كارگاه نكته سنجي وارد كرده ام . در ارائه گزارش و كاربران برتر به خاطر عدم اگاهي و تازه وارد بودنم ديرامدگي و همين طور در جلسات الزامي شركت نكردم و در ازمايش خوب جواب ندادم.
من هيچ چيز از كاربران و مديران نمي دانم و از فعاليتهاي مفيد آنها تشكر مي كنم. بيشتر از خانمهاي انجمن با تالار زن در ارتباط بودند و توجه داشتند. مطالب خوب و جالب كه براي بنده خيلي مفيد بود.
تشكر از پاسخهاي شما در تاپيكهايي كه در لينك چرخشي قرار گرفت . تشكر را پاسخ داده ام ولي جواب نداده ام.
من با خانمهاي انجمن ارتباط زيادي نگرفتم و بيشتر با كاربران مرد همراه بودم و فعاليت كردم و تالار روانشناسي زن را انتخاب كرده بودم تا فعاليت سازنده و مفيد داشته باشيم و آگاهي مان بالاتر رود. با اين حال اميدوارم قلم همه شما سبز باشد (نقل قول تشكر يك كاربر برتر در تالار روانشناسي زن) در روانشناسي رنگها رنگ سبز نشانه معنويت و ارامش است.
كاربر نوجوان alifanoodi از توجه شما و تشكرهاي سريع السير شما تشكرهاي ويژه بي نهايت به سرعت نور .
خانمهاي انجمن با بنده همكاري نكردند و فقط تشكر كردند كه تشكر را با تشكر جواب دادم. از خانم salma57 هم تشكر به توان بي نهايت ولي با افكارشان موافق نيستم از من ناراحت نشين و من خيلي به تشكرهاي شما توجه داشتم فقط جواب نمي دادم .
باتشكر/iran313
سلام. من هم از مطالب آموزنده و دقت شما در مطالب ارسالي كاربران كمال تشكر رو دارم.
اما معمولا در تالار ها انجمن فعاليت چنداني ندارم. يعني وقتش رو ندارم كه بخوام اونجا فعاليت كنم.
چون اينجا اسم آوردين از من دارم و انتقاد داشتيد جواب مي دم.
شما اگر در تالار تحت مديريت خود از كسي راضي هستيد دليلي ندارد اين كاربر در تالارهاي ديگر هم فعاليتش خوب باشد.
مطالب كپي پيستي كه در انجمن گذاشته مي شود گاها توسط خود كاربران هم خوانده نمي شود. چون هم به صورت انبوه فرستاده مي شود و هم بايد سطح درك و آگاهي كاربري كه مورد نقد من نيز بوده رو بالا برده باشد.
كاش شما قضاوت عجولانه نداشتيد.
من هيچ گاه به كاربراني كه در انجمن ها فعاليت مي كنند بي احترامي نمي كنم.
فقط از شما مي خواهم فقط يك بار به صورت سوال و جوابي (نه كپي پيستي) در خدمت كاربراني كه به خاطرشان به من انتقاد مي كنيد قرار بگيريد و بعد در مورد آنها قضاوت كنيد.
من هم مي توانم روزي هزار تا از پست هايي كه شما دوست داريد در همه تالارها قرار بدهم. ولي وقتي ادب نداشته باشم كل علم دنيا رو هم كه به شما بدهم ذره اي ارزش نخواهد داشت.
كاش فقط يك بار كه اين عزيزان در اتاق چت سوال مي كردند زحمت مي كشيديد و جواب آنها را مي داديد. الان همه كاربران اتاق چت از دست اين عزيزان دلخورند و من دليل پشتيباني شما رو فقط خوندن پست هاي كپي پيستي اونها مي دونم.
ما برون را ننگریم و قال را ما درون را بنگریم و حال را
با سلام.
ادرس وبلاگ طرح صالحین عوض شد و وبلاگ به پنل جناب صالحی رفت.این طوری خود مدیر بهتر می تونه مدیریت کنه :
http://tarhsalehin.rasekhoonblog.com/
سلام. من هم از مطالب آموزنده و دقت شما در مطالب ارسالي كاربران كمال تشكر رو دارم.
اما معمولا در تالار ها انجمن فعاليت چنداني ندارم. يعني وقتش رو ندارم كه بخوام اونجا فعاليت كنم.
چون اينجا اسم آوردين از من دارم و انتقاد داشتيد جواب مي دم.
شما اگر در تالار تحت مديريت خود از كسي راضي هستيد دليلي ندارد اين كاربر در تالارهاي ديگر هم فعاليتش خوب باشد.
مطالب كپي پيستي كه در انجمن گذاشته مي شود گاها توسط خود كاربران هم خوانده نمي شود. چون هم به صورت انبوه فرستاده مي شود و هم بايد سطح درك و آگاهي كاربري كه مورد نقد من نيز بوده رو بالا برده باشد.
كاش شما قضاوت عجولانه نداشتيد.
من هيچ گاه به كاربراني كه در انجمن ها فعاليت مي كنند بي احترامي نمي كنم.
فقط از شما مي خواهم فقط يك بار به صورت سوال و جوابي (نه كپي پيستي) در خدمت كاربراني كه به خاطرشان به من انتقاد مي كنيد قرار بگيريد و بعد در مورد آنها قضاوت كنيد.
من هم مي توانم روزي هزار تا از پست هايي كه شما دوست داريد در همه تالارها قرار بدهم. ولي وقتي ادب نداشته باشم كل علم دنيا رو هم كه به شما بدهم ذره اي ارزش نخواهد داشت.
كاش فقط يك بار كه اين عزيزان در اتاق چت سوال مي كردند زحمت مي كشيديد و جواب آنها را مي داديد. الان همه كاربران اتاق چت از دست اين عزيزان دلخورند و من دليل پشتيباني شما رو فقط خوندن پست هاي كپي پيستي اونها مي دونم.
ما برون را ننگریم و قال را ما درون را بنگریم و حال را
سلام و خسته نباشيد
مطلب شما را خواندم و تشكر از شما به خاطر توجه به گزارش ارائه شده.
من از شما انتقاد نكردم فقط نظرم را ارسال كردم. احترام و تشكر مرا پذيرا باشيد. كاربر نام برده را هم اگر شما را رنجانده است را به خوبي و بزرگواري تان ببخشيد و ويروس رنجيدگي را به خودتان بيش از اين وارد نكنيد و بگذاريد فكرتان ارام باشد . درگير مسائلي كه شما در بوجود اوردنشان نقشي نداريد نشويد و ارامش خود را براي خانواده محترمتان حفظ كنيد.باتشكر
سلام لطفا لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
سلام و عرض ادب و احترام
مسابقه جهانگردي و ايرانگردي جزء تاپيك هاي ويژه بود. ولي تا بحال براي امتيازات اون اقدام نشده.
لطفا بررسي كنيد.
http://rasekhoon.net/forum/thread/741912/page1/
با تشكر
سلام و خسته نباشيد
پيشنهاد
يك چت روم بزرگ براي كاربران كه به قسمتهاي مختلف بخش بندي شده باشد و شامل بخشهاي بانوان، اقايان، متاهل ها، ورزشكاران، عمومي، حرفه اي ها، دانش اموزان و دانشجويان، بزنيد و افرادي هم ناظر چت روم قرار دهيد تا بر طبق قوانين اتاق ها اداره شوند. باتشكر
سلام چند وقت پیش طرح مسابقه ای رو دادم به نام طراح برتر میخواستم بدونم به کجا رسید
سلام و عرض ادب و احترام
مسابقه جهانگردي و ايرانگردي جزء تاپيك هاي ويژه بود. ولي تا بحال براي امتيازات اون اقدام نشده.
لطفا بررسي كنيد.
با تشكر
سلامـ وادایـ صبح بخیر خدمتـ
با توجهـ بهـ اینکهـ بندهـ در جریانـ امیتازدهیـ و جمعـ بندیـ تایپیکـ با مدیر تالار همسفرانـ در تماسـ بودمـ عرضـ می کنمـ :
جناب mohammad_43 طبقـ آخرینـ ارتباط در حالـ مشخصـ کردنـ میزانـ امتیازاتـ اهداییـ به کاربرانـ بودند و قرار شده استـ کهـ تا پایانـ همینـ هفتهـ امتیازاتـ به کاربرانـ محترمـ اهدا گردد .
در ضمنـ تایپیکـ زیر را در صورتـ امکانـ و تایید در لینکـ های چرخشیـ قرار بدینـ :
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین !
با سپاسـ فراوانـ ...
با سلام و عرض ادب ،
امتیازات پنجمین درسنامه دوره آموزشی مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت در محل های مربوطه اعلام شد
خواهشمند است امتیازات به حساب کاربری ، کاربران افزوده شود
با تشکر فراوان موفق و موید باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، امتیازات درخواستی تقدیم گردید.
خواهشمندیم نسبت به تکمیل تاپیک "وضعیت فعلی دوره آموزش مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت" اقدام فرمایید.
موفق باشید
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، منابع تاپیک در سرور راسخون محلی سازی گردید و تاپیک آن در لینک های چرخشی بارگذاری شد.
موفق و سلامت باشید
سلام و عرض ادب و احترام
لطفا بررسي كنيد.
با تشكر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
فرمایش شما صحیح است، امتیازات این مسابقه و تاپیک "بهترین منطقه گردشگری در فصل بهار کجاست؟" توسط مدیر محترم سابق تالار، ارسال شده است و بزودی اطلاع رسانی خواهد شد.
موفق باشید