پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
به نام خدا
با سلام و احترام و عرض ادب
زمان اجرای مسابقه سرزمین من که طرح آن حدود 10 ماه قبل برای جنابعالی ارسال شد تعطیلات نوروز و تعطیلات تابستان میباشد و در حال حاضر هم مسافرتها شروع شده اگر صلاح میدانید لطفا اجرا کنید و اگر هم صلاح نیست که حقیر دیگر درخواست خود را تکرار نکنم .
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، خواهشمندیم نسبت به ایجاد پست مربوط به طرح با جزئیات کافی در تالار "ایران گردی" بصورت غیر فعال اقدام فرمائید تا پس از بررسی های لازم، مورد تائید و اجرا واقع شود.
ضمنا زمان بندی مسابقات، طرح ها و آموزش های در حال اجرا در انجمن های راسخون و لزوم اجرای چنین طرح هایی در موعد مناسب برای گردشگری، باعث تاخیر در اجرای این طرح شده است.
موفق باشد
به نام خدا
با سلام و احترام و عرض ادب
زمان اجرای مسابقه سرزمین من که طرح آن حدود 10 ماه قبل برای جنابعالی ارسال شد تعطیلات نوروز و تعطیلات تابستان میباشد و در حال حاضر هم مسافرتها شروع شده اگر صلاح میدانید لطفا اجرا کنید و اگر هم صلاح نیست که حقیر دیگر درخواست خود را تکرار نکنم .
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، خواهشمندیم نسبت به ایجاد پست مربوط به طرح با جزئیات کافی در تالار "ایران گردی" بصورت غیر فعال اقدام فرمائید تا پس از بررسی های لازم، مورد تائید و اجرا واقع شود.
ضمنا زمان بندی مسابقات، طرح ها و آموزش های در حال اجرا در انجمن های راسخون و لزوم اجرای چنین طرح هایی در موعد مناسب برای گردشگری، باعث تاخیر در اجرای این طرح شده است.
موفق باشد
جناب آقای نجاران ضمن تشکر از جنابعالی ، بنده مجددا طرح را به info ایمیل زدم با یک سطر توضیح اضافی تا بعد از تغییراتی که لازم میدانید انجام داده و سپس آن را در تالار همسفران - ایران شناسی و گردشگری - قرار دهیم . جهت تغییرات نهایی هم هر زمان که صلاح میدانید با ارتباط تلفنی و ... در خدمت هستم .
سلام
چرا دو روزه پستایی که میدم تأیید نمیشن؟
سلام
چرا دو روزه پستایی که میدم تأیید نمیشن؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با توجه به مشغلات بالای واحد نظارت، پست های ارزیابی شده تا پایان ساعات اداری امروز تائید خواهند شد.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب / با تشکر از جوایز ارسالی / در بخش سوالات درسنامه چهارم فکر می کنم مشکلی به وجود آمده است ، پاسخ هایی که ارسال می شوند از چب به راست هستند ، لطفاٌ برسی نمایید و در صورت امکان ویرایش های لازم را انجام دهید تا در پاسخ های بعدی این مشکل به وجود نیاید !!
با سپاس فراوان
با عرض سلام و خسته نباشید
چند روزی است اکثر پست های انجمنی که فرستادم در حال بررسی است و تغییری نمی کند . لطفا بررسی فرمایید
با تشکر بسیار
سلام
لطفا لینک زیر را در لینک چرخشی قرار دهید
http://rasekhoon.net/forum/thread/749947/page1/
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
تاپیک مورد نظر در ساعات اولیه اداری امروز در لینک های چرخشی بارگذاری شده بود.
با تشکر فراوان
موفق باشید
با سلام.پیش نهاد می دهم امکان حذف پست را نیز برای کاربر بگذارید.الان می دونم که تو پاسخ می گین ممکنه پست اوّل تاپیک رو حذف کنه ولی من می گم که طرف خودش می دونه که نباید چنین کاری رو بکنه.
به هر حال امیدوارم اجرا شه.
باسلام
درصورت صلاحديد:
احتمالات تيم ملي براي صعود به جام جهاني
و
و
"حسن روحاني" در گذر تاريخ + تصاوير
باتشكر
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
مدیر محترم انجمن ها
با سلام و عرض ادب و تبریک اعیاد شعبانیه ، لطفا میل اینفو را بررسی نمائید . پیشنهادات برای حالات ممکن را هم تا امشب میفرستم.
سپاس
مدیرمحترم ارشدانجمنها
باسلام واحترام
لطفا"به کاربرhessamniceگوشزدشودکه پستهای باحجم وتصاویرباسایزبیش ازحدرسال ننمایندکه باعث برهم ریختن صفحه بالینک ذیل شده:باتشکر
با سلام.پیش نهاد می دهم امکان حذف پست را نیز برای کاربر بگذارید.الان می دونم که تو پاسخ می گین ممکنه پست اوّل تاپیک رو حذف کنه ولی من می گم که طرف خودش می دونه که نباید چنین کاری رو بکنه.
به هر حال امیدوارم اجرا شه.
همراه و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
برنامه ریزی در راستای پیاده سازی چنین امکانی قبلاٌ تدوین شده و به واحد فنی ارجاع شده است، لذا در صورت امکان و با توجه به اولویت های فنی سایت، عملیاتی خواهد شد.
موفق باشید
باسلام
درصورت صلاحديد:
احتمالات تيم ملي براي صعود به جام جهاني
و
و
"حسن روحاني" در گذر تاريخ + تصاوير
باتشكر
كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)
با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، امیدواریم تاپیک های ارسالی مورد بهره برداری شایسته واقع شود.
موفق باشید
مدیر محترم انجمن ها
با سلام و عرض ادب و تبریک اعیاد شعبانیه ، لطفا میل اینفو را بررسی نمائید . پیشنهادات برای حالات ممکن را هم تا امشب میفرستم.
سپاس
از زحمات ارزنده جنابعالی و سایر همراهانتان در تالار ورزش سپاسگزاریم
ایمیل ارسالی مطالعه شد، سعی بفرمایید نتایج را بصورت نهایی تعیین بفرمایید.
منتظر نقطه نظرات شما هستیم.
موفق و سلامت باشید