راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب نجاران

باسلام واحترام

اینکه دراطلاعیه مدیران فرمودیدپاسخهابصورت آفلاین باشه آیاازقبل مسائل تالاررودراتاق مطرح میشه کرد؟

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

با سلام و عرض ادب خدمت جناب نجاران

بنده چند بار و به صورت متوالی به مشارکین طرح صالحین برای رعایت قوانین طرح تذکرداده ام،اما تعداد کمی به این تذکرات عمل کرده اند.به همین دلیل به تعدادی از کاربران که نظراتشان به تشخیص اینجانب دست نویس و مرتبط با موضوع اصلی مبحث ششم است امتیاز داده ام.

جمع بندی و چکیده مبحث ششم طرح صالحین

مشارکین منتخب طرح صالحین+امتیازات

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و عرض ادب خدمت جناب نجاران

بنده چند بار و به صورت متوالی به مشارکین طرح صالحین برای رعایت قوانین طرح تذکرداده ام،اما تعداد کمی به این تذکرات عمل کرده اند.به همین دلیل به تعدادی از کاربران که نظراتشان به تشخیص اینجانب دست نویس و مرتبط با موضوع اصلی مبحث ششم است امتیاز داده ام.

جمع بندی و چکیده مبحث ششم طرح صالحین

مشارکین منتخب طرح صالحین+امتیازات

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و مشارکت کنندگان در مباحث تالار "صالحین راسخون"

کار بسیار صحیحی انجام داده اید، فعالیت مطابق با قوانین یک تالار یا یک طرح است که حائز امتیاز ویژه می گردد، حتی می توانید در صورتی که پستی، ساختار و نظم تاپیک و بحث را با اختلال مواجه می کند و یا ارسال کننده آن به فرآیند تاپیک توجهی ندارد و صرفا قصد کسب امتیاز دارد،  حذف فرمایید.

امتیازات درخواستی تا پایان ساعات اداری امروز پس از تائید روابط عمومی تقدیم خواهد شد.

موفق باشید

|
|

راسخونی های گرامی و همراهان همیشگی 

ضمن تقدیم درود و عرض ادب و احترام

مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و فارغ از کلیه گرایش های سیاسی، شرکت در انتخابات وظیفه هر ایرانی علاقه مند به پیشرفت و سعادت این مرز و بوم است.

بر این اساس همه با هم در 24 خرداد ماه با شرکت در انتخابات به استقلال و خودکفایی، عزت، شرف و سرافرازی کشور عزیزمان ایران رای خواهیم داد و گامی اساسی در راستای تحقق حماسه سیاسی مورد نظر رهبرمان برداشته و مسیر را برای خلق حماسه اقتصادی فراهم می سازیم.

موفق باشید

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

نقل قول AliFanoodi 
اقاي نجاران منم که پستامو ارسال کردم به شما گفتم شما گفتين درسته تازه من پيام کلي آيه رو مي دادم.

با سلام
دوست عزیز با توجه به نظر مسئول طرح، پست های ارسالی شما بیشتر جنبه ترجمه داشته است، با این حال مقرر گردید همان سبک قبلی خود را با خلاصه سازی بیشتر و تمرکز بر مفاهیم اساسی آیات بخش ادامه دهید.
با تشکر فراوان

سوال من اینه که دو پست قبلی من هم طبق همین روش که به نظر شما ترجمه بوده است ، بوده.چرا ان ها را حذف نکرده اید  اگر خلاف قوانین بوده اند؟؟؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب نجاران

باسلام وخداقوتی

میشه یه شوخی کوچیک بکنم؟

"همه هستیم" امادوروزه که ازآقاکیانی خبری درسایت نیس؟ ظاهرا" رفتندمرخصی امیدوارم فرداپای صندوق حضوربهم رسانند.ببخشیدفقط مزاح بود

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

با سلام.

ممنون می شوم اسمم را از شرکت کنندگان در طرح ختم قرآن (اون دو بخش) حذف کنید چون دیگه علاقه ای به شرکت در آن ندارم.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|
با سلام.اومدن پل ارتباطي رو توي پرکاربرد ترين ها تبريم مي گم.انشا الله توي پربازديد ها هم بره.
mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

ـسلآمــ و عرضــ و ادبـــ و احتــرآم

ـمیـ خواســتمـ بدونمـ برایــ ختمــ قـــــرآنـ در ماهـ رمضانــ طرحیــ نــــدارید ؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

ـمیـ خواســتمـ بدونمـ برایــ ختمــ قـــــرآنـ در ماهـ رمضانــ طرحیــ نــــدارید ؟

با سلام.منم این طرحو پیشنهاد می دم فقط درخواست دارم که توش جوری نباشه که باید تفسیر بفرستیم ، چون اگه ختم قرآن الانو نگاه کنین می بینین همش کپی پیسته.اصلاً نوار بالا پایین بردنش در حدّی کوچیک شده که اصلاً نمی شه گرفتش...))))))

|
|

با سلام.

ممنون می شوم اسمم را از شرکت کنندگان در طرح ختم قرآن (اون دو بخش) حذف کنید چون دیگه علاقه ای به شرکت در آن ندارم.

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

نیازی به حذف پست ها نیست، همه ما با هدفی والا و ارزشی در این قبیل طرح ها شرکت می کنیم و فکر می کنم آنچه مهم است ارتقاء سطح معرفت دینی و بینش اسلامی ماست، بر این اساس خواهشمندیم اختلاف برداشتی که از قانون اجرای طرح شده و منجر به حذف چند پست از شما شده است، مانع حضور فعال جنابعالی در این مسیر نگردد.

موفق باشید

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|
با سلام.ممنون مي شوم صندلي داغ روشن شود(من هيزم جمع کردما!!!)
|
|

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

طرح ختم آنلاین قرآن کریم در ماه مبارک رمضان سال قبل اجرا شده است، احتمالا با اندکی تغییرات در سال جاری نیز اجرا خواهد شد.

طرح ختم آنلاین قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان

با کمال تشکر

موفق باشید

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

به نام خدا

با سلام و احترام و عرض ادب

زمان اجرای مسابقه سرزمین من که طرح آن حدود 10 ماه قبل برای جنابعالی ارسال شد تعطیلات نوروز و تعطیلات تابستان میباشد و در حال حاضر هم مسافرتها شروع شده اگر صلاح میدانید لطفا اجرا کنید و اگر هم صلاح نیست که حقیر دیگر درخواست خود را تکرار نکنم .

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

جا داره از مسئولین راسخونی به خاطر قرار دادن لحظه به لحظه آرا تشکر کنم. به امید ایران سربلند.

موفق باشید.