پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جناب نجاران
باسلام
درجدول اعلام شده درمورددریافت کدعکس پرینت اینجانب بجزتالارگفتگوی آزادمی خواستم به استحضاربرسانم که درطول ماه خرداددرتالارحجاب هم فعالیت داشته ام که ازقلم افتاده لطفا"نام آن تالارروهم مرقوم بفرماییدویک سئوال احتمالا"اسامی کاربران برتراین ماه اعلام نخواهدشدباتوجه به لیست اعلامی جدول عکس پرینت؟
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب
از این پس، روال ارزیابی و تقدیر از فعالیت کاربران و مدیران بصورت مستمر و در طول ماه انجام و از کاربران و مدیران فعال و عملگرا بر اساس قوانین فعالیت در انجمن ها، به طرق مختلف تقدیر بعمل خواهد آمد.
کاربران برتر خرداد ماه نیز در همان لیست هدیه ویژه راسخون لحاظ شده اند.
موفق باشید
خیلی ممنونم به خاطر بارگزاری سریع عکسها. فقط مثل اینکه یکی از عکسها از قلم افتاده بود و یک عکس اشتباهاً 2 بار بارگزاری شده. میشه تصحیح بفرمایید؟
با سلام و عرض ادب
کل تصاویر دریافتی همین 15 عدد می باشد که بارگذاری شده است، البته یک تصویر تکراری نیز وجود داشت که حذف شد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
خیلی ممنونم به خاطر بارگزاری سریع عکسها. فقط مثل اینکه یکی از عکسها از قلم افتاده بود و یک عکس اشتباهاً 2 بار بارگزاری شده. میشه تصحیح بفرمایید؟
با سلام و عرض ادب
کل تصاویر دریافتی همین 15 عدد می باشد که بارگذاری شده است، البته یک تصویر تکراری نیز وجود داشت که حذف شد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام و خسته نباشید.
ببخشید فکر کنم یکی از عکسا جا مونده و اتچ نشده. من مجددا ارسال کردم. ممنون میشم این یکی رو هم اضافه کنید.
با تشکر.
با سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام و خسته نباشید.
ببخشید فکر کنم یکی از عکسا جا مونده و اتچ نشده. من مجددا ارسال کردم. ممنون میشم این یکی رو هم اضافه کنید.
با تشکر.
با سلام و عرض ادب
تصویر مورد نظر بارگذاری شد.
با تشکر فراوان
با سلام.
این جا اسم جناب samsam رو هم تو حاضرین هم تو غایبین زدین!!!(مگه می شه؟؟؟
سلام و خسته نباشيد
چرا در بخش چند رسانه اي سايت فايلهايي كه دانلود ميشود در اجرا روي سيستم مشكل دارند ؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
لطف کنید مشکل را دقیقا توضیح دهید تا شما را راهنمایی نمائیم.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
حل شد.
باتشكر
با سلام و عرض ادب
بنده دو نفر از کاربران برتر تالار در ماه خرداد را در لیست امتیازات نام برده و تقاضا میشود علاوه بر امتیاز جدول به هریک 100 امتیاز تعلق گیرد.
جمع بندی و چکیده مبحث هشتم (چگونه دوست انتخاب کنیم.)
لطفا در لینک چرخشی قرار گیرد
با سلآمـ و عرضـ ادبـ
لطفا صندوقـ پیامتانـ را چکـ نمایید .
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
تاپیک درخواستی در لینک های چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر فراوان
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
بنده دو نفر از کاربران برتر تالار در ماه خرداد را در لیست امتیازات نام برده و تقاضا میشود علاوه بر امتیاز جدول به هریک 100 امتیاز تعلق گیرد.
جمع بندی و چکیده مبحث هشتم (چگونه دوست انتخاب کنیم.)
لطفا در لینک چرخشی قرار گیرد
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر ویژه از زحمات ارزنده جنابعالی، کلیه امتیازات درخواستی تقدیم گردید و تاپیک مربوطه در لینک چرخشی بارگذاری شد.
موفق و سلامت باشید
با سلآمـ و عرضـ ادبـ
لطفا صندوقـ پیامتانـ را چکـ نمایید .
همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از جنابعالی، پاسخ شما ارسال گردید.
موفق باشید و سلامت
جناب نجاران
باسلام واحترام
احتراما"باستحضارمیرسانداینجان فردادرجلسه مدیران بدلیل مشغله کاری(شرکت درکنکوربعنوان آزمونگر)قادرنیستم شرکت کنم جهت اطلاع وهرگونه اقدام مقتضی به اطلاعتون رساندم .باتشکر
سلام
با توجه به سالروز فاجعه هفتم تير در صورت صلاحديد
شهید بهشتی از نگاه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری
باسپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)